Sängen väntar

Nej nu säger jag faktist godnatt. Om jag ska kunna komma upp ur sängen imorgon måste jag nog gå sova snart. Men först läsa lite, som alltid!
Börjar kvart över 9 imorgon, så det är inte så farligt tidigt heller. Men måste ändå gå kvart över 8 hemifrån. Då lät det genast mycket tidigare. Usch!
Men men..

Godnatt! sov så gott allesammans.


Seg som jag är upptäckte jag hur man cam fungerade, men vet fortfarande inte hur man ställer in bilden. Får ta mig en titt på det imorgon!



söndag

Upptäckte att klockan är redan 10, eller till och med över 10. Vart har tiden tagit vägen, ibland går det verkligen för fort..
Så ska nog lägga mig i sängen snart och läsa lite. Man måste ju upp till skolan imorgon. Visserligen har vi bara avslutning med teckenspråket, men det är lika bra att gå. måste även lämna in alla böcker.

Måste även lägga upp en extremt snygg bild på mig från idag. Ja, jag äter ett varmt grillspätt.
Fast ja, tycker jag ser grymt sur ut, som en tjur som blåser ur näsan (från tecknade filmer)


Den extremt sköna solen!


Vi fick även besök av en orädd hackspett (stavas det så?)
Man ser inte så mycket, men den sitter iallafall där.

mätt i magen

Har precis kommit hem från lilla farmor. Så nu är jag mätt i magen och förhoppningsvis lite brunare. Något jag vet är att jag är otroligt trött nu. Man blir faktist trött av att vara med släkten en hel dag. Tycker inte ni det också?
Men nu börjar snart gossip girl som jag ska se på. Sen kanske det blir en promenad med mamma.  Det beror på hur trött jag är och så.

Hur har eran dag varit? Har ni också solat mycket?


Solning och grillning

Har precis ätit mig lite kycklingkorv och kycklingspätt. Jag äter inte vanlig korv och så tycker inte jag grillat kött är så gott, så kyckling är perfekt. Så just nu ligger jag och jäser i solen på en filt på farmors tomt. Så hoppas jag får lite färg iaf. Med nej nu ska jag lägga mig ner igen och njuta av värmen och solen.

grattis alla mammor!

Grattis till alla mammor!
Kom precis på att idag är det ju morsdag! Måste springa till köket och säga grattis till mamma.
Pappa kom hem igår med en jätte fin bukett till mamma. Ja, hon fick den igår eftersom vi inte ska vara hemma idag på hela dagen. Men blir nog lite morsdag firande hos farmor också, för hon är ju också en mamma, till min pappa. :)

Men nu hör jag att pappa ropar att vi snart ska åka. så lika bra att stänga av datorn nu då.

Men ha en fortsatt trevligt dag allesammans! För det ska absolut jag ha.

hur fint väder som helst

Ja, hur är inte vädret idag då ? Jo ännu varmare.
Eller om jag ska vara ärlig så har jag inte äns kollat ut idag, men enligt pappa är det mycket varmt. Och det skulle ju bli varmare idag. Hur skönt som helst!

Blev väckt av pappa för inte så länge sedan. Ja, han drar upp mig flera timmar innan vi ska till farmor. För enligt honom duschar jag i en och en halv timme. Som inte riktigt stämmer. men okej.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och så. Sen vid halv två åker vi mot farmor. Jag har redan planerat att jag ska låna en filt av farmor och sola på hennes tomt och vara helt osocial med resten av släkten. Men det får de tåla!

Hur ser eran dag ut idag i detta extremt varma land?

en väldigt trött Veronica

Kom nyss hem från min vän. Var ju och kollade på film där. Och det var mycket trevligt.
Men när jag satte mig på pendel på väg hem blev jag så otroligt trött. Så nu väntar min sköna säng och min bok jag läser.

Så godnatt allesammans!

filmtime

Nu är jag klar och färdig, som egentligen är samma ord!? haha.
Men var tvungen att vila mig lite efter maten. Råkade nog äta för mycket mat, så blev super mätt. Sådär illamående mätt.
men men, ska gå mot tåget nu för att åka över till en kompis för lite filmkväll.

