Irriterande!

Det gick inte att logga in på bloggen förrt. Det är så irriterade när det blir så.  Om man verkligen har något att skriva om, så glömmer man ju typ bort det efter ett tag.
jaja, så nu blir det inget vettigt inlägg. För jag orkar inte, blev så irriterad på bloggen.. haha

Men ska gå borsta tänderna nu, sen kanske kolla på tv eller gå sova.. Får se..
pusshej!

Super mätt!

Vaknade en timma innan jag skulle gå imorse. Så blev jätte stressad. Skulle gå hel hemifrån, när jag kollar på klockan är den kvart i! Jag hade endast sminkat mig. Inte fixat håret, klätt på mig, bortat tänderna eller något. Så fick skynda mig massor. Men jag hann!
Kom hem för ett tag sedan från Donken. Skulle egentligen ha ätit fetaost och broccoli paj idag. Försökte ringa mamma när hon slutat, men hon svarade inte..  ringde säkert 20 gånger. haha. Vi skulle gå upp till centrum och köpa fetaost och lite annat. Jag skulle även köpa hårspray, för mitt är slut. Men det blev aldrig paj. Pappa ville inte ha mat, för han mådde inge bra. Marcus låg och sov. Så jag och mamma tog en promenad till donken..

Nu ska jag cykla lite, cykla bort lite hammburgare och pomes.. Sen efter de ska jag lägga mig i ett skönt bad..
pusshej!



snö!?

Satt och kollade på tv förrut. Då säger mamma helt plötligt att det snöar ute.. Trodde hon skämtade, så var tvungen att kolla ut. Men hon talade sanning, det snöade.. Det låg även lite snö på marken.
Får vi se imorgon vad det är för väder.. Men jag vill inte ha snö nu iaf, nu när det börjar kännas som vårväder ute..
Ska gå ta bort mitt smink nu och så... Sen gå sova om en stund. Har sovmorgon imorgon, så kan sitta upp en liten stund.. ^^

pusshej!

Slut i hela kroppen.

Hade ju gympa idag, boxning.. Jag brukar hata gympa, för vi har jämt bollar på gympan. Jag är bollrädd!
Brukar annars sitta på bänken ca 90 procent av lektionen. Nu var jag faktist med nästan hela.. Var tvungen att vila lite ibland, för jag blev så trött.. Men annars var jag faktist ganka duktig tycker jag..
Ärligt så var det här den roligaste lektionen hittils, vad jag kommer ihåg iaf.. För det var inga bollar med. Men det var även den jobbigaste jag varit med på.. haha!
Vi var fyra tjejer med på gympan idag, alla var helt skakis i armarna och händerna, och helt slut.. men det betyder ju bara att vi varit duktiga och kämpat..
Så imorgon kommer jag väl vakna med världens träningsvärk i hela kroppen.. haha..

Onsdag,

Kom hem för en stund sedan.. Har precis ätit mig en glass. mums. Ska även gå blanda jucie också, är jätte törstig.
Vi tog kort idag i skolan. Passeringskort i skolan, som vi ska ha när vi ska in i skolan, typ kopiera och komma in i matsalen. fotografen tog endast ett kort på alla, så hoppas jag ser nogorlunda bra ut iaf.. Man fick tillochmed göra en grimash (ingenaning hur det stavas)..
På vägen hem, när jag klivar av pendel träffar jag på Cecilia. min gamla granne/klasskamrat. Har inte sett henne på typ två-tre år. Kul att träffa på henne bara sådär.


God morgon.

Idag är jag supertrött, ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse. Men man måste ju. Det är
helg snart, då får jag sova.
Ska gå till tåget om ca en halv timme.. Så måste fixa klart mig nu, så slipper jag stressa i sista sekund.
Bra att jag sitter här då.. Det är jätte mörkt ute, så man blir tröttare då.. Dessutom regnar det, usch...
De vill vi inte ha.

