Snabba cash

Nej nu blir det att hoppa in i duschen och sen göra sig ordning. Ska nämligen på bio iväll och se snabba cash med en kompis!

Har läst boken, som jag tyvcker är jätte bra. Så får hoppas filmen också är bra. Som den förodligen inte kommer vara. Har läst att de glömt massa i filmen osv. Dessutom är Svenska filmen aldrig någe bra.

Men nog om klagandet nu. Får hoppas på det bästa, att den är bra. Men nu blir det duschen och så.
Är en sån person som alltid gör allt i sista sekund. Ska möta min kompis klockan sju,  så skulle typ hoppa in i duschen kvart över 6 eller ngt. och sen få stressa jätte mycket.
Men idag bestämde jag att göra det i god tid, så jag slipper stressa sen! =)


Lila tygskor!

Godmorgon! Eller ja, godag iallafall.
Gick upp kl 10 imorse, men har inte orkar bloggat något.

Men såg förut iallafall att H&M har lila tygskor, blev helt till mig. haha, okej inte riktigt.
Men de ända skorna jag änvänder är tygskor. Går liksom runt med converse året om, även i detta väder. Skulle aldrig falla mig in att sätta på mig ett par andra skor.
Jo kanske på sommaren, då man har andra skor. Men det blir nog tygskor oftast då också.
Äger säkert 10 par tygskor.

Och dessutom är lila min favorit färg. Jag är helt förälskad i färgen lila. Det ska vara lila på allt för mig. Nej nu överdrev jag, inte allt. Men naglarna mina är lila. Har även köpt mig en bikini som är lila. Älskar när det är lila detaljer på kläderna. Har även lite kläder som är lila. Har tillochmed en klänning som är lila. och jag använder verkligen aldrig klänning!

Men och så helt plötsligt såg jag de där lila skorna. Blev helt överlyckling. Vill verkligen ha de.
Men efter ett tag kom jag på, hur snyggt är det med lila tygskor egentligen!? Skulle jag ens våga använda de?
Men bara för att det är lila och det är tygskor, så kommer jag förmodligen köpa de. Sen om de blir användna är en annan femma.




Lila tygsko från H&M.
kommer ej ihåg va de kostar, men skulle gissa på 100-200 kr


vad f*n gör jag vaken!?

Klockan är ett och jag är grymt trött.. Har varit det sen vid elva, men ändå sitter jag här famför datorn, istället för att sova.

Har ju varit vaken sen 5 imorse, plus att jag har varit igång hela dagen med alla barn. Är fan att gå sova senast halv elva på kvällarna, Så redan vid elva ikväll funderar jag på gå sova. Men kände att det var lite tidigt för en fredag.. Och helt plötsligt blev klockan ett.

Så nu säger jag godnatt!

Ge mig!

ååh, Snart är det dags för vårshopping!

Förhoppningsvis kommer våren snart! Tänk när man kan ta av sig halsduken och mössan. Eller knäppa upp jackan. eller tillochmed ta av sig jackan och bara gå med tjocktröja.
Man ser att snön smälter och solen kommer fram! Knopparna på alla växter börja komma. och man bara känner hur våren sakta kommer fram.

Fast ja, nu är det bara januari, så det är ett tag kvar!


Ge mig vår nu!




Blivit smittad?

Tror jag blivit smittad av barnen på jobbet!

Har fått jätte ont i halsen. Började känna av det redan när jag slutade förut vid halv 2.
och nu har jag fått ännu mer ont! =/ Måste köpa mig halstabletter tror jag. Har redan druckit mig varmt te för halsen, men det verkar inte hjälpa så mycket.

Förhoppningsvis har halsen blivit bättre tills måndag, så jag kan jobba!
Visserligen brukar jag inte vara sjuk. Är väldigt väldigt sällan sjuk. Visst blir man lite förkyld ibland på vintern. Men feber och sånt händer väldigt sällan. Har varit riktigt sjuk en gång i mitt liv, där jag gick i femman.

någon som vet något som är bra för en hals som gör ont!?



träningsvärk nästa!

Fasiken så skönt med fredag idag! Får man vara ledig hela två dagar.
Kom nyss hem från jobbet, slutade halv 2 idag. Eller egentligen 2, men skippade rasten så jag fick gå hem en halvtimme tidigare.

De frågade om jag vill jobba till halv 5 idag (!). Från att sluta 2 till att jobba över till halv 5. Hade det inte varit en fredag hade jag nog gjort det faktist. Men kände att jag ville hem tidigt idag.

Har iaf hela eftermiddagen stått och sågat och spikat åt de små barnen. De ville göra träbåtar. Och en båt har flera bitar.
Så har stått med den såg och hammare i handen hela eftermiddagen. Jag kommer seriöst ha träningsvärk imorgon! haha
Och kan säga att mina naglar inte tyckte om att stå och hålla på med massa träplankor och hammra och spika. Ena min nagel gick av! Och alla naglar blev typ förstörda. Buhu!!


kladdkaka

ja, eftersom jag nu bestämt att jag ska börja blogga igen, så är det väl lika bra att jag uppdaterar också..

Men har precis bakat mig en kladdkaka. Pappa som beställde en till kaffet. haha.
Så då är jag snäll och bakade en. Det är ju så jäkla gott också. kan fan receptet utantill, det är illa!

Men det är ju så jäkla lätt att göra, fort går det också. Eller ja, förutom att den ska stå en halvtimme i ugnen, men det fixar ju ugnen själv. ända jag behöver göra är att stoppa in den och ta fram den.

Så nej, nu blir det kladdkaka och glass! Mums!!


Inge bloggande

Otroligt länge sen jag bloggade nu. (känns som det behövs göras om otroligt mycket i bloggen också! hahaHar många gånger tänkt för mig själv att jag ska börja blogga igen, men det blir aldrig så.

Så får se hur det blir den här gången då. Om jag börjar igen eller inte. Det börjar alltid med bra uppdatering, men efter ett tag slutar jag igen. Jaa, och det har hänt väldigt många gång.

Var riktigt trött idag på jobbet, vet inte om jag kanske sov dåligt inatt. Så idag blir det att sova tidigt. Börjar halv 8, vilket egentligen inte är tidigt, men jag måste gå hemifrån klockan 6! Så ikväll blir det att sova tidigt!
Jobbar just nu ute i saltsjö-boo, så det tar lite över en timme att åka.


RSS 2.0