Hur ser eran kväll ut idag då?


Slänger upp en bild också. haha väldigt dålig bild. Tagen med mobilen som suger!
Sen tycker jag inte bilden är speciellt lik mig, men men. Skit samma, för jag orkar inte bry mig om det!

har jag tråkigt dammsuger jag

Ja, det är faktist sant. Jag älskar att städa, speciellt dammsuga. Har hört många gånger av folk att det inte är normalt att tycka. men jo - jag tycker det!
Hann endast ta mitt rum och lilla hallen utanför mitt rum. Sen får jag sms av min kompis som säger att han är på väg hem nu.
Så då fick jag slutade med min dammsugande och ska istället hoppa in i duschen nu.

Någon mer som tycker om att städa?

i´m lovin´ it

Sitter och väntar på mat just nu.
Vem orkar ställa sig framför en varm spis eller ugn för att laga mat i denna värme ? Nej precis - ingen.
Så mamma och pappa bestämde att idag äter vi donken. Då blev jag glad, jag älskar donken. Men kan faktist inte minnas när jag åt det senast, det var så länge sedan!

Men nu ska jag iallafall få min goda donken. Sen efter maten blir det hoppa in i duschen och fixa mig. Då tar drar vidare mot tumba till en kompis. Vi två ska ha filmkväll tillsammans! Jag hoppas han har köpt något gott, typ godis eller chips.
Det är helg, då får man vara onyttig tycker jag. (sålänge man inte äter i överdriven mängd)


för jag har fått färg

Vilken värme det är ute, nästan lite för varmt eftersom det är nästan helt vindstilla.
Var ju ute på promnead förrut med mamma i solen. Vi gick ca en och en halv timme ute. Super skönt var det. Sen efter la jag mig på balkongen och solade mig lite.
Och jag kan se redan nu att jag har fått lite färg!

Jag blir lika glad varje gång jag får färg!

solpromenad!

God morgon! Har ni sovit gott?

Jag har iallafall sovit super inatt. Och det blev bara ännu bättre när man vaknar nu till detta väder. Hur skönt som helst! Så idag blir det till att sola.
Men eftersom jag helst inte lägger mig på stranden bland främmande folk och visar upp min kropp, så blir det en låååång solpromenad. Fast då får man inte sol på hela kroppen, därför uppfanns solariet. Sen blir det sola imorgon på farmors tomt också.

Men Men, nu ska jag ut i det extremt sköna vädret och få lite sol på mig. så jag blir brun och fin!

Hur ser eran dag ut idag? Ska ni också sola i det perfekta vädret?

Att boknörda!

Nu säger även jag godnatt!
Känner att det lockar lite att lägga mig i sängen och läsa min bok. Så det är vad jag ska göra också.

Godnatt, Sov så gott!

Nu har jag bestämt mig!

För alla er som tycker detta är jätte intressant, så stannar jag hemma ikväll. 
För er som tycker detta är skit ointressant, så stannar jag hemma ikväll.

Kände att jag orkar inte åka till honom halv tolv på kvällen, när jag egentligen är skit trött. Jag får nöja mig med att sitta på balkongen och ta mig lite frisk luft.

pusshej!


ska jag eller inte ?

Ja, beslutsångest kallas det. Jag sitter här och har sjukt tråkigt.
Så funderar på om jag ska åka till en kompis. Men klockan är elva och jag känner att jag verkligen inte orkar gå till tåget för att åka till honom. Iof erbjöd han sig att hämta mig. Men jag vet inte om jag orkar. Känns som jag har hela helgen fullbokad. Imorgon sola hela dagen, sen kvällen till en killkompis och kolla film. (han vågar inte kolla skräckisar själv. haha stackarn!). Och på söndag ska jag till farmor, vi ska grilla. Så kommer förmodligen vara där hela kvällen. Okej, egentligen är det inte så mycket, men jag som alltid vill ha en "ta det lugnt dag", och idag passade det perfekt. men jag som hade tänkt att epilera mina ben idag. haha, det här med bestlutsångest är jobbigt!