Tisdag.

Har nyss kollat på Gossip Girl.. Vet inte riktigt vad jag tyckter om serien. Det är nog inte serie som jag kommer fasta för. Men kommer nog ändå kolla på den.
Men nu börjar Gynning. Det måste man ju kolla på..
Sen ska jag sova. Börjar 9. Så måste upp vid halv 7, 7. Har även gympa imorgon. usch, gympa är verkligen inte kul. men man måste ju vara med. Imorgon har vi boxning, hoppas det blir kul.. Annars blir det sitta på bänken och kolla på, som jag oftast gör.

Trött i benen.

Kom nyss hem från centrum. Handlade "gardinstångsgrej".. vet inte vad det heter.. ^^ Sen köpte jag en dricka. Är sjukt törstig hela tiden. Så var tvungen att köpa mig en Loka... Medans vi gick i centrum, kände jag hur mina ben bara mer och mer inte orkade gå. Kände det i morse också när jag gick till tåget. Gick jätte sakta, för orkade inte lyfta på fötter och gå.. Vet inte varför det är så, men mina ben värker också, och så går jag lika fort som en snigel..
skit skumt..
Så nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv, och vila mina ben..
pusshej!


Kom nyss hem..

Tisdag idag, hade sovmorgon. sköönt.  Trodde jag skulle kunna ta det lungt på morgonen innan jag skulle åka. men vaknade en timme innan jag skulle gå, dessutom slöade jag jätte mycket imorse. Så fick stressa. usch, det är ju inge kul.
vi gjorde inge speciellt i skolan idag. Fick tillbaka ett gammal prov. Fick G, så det är bra. Men måste säga Grattis till sofia som fick mvg! Jag skulle bli lika överlycklig som henne om jag fick de..

Fick sms av pontus på vägen hem när jag satt på pendeln. Det stod ungefär "Det sitter en turk typ och kollar på porr på pendeln" Men snälla, kan man inte vänta med att kolla på sånt när man kommer hem.. Lite
respekt
måste man ju ha när man är ute bland folk.


Godnatt.

Klockan är 12 och jag är fortfarande vaken..  Bara jag inte försover mig imorgon, det är ju inte så bra isåfall.  Så ska sova nu, sängen ser väldigt lockade ut..

pusshej!

godkväll.

Har precis suttit i köket med hela familjen och druckit juice och ätit glass.. Vi satt och pratade om att vi ska bygga om här hemma.. Hela köket vill de renovera och byggas om lite.. Sen inne i duschrummet vill de också göra om, de vill måla om, vi har rosa nu. Inte speciellt snyggt. Ta bort torkskåpet, göra om duschen, ta bort "diskbänken" där inne som står i vägen. Slå bort väggen mellan ena toaletten och badrummet, så det blir ett stort badrum istället, och göra om där inne.
Ja, vi ska förmodligen köpa våran lägenhet snart. då vill mamma och pappa bygga om hela lägenheten typ.. De lär ju ta ett tag att göra allt de, om de äns kommer göra de. haha.

Men nu ska jag gå ta bort mitt smink. Sen kolla om det finns något på tv att kolla på. Varje tisdag har vi sovmorgon. Vi börjar 11, så det är otroligt skönt. Kan sova till halv 9 - 9.. för mig är det sovmorgon, eftersom jag har en liten resväg till skolan.


Måndag.

image248Idag var det skola.. Tyckte alla sa "Veronica, välkommen tillbaka", som om jag hade varit borta i månader.. haha..
Gulligt att folk iaf bryr sig..?
Vi gjorde inge speciellt idag i skolan. en lung skoldag, som gick ganska fort faktist.. Först psykologi A, men vår lärare, som jag fortfarade inte förstår mig på.. Sen rast i typ två timmar, trååkigt egentligen. Man får helt enkelt göra den rolig. Sen hade vi fritidskunskap. Folk redovisade grejer de hade gjort. Men jag var inte där förra veckan, så jag hade inte gjort något. Så jag fick lyssna på de andra bara.. De va jätte duktiga allihopa..