Fiskdags

Ja, ni läste rätt. Nu är det dags för fisk. Jag älskar fisk, eller älskar kanske är att överdriva!? Nä fan, jag älskar fisk. (fast jag har fortfarande inte vågat mig på sushi) Var på Ica Maxi idag och köpte mig två makrillsfileér (stavas det så?) som jag och mamma ska dela på.

Jag menar, hur gott ser det inte ut att vara på bilden? Mycken enkelt med såå gott! Fast jag ska äta fileérna som det är, utan tillbehör. Men det är fortfarande lika gott.

Någon mer som älskar fisk ?


(Bild från google.se)

förstor studentklänning! - Nästan

Dagens problem!

Ja, som många vet tar jag studenten nu i sommar. (på onsdag för att vara exakt!) Hittade min studenklänning förrut, och den satt perfekt på mig!
Ja, nu är det även så att jag vill gå ner i vikt, speciellt nu till sommaren då man inte kan gömma sig under tjocktröjor längre.
Och jag har lyckats, jag har gått ner ett X antal kilo. Men nu till nästa problem, min studenklänning! Visst, jag kan fortfarande ha den, men det börjar bli stor! Måste se till att inte gå ner så mycket mer, så jag inte tappar den. Fast nu är det bara 5 dagar kvar, så jag inte hinna gå ner så mycket. Tur tt det inte var en månad kvar eller så, för då hade jag varit tvungen att köpa en ny klänning!

Köpte även två par jeans för inte så länge sedan. Tror jag använder de tre eller fyra gånger bara. Sen blev det alldeles förstora, och de satt tighta när jag köpte de. Kunde dra av/på byxorna utan att äns behöva knäppa upp de. Så de sålade jag, och köpte skor istället. (Tur att inte fötterna krymper när man går ner i vikgt. haha.)

Dagens glada!

Några att tillochmed frågat om jag gått ner i vikt. Så jag är glad att det syns! Själv ser jag ingen stor skillad på kroppen, mest att kläderna sitter annorlunda. Men jag blir otroligt glad när folk själv ser att jag gått ner i vikt!
Så jag hejjar på mig själv nu!

Nyshoppat

Hallå där. Allt bra med er idag?

Har nyss tryckt i mig mat, mums! det var gott.
Var tidigare även idag i centrum med mamma. Skulle kolla shorts. Såg när jag var i farsta idag att H&M hade 50% på många shorts, men kollade aldrig. Så gick till centrum här i Handen istället med mamma. Men nej, här hade de inte mycke shorts. Visst, de hade också 50% på shorts, men inte många. Så där hittade jag ingenting.
Men däremot kom jag hem med ett nytt linne och lite underkläder. (Tack mamma)

Hur fint väder var det inte idag då? Varm och massor med sol. Och det ska bli änu varmare imorgon, så gissa en gång om jag ska sola! Absolut ska jag de. Det blir nog även lite mer fusksol (solarie) innan jag tar studenten. För jag vill vara jätte brun.



ingen film idag

Det har fortfarande inte blivit någon film. Fastnade framför tv´n istället. Något program om plastkirurgi typ, så det sitter jag och kollar på just nu istället.
Antar att det slutar klockan tio. Då ska jag nog gå ut och ta en promenad. Jag hoppas mamma följer med, att gå promena själv är inge kul. Fast att gå själv kan vara skönt ändå, men man har ingen att prata med. Men man kan gå i egen promenadtakt och lyssna på musik. Ja, vi får se hur det blir. Om jag gå själv eller inte.

Ah, kom precis på att jag måste ladda min ipod, så det ska jag göra nu.

The happening

Jag har nyss kollat tv med mor och far. Men nu blir det iallafall film.
Ska se filmen The happening, som kom trippande i brevlådan här om dagen. Själv har jag ingenaning vad det är för sorts film eller vad den äns handlar om. Men det märker jag nog snart!

Någon som sett filmen the happening? Och vad tyckte du om den isåfall?


nya böcker

Måste även berätta att det kom två böcker idag som pappa besällt åt mig. Har beställt tre, men den andra är typ försenad eller hur det nu var.
Idag kom iallfall böckerna "innan jag dör" och "P.S jag älskar dig". Den sistnämda har jag velat läsa jätte länge, då jag har hört av många att den boken är jätte bra. Så den började jag läsa idag, så vi får se om den verkligen är så bra som sägs.
Den andra boken som inte kommit än är "låt den rätte komma in". Jag vill läsa böckerna först, sen se filmen.
Samma sak även med Twilight. Tro det eller ej, men jag har fortfarande inte sett den. Som sagt, jag vill läsa böckerna först. Men jag vill ha alla mina böcker i pocket. Och än så länge finns det endast att boka.

Dagen efter

Jag har inte orkat skriva något inlägg idag. Var ute igår och drack öl (för många tror jag), så idag är jag super seg. Var ju med Linda igår och med kista folk.
Men jag hade iaf kul igår. Jag hade planerat att sova hos Linda, så slapp jag åka till Handen själv sen på natten. Bara att Linda drog hem, utan mig! Eller ja, jag bestämde för att stanna kvar, för jag ville inte hem. Men hon åker iallafall, och tar sista tunnelbanan hem. Då jag lite sådär snart kommer på lite försent - Hur fan ska jag komma hem!? Linda tog ju sista tunnelbanan. Vi var vid universitetet, och nej. Jag hittar inte där, inte det minsta. Så jag fick lite smått panik där hur jag skulle komma hem. Men ja, jag kom iaf hem, men inte till Linda. men det är en helt annan historia. Jag åkte iaf bil hem, så det var skönt.

Jag orkar faktist inte skiriva om gårdagen, jag är alldeles för trött för de. Så ska lägga mig i soffan och antigen kolla film eller läsa bok.

Hittade denna bild på mobilen från igår. yeah! Vem solglasögon är detta?
Inte direkt en snygg bild, men vi skyller på ölen!

boknörd

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa. är snart klar med boken. Eller snart och snart, har mindre än halv kvar. men boken är så bra så man bara läser och läser.
Skrev i något tidigare inlägg att jag väntar på några böcker som pappa beställde åt mig förrut. och nej, de har fortfarande inte kommit. Jag blir galen, jag vill ha mina böcker!

Jag håller på läsa denna bok. "14 år till salu". Har du inte redan läst den kan jag starkt rekomendera den.



"Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?"

jag tror solen tittar fram

såg precis ute att det börjar bli blå himmel. Det är några moln och det blåser fortfarande ute. Men till klockan tre hoppas jag att det är vindstilla och helblå himmel. Så jag kan lägga mig på balkongen och sola såklart. För jag vill bli jätte brun!

Eller får se om jag äns hinner sola någonting. Ska till Linda senare idag, vi ska sen vidare och dricka öl. Så får se när hon är klar, hon skrev tenta idag och om jag inte mins fel hade hon tenta klockan fem?  Så då får jag väl åka och möta henne i stan eller åka hem till henne i Kista. Måste ju ha lite pengar också, så ska försöka tigga lite pengar av mamma sen när hon kommer hem.

Hur ser eran dag ut idag!?

laga utan bedövning!

Kom nyss hem från tandläkaren. Lagade ju ett hål, fast det var ett väldigt litet hål.
Det första tandläkaren säger när hon kommer in är "Det är ett sånt litet hål som ska lagas, så jag tror vi provar utan bedövning" Va!? - säg det en gång till. Ska jag laga ett hål utan bedövning? Ska du borra i min tand utan bedövning? Me tyckte jag att det blev för jobbigt utan så skulle jag självklart få bedövning.

Ja, och tro det eller ej. men jag lagade ett hål helt utan bedövning! Jag är faktist stolt över mig själv som gjorde de. Oj oj oj vad jag komme skryta om detta för alla jag träffar. Eller jag vet inte, det kanske är vanligt att man lagar utan bedövning. Tandläkaren tyckte jag var så duktig, så jag förtjänade en tandborste. En tandborste!? Själv tycker jag att jag förtjänar något riktigt stort. Typ gratis tandläkare resten av mitt liv.

självklart måste jag ju då även skryta med min tandborste som jag så stolt förtjänande.


Hur många gånger har man inte fått en tandborste av tandläkaren egentligen !?