Bild; Någon jag hittade på datorn bara.

Just nu sitter jag och väntar på att jag ska höra glassbilen. Den borde komma snart.. Får sms varje vecka en timme innan bilen kommer.. haha.. Så när den kommer blir det glass.. mums! Laktrits puck, så super god!

Godmorgon.

Ska precis gå borsta tänderna.. Sen gå till tåget om ca en kvart.. Känns som evigheter sen jag var i skolan.. Men jag överlever..
kanske inte snyggaste bilden, men skit samma.. Det duger alldeles utmärkt!  

pusshej!

image247

Skola imorgon.

image246
Har varit hemma en hel vecka från skolan. Har ju varit magsjuk, men är frisk nu. Känns konstigt att jag ska åka till skolan imorgon, eftersom jag varit hemma en vecka.. Men det blir nog bra..
Ikväll klockan 8 är det singing bee också, det ska jag se.  Sen ska jag nästan gå sova efter. Börjar halv 9 imorgon.. Är van att kunna sova tills jag vaknar, eftersom jag varit hemma hela förra veckan..
Men ska fixa mina naglar nu. Vet bara inte vilken färg jag ska måla de.. Gillar inte att ha omålade naglar. Sen ska jag även ställa mig i duschen.

pusshej!

27/1


Kom hem för en stund sen.. Varit hos moster och farbror och fikat och så. Sen när vi åkte hem, gick jag och mamma till centrum.. Behövde ju köpa lite grejer. Det blev body lotion, deo, lypsyl och nagelförstärkade medel. Sen var det billigt schampoo. Även rea på halsband och örhängen, så det köpte mamma till mig..
Man ser inte så mycket på biderna. men skit samma, jag vet iaf vad jag har köpt..

image244image245


Jätte fint väder..

När jag vaknade imorse och kollade ut, ser bara himlen och ett träd när jag ligger ner i sängen.. Så var himlen helt blå, och så var det jätte ljust ute. Trodde nästan det var
sommar
ute nu.. Det är jätte fint väder ute. Vill nästan ta en promenad.
Men ska försöka gå sola strax. Måste bara tigga lite pengar av mamma eller pappa, för jag är pank! Sen ska jag åka till min moster och farbror i jordbro. Vill även hinna upp till centrum innan de stänger, men de hinner jag nog inte..


pusshej!

God natt.

Ska gå sova nu. Skönt, i mina ny bytta säng kläder.. Just nu är det en liten katt som leker i min säng.
ska förska gå upp rimlig tid imorgon. Ska till min moster och farbror någon gång mitt på dagen. Innan det vill jag försöka hinna sol också. Ska se om jag kan gå förbi centrum imorgon också när jag kommit hem.. Behöver köpa lite saker, sen var det länge sen jag kollade i affärer på kläder. Så får se om mamma vill gå i centrum med mig.

godnatt Pusshej!


Nytt och rent.

image242
Jag har så tråkigt. ska gå hänga min andra tvätt nu, sen stoppa in en tredje.
Har inte gjort något annat idag än att tvätta och städa. Det är duktigt utav mig faktist.
Har nytt lakan och sånt i sängen nu också. Det känns så skönt när det är nytt och så lägger man sig under täcket..
Ska gå fixa med tvätten nu. Sen se om det finns något på tv att se.
Mina kuddar passar kanske inte riktigt in med täcket. Men har man 6st kuddar i sängen, så kan inte alla passa..   ^^

pusshej!

En galen katt?

image241Har precis hängt upp en tvätt
, med bara jeans. Och har precis stoppat in en andra tvätt..  Sen är det bara två tvättar kvar tror jag. Har ju inte tvättat på länge, så hade jätte mycket smutstvätt.. Har ju inte varit ute på en hel vecka heller, eftersom jag varit sjuk. Så har inte använt mer än mjukisar och tjocktröja. Så har inte haft behov av några rena kläder..