Varning för storm

Okej nu kanske jag överdrev lite. Men det blåser jätte mycket ute, nästa lite kallt faktist. Men vad hände med det fina vädret som var här igår? Ja det är helt borta. Dessutom glömde jag min Ipod hemma, så ingen musik har jag heller, utan för får lyssna på blåsten. Ja men jag hoppas det blir varmare under dagen. Och verkligen att solen kommer tillbaka iaf till imorgon. Nej nu är jag strax framme hos tandläkaren, så nu säger jag pusshej!

goodbye



Nu ska jag springa till tandläkaren!

Önska mig lycka till.

Jag är jätte trött

Godmorgon. Har ni sovit gott? Själv är jag jätte trött idag. Skulle gärna sova minst en timme till. Men det får jag inte, eftersom jag ska vara hos tandläkaren om en timme. Jag ligger fortfarande kvar i sängen, ska nog sova 10 min till. Ja jag bor nära tandläkaren, tar fem minuter att gå. Så, hur ser eran dag ut idag?

nu säger jag godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa mig bok, så jag blir klar med den någongång. Lägger mig lagom tid idag, så jag orkar upp imorgon och slippa vara seg hela dagen. Annars skulle jag säkert sitta här framför datorn ett tag till, till säkert halv två. Men nu känner jag att jag för en gång skulle ska lägga mig i bra tid.

så nu ska jag gå tvätta ansiktet och så. sen krypa ner i min otroligt sköna säng!


Tack och lov för mobilens uppfinning

Fick nyss ett sms där det stod "Folktandvården Handen vill påminna..." Ska till tandläkaren imorgon, och laga ett hål. Tur att jag fick detta sms, annars hade jag totalt glömt bort detta. Och då blir det dyrt, för man får väl betala om man missar sin tid!? ska vara hos tandläkaren runt 11 imorgon. Jag som är ledig och hade planerat en lång sovmorgon, men icke. Bara att gå upp vid halv elva (fast då brukar jag vara vaken).
Usch jag hatar att laga, på grund av att det tar så lång tid. och dessuto gör bedövningssprutan så fruktansvärt ont! Man borde nästan få bedövning för bedövningssprutan. Typ någon salva. Undra om de har de. Kanske ska fråga?

Tror även att detta är sista gången jag går till tandläkaren gratis. Så från och med imorgon och resten av mitt liv ska jag sköta mina tänder, så jag får gå till tandläkaren så lite som möjligt. (undra hur längre jag kommer hålla detta?)


Bild lånad av google.se


Mirrors

Tittade tidigare idag på filmen "Mirrors" som kom i brevlådan idag. Även filmen "the happening", eller vad den nu heter, kom också nedtrillande i brevlådan idag. Så den filmen ska jag nog se imorgon på dagen. Är ledig på onsdagar, superskönt!
Men men, Nog om det. Filmen mirrors, har någon av er sett den?  Jag kan inte bestämma mig om det var bra eller inte. Den började bra och så, eller hela filmen var bra. Men samtidigt tycker jag filmen var konsitg. Speciellt slutet, jag hade absolut inte förväntat mig detta slut.

Någon av er som sett filmen, och vad tyckte du isåfall!?


 "En före detta polis försöker få ordning på sitt liv och skaffar ett jobb som säkerhetsvakt vid de förkolnade ruinerna av det en gång berömda varuhuset "Mayflower" i New York. Men snart börjar han se vidriga skräckbilder i byggnadens speglar, och han måste börja gräva djupt i hemligheterna kring husets förflutna"


 


 


reklam = blogg och kisspause

Yes, det är just nu reklam på tv. Desperate Housewifes (stavas det så?) är på tv just nu. och ja, jag tycker det är jätte spännande.
Efter det tror jag att jag ska lägga mig ner och läsa lite, läsa ut den boken jag håller på läsa nu. För imorgon kommer förhoppningsvis nya böcker hem i prevlådan som pappa så snällt beställt åt mig. Om jag inte minns fel så ska det vara tre böcker. Böcker gör mig glad, jag älskar att läsa.
Nej nu börjar det nog strax på tv igen. Så lika bra att springa till tv´n.

någon mer som gillar att läsa?

Hallå unga dam, är du över 18?

Gah, ibland blir jag bara så irriterad på dessa telefonförsäljare eller vad de nu säljer som står ute. De nästan springer efter en och ska hålla på prata massor. Om jag undrar någon om deras erbjudanden så går jag väl ändå fram och frågar ?
Det var som idag påväg hem från skolan. Där stod telefonförsäljarna mitt i liljeholmen och frågar allting som rör sig.
- Hallå där unga dam, är du över 18? Isåfall har jag ett jätte bra erbjudande.

Jag brukar svara snäll "Nej tyärr jag är inte över 18". En del kollar på en som om jag vore dum och en del blir helt
förvånande.  Du som står där och försöker sälja, spring inte efter oss. Vi kommer fram till er om vi undrar något!

Någon mer som tycker dessa försäljare kan vara riktigt jobbiga ibland!?

Jag gillar sol!

Nu sitter jag i årstaberg och väntar på pendeltåget hem. Kom nyss från skolan. Eller jag har suttit i trekanten en stund med några och tagit det lugnt. Och eftersom klockan snart är tre och det är sol ute, så betyder det att jag ska lägga mig på balkongen och sola när jag kommer hem.

mot skolan

Hej då min kära säng och dator!

Nu ska jag strax gå till tåget. (kvart i) Och hur fint väder är det inte idag då ? Sommar!
Och idag antar jag att det blir en tråkig dag i skolan. Ska skriva klart några historie frågor, som ska vara inne idag. (yeah right att jag hinner). Sen har jag endast betygsamtal. Så det är också en ganska kort dag, vilken är skönt.

När jag kommer hem sen blir det att lägga sig och sola på balkongen. Fast beror på vad klockan är också, så inte solen har hunnit försvinna. Men det tror jag ej.

Ha en bra och solig dag allesammans!


låt mig sova

Ja, jag är jätte trött idag. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i sängen igen och bara sova. Har ju nästan varit hemma från skolan en vecka (lång helg vettu!). Och nu helt plötsligt ska jag upp och åka till skolan,

men men. Ska hoppa in i duschen nu så man vaknar till. Sen fixa mig och åka till skolan. blä, vill inte. Men får se det från den ljusa sidan, om en vecka och en dag tar jag studenten (!)

Godnatt

Eller ska jag säga godmorgon!?

Klockan är snart halv ett, shit. Ibland går tiden lite för fort tycker jag. Tänk om man kunde stoppa tiden, det skulle jag tycka om.
Ska faktist upp till skolan imorgon, så lika bra att gå sova nu.

Godnatt och sov gott!

Kamerakåt

Och nej, nu pratar jag inte om mig själv. Utan om katten

Upptäckte nyss att klockan är redan snart elva. Vart har tiden tagit vägen och vad har jag gjort de senaste timmarna!? jaja. Jag börjar iallafall halv 12 imorgon (egentligen halv 10, men det låtsas vi inte om), så jag kan sitta upp en stund till innan jag går och sover. Sitta här och klicka på alla låtar på spotify, innan jag bestämt mig för en låt att lyssna på. Ja, det brukar bli så.

För er som vill veta har jag även en otroligt kamerakåt katt. Hon låg och sov så sött, så var tvungen att ta bild. Och så kort hon ser en kamera vaknar hon till. Hon sätter sig jätte fint eller rullar runt. (en katt som tror hon är modell?) Hon springer alltid framför kameran för att bli fotad.

Lucy då hon låg och sov
(innan hon märkte att jag hade en kamera)



När hon märkt att kameran är framme lägger hon sig snabbt framför den






jag börjar bli brun

Hur skönt som helst. När jag sätter mig på balkongen försvinner alla moln på himlen och solen bara lyser på mig. så nu har jag legat där en stund. Ja, låg inte där så länge. Eftersom jag tidigare idag var och solade solarie. Inte så bra att jag solar två gånger om dagen, eftersom då kommer utslagen som jag inte vill ha!
Men jag har faktist blivit grymt brun. Ja, jag kanske inte är så brun om man jämför med andra, men om man jämför hur blek jag brukar vara så har jag fått mycket färg.

Nu ska jag snart äta. Varför är man inte matsugen när det är så varmt ute!? Eller är det bara jag som tycker de? Det blir för varmt för att äta mat. så jag bestämde att jag ska äta korv med bröd, potatismos och ketchup. Ja, skulle nog kunna äta det varje dag.  Jaha tänker de flesta nu - hon som inte äns äter korv!? Nej det är sant, jag äter inte korv, har aldrig tyckt om korv. Men nu är det så att mina föräldrar köper kycklingkorv till mig, för det äter jag. Det är såå mycket godare än vanlig korv.
Någon mer som tycker kycklingkorv är godare än vanlig korv?

nu försvann solen

Ja klocan är tre och självklart har det blivit molningt på himlen. Hur typiskt är inte det!?
Det som var så mycket sol förrut på dagen, men nu när jag ska sola försvinner solen. Men jag ser allt att solen försöker titta fram mellan molnen, så lite sol kan jag nog få på mig, om jag har tur.

Ska gå göra mig en iskaffe nu och sätta mig på balkongen och njuta av solen. (iallfall den lilla sol som är framme.)

JAg är fortfarande hemma

Skulle egentligen ha gått för en kvart sedan mot tåget, för att åka på studiebesök. Men jag vill absolut inte åka dit själv och ingen annan från klassen är där. Så jag skippar studiebesöket idag, det brukar vara tråkiga. Har redan fått mitt slutbetyg i teckenspråk, VG, så det gör inget om jag skippar ett studiebesök. Tänkte istället åka till Linda som nu mer bor i Kista, eller ja hon har bott där ett tag nu. Tänkte iaf åka och hälsa på henne, men hon skulle på möte kl tre. och jag skulle inte hinna åka till henne innan dess.
Sen skulle hon åka och handla mat och plugga. Så vi får ses någon annan dag. får se om jag följer med henne ut på Onsdag. Jag vill verklige, skulle vara superhärligt att följa med ut och dricka lite öl. Men nu är det så att jag är fattig, då menar jag verkligen urfattig. Ska se om pappa eller mamma vill skänka mig lite pengar, så jag kan följa med på onsdag.

Men nu ska jag sätta mig i soffan och läsa och vänta på solen. Som kommer om ca en halv timme till balkongen, sen ska jag ligga där hela dagen.
Hur ser resten av dagen ut för er?


Jag är värd en guldstjärna

Ska gå om en timme och jag har fortfarande inte kommit in i duschen.
Precis när jag var på väg för att duscha ringer mig kusin, och tycker jag ska hjälpa honom att skriva ut en sak, eftersom han inte har någon skrivare. Självklart ställer man upp. sätter mig vid datorn för att skriva ut, då jag kommer på att min dator inte har de programet som behövs för att öppna de han ska skriva ut. Skit tänkte jag, men jag tar pappas ena dator, för den vet jag är på. Fixar dokumentet och ska skriva ut, då jag kommer på att denna dator inte är kopplad till någon skrivare. Faaan! Ja, då var det bara ta nästa data. och yees! Det fungerade.
Så nu måste jag vänta på att min kusin ska komma och hämta detta dokument. Hoppas inte han tar föör lång tid på sig, eftersom jag har ett tåg att passa. Blir en snabbdusch och sen springa typ.
Fan är riktigt stolt över mig själv som lyckas skriva ut något sånt komplicerat. Känner mig som en riktig räddare i nöden. Okej, nu var det inte akut nöd att måste ha dokumentet, men ändå. Borde nästan vara värd en guldstjärna.


Super fint väder.

God morgon gott folk! Har ni sovit gott?
Själv har jag sovit super inatt.
Eftersom jag börjar halv fyra idag med studiebesök hade jag kunnat sova mycket längre. Men blev väckt för ca en halv timme sedan av pappa, som endast skulle säga att han åker till farmor. (Pappa är sjukskriven, därför är han hemma.) Så då tänkte jag att då kan jag lika gärna gå upp. så nu ska jag palla mig bort till solariet för att få lite färg.

Har ni sett vilket väder det är idag då!? Vet inte hur varmt det är ute, men jag antar att det är jätte varmt ute. Sköönt! Det är helt vindstilla och blå himmel. Ja, nu hoppas jag bara att värmen stannar, så sommaren kommer snart.

För visst vill vi alla ha sommar nu och massor av värme och sol?

Godnatt.

Ja, eftersom jag redan har skrivit tre(?) inlägg idag. Så kan jag lika gärna skriva ett till.
Men nu ska jag gå sova, eller iallfall lägga mig i sängen och läsa. Det har varit otroligt skönt med låång helg. Min helg började redan i onsdag, då jag är ledig på onsdagar.
Imorgon har jag inga lektioner i skolan, vilket är ganska skönt. Men ska på studiebesök halv fyra imorgon med teckenspåksgruppen. Ja, vi får väl se hur det går, men jag kan gissa redan nu att det kommer bli tråkigt.

Godnatt gott folk och sov gott!

Ny bild = komplicerat

Har precis kollat på Gossip Girl, eller ja. Det slutade för ca en halv timme sedan.

Men har suttit denna halvtimme inne på bloggen. Har försökt förstå hur allting fungerar igen. Var ju ett tag seda jag använde det. Tänkte iallfall fixa en nyare bild till vänster, tills jag kom fram till att jag alls inte föstår hur man gör. Inte lätt att vara glömst? När jag var som "mest aktiv" på bloggen var allting jätte lätt. Men nu förstår jag absolut ingenting?
Nå ja, får se om det blir någon ny bild eller inte. Det kan ju ta ett tag innan jag förstår hur man gör.  :)


vad händer!?

Här sitter jag igen, framför datorn och skriver ett till inlägg!? Det trodde jag faktist aldrig om mig själv.

Blev tyvärr inge solade på balkongen som jag tidigare skrev, det blev för molningt. Så istället la jag mig i sängen och läste. Läser just nu "14 år till salu". Usch, hemsk bok. Men har snart läst ut den och jag har ingen ny bok att läsa. Panik!? Så får ta och köpa någon ny bok. Nästa bok blir nog "innan jag dör" tror jag den hette.  Ja, jag älskar att läsa böcker.
Hur mysigt är det inte att krypa upp i soffan med en bra bok och en kopp te!? Jo precis, väldigt mysigt.

Usch, jag måste börja söka jobb också. Om mindre än två veckor är jag ju inte student längre, utan jag är arbetslös. Har inte orkat sätta mig ner och leta jobb och söka. Men måste ta tag i det nu och verkligen söka jobb, så jag också fått ett jobb. Vem längtar inte tills sin första lön liksom!? Speciellt när man bor hemma - inte hyra som behövs betalas och allt sånt.

Ännu en söndag!

Har inte skivit i bloggen på ett halvår(!) Man tappar intresset av att starta datorn för att bara skriva ett inlägg om dagen som varit.
Men nu sitter jag här igen, framför datorn och skriver ett inlägg. Antar även att mina besökare jag hade innan inte läser längre, men vad gör de!? Det är skönt att bara få skriva av sig lite.

Sitter iallafall här i lägenheten helt själv, det är ingen som är hemma. Det är därför jag skriver detta inlägg, för att fördröja tiden.  Någon som har en idé vad som kan göras en tråkig söndag?
Jag vet att jag ska lägga mig på balkongen sen, men solen kommer inte dit förens klockan halv fyra. Så jag har en och en halv timme på mig att ha supertråkigt. (om jag räknade rätt?)

Jaha, vad har hänt det senaste halvåret då ? Oj, det har hänt mycket. Kan tyvärr inte skriva allting, det skulle ta alldeles för mycket plats och skulle bli ett väldigt låångt inlägg.
Men kan ju glädja mig själv genom att berätta att jag tar studenten om 10 dagar!  iiiiih, det är helt sjukt, om mindre än två veckor står jag där och ska springa ut. Vilsen som förmodligen många andra och letar efter sina föräldrar eller släkten.

Upptäckte att även bilderna på bloggen är ganska gamla, eller rättaresagt vääälidgt gamla. Är inte brunett längre, jag har min natruliga hårfärg. (rödblond som många säger, som inte jag tycker stämmer. men okej.)  Ja, annars är det nog inte så stor skillnad.


RSS 2.0