Jag tror min katt har blivit knäpp.. Hon springer runt överallt. upp och ner från min säng hela tiden. Hon biter på allt hon ser och ska leka med det.  Upp på mitt skrivbord och jaga musen på skärmen. Visst är hon fortfrarande en kattunge, men hon har verkligen fått något ryck.
Bild; Min söta kisse!

Men nu ska jag dammsuga mitt rum, sen byta sängkläder i min säng.
pusshej!

Vårkänslor!?

image240
Har precis fikat.
Lite kakor och läsk, som blev över från igår.
När jag gick ut från porten idag när vi skulle åka. Var det ganska varmt ute och jätte frisk luft. Hörde även fåglarna kvittra.  Det kändes verkligen som vår, fast det fortfarade är januari!? Det ska egentligen vara -20 ute och massor med snö. Massor med barn som leker i snön, med sina tjocka vinter kläder. Nu har knappt barnen mössa på sig eller vantar, för det är så varmt. Man märker verkligen att världen inte är som den ska vara..
Det är tillochmed knoppar ute. Tog den här bilden i rabatten utanför huset. Det är snödroppar, som kommer på våren.

Näsblod.

Somnade på soffan igår, vid kanske 11, halv 12. Vaknade tidigt imorse, vet inte vad klockan var. Men det var iaf jätte mörkt ute och ingen var vaken.. Min mobil låg inte i mitt rum heller, har ingen annan klockan i rummet.. Sen kommer katten och ska gosa. Kunde heller inte somna om.
Men sen vaknade jag vid 10. Trodde klockan skulle vara halv 12 eller något sånt. Att jag hade sovit jätte länge, men det hade jag inte..
När jag skulle gå till köket, måste jag gå egenom hallen. Så jag passar ju på att kolla mig i spegeln. Då upptäcker jag att jag blöder näsblod. Lite läskigt. Det var iaf inge blod på kuddarna, inte vad jag såg iaf. Har ju svarta kuddar, så det kanske inte syns. Men ska ändå byta lakan och sånt i sängen idag. Ska även stoppa in en tvätt eller tre.

Men ska fixa mig lite nu, sen åka till graven.
Det blir ingen bio idag med mamma.. Vi blir hemma hela kvällen idag. Men det gör inte så mycket, för jag måste tvätta också. Det blir nog tre tvättar.. usch, jobbigt.


Tårta time.

Åt kyckingsallad idag till middag. Det var så supergott! Vart lite över, så det blir nog sallad till lunch imorgon, och kanske även till middag.. haha
Om ca 5-10 minuter kommer grannen in. Hon skulle köpa en tårta sa hon. Mums, det ska bli gott!

Imorgon skulle jag på bio med mamma. Men nu helt plötsligt har hon ändrat planerna. Hon ska ringa sin ena syster, och kolla va de ska göra. Hon ville åka till de och fika eller något över dagen. Hon bor inte äns i stockholm, men det är ju roligt ändå faktist.. !
Så vi får gå på bio någon annan dag kanske.
Vi ska även förbi graven imorgon.. Mammas morbror hade skickat blommor dit, så vi ska kolla om de kommit, tror jag.

pusshej!




Fredag.

Är frisk nu, äntligen! Men pappa tyckte jag kunde vara hemma idag med, så det säger man ju inte nej till.
Ska åka och handla med pappa sen när han kommer hem.
Vi hade inga fiskpanetter hemma som jag ville ha idag, så vi ska handla de.. Äntligen får jag min fisk jag velat ha super länge! Vi ska även handla sallad och så. För imorgon blir det kyckling och feta ost sallad, som jag även också velat ha super längre. Sen ikväll kommer tant Eva.. haha.. Med tårta, och jag gillar tårta..
Imorgon ska jag nog på bio med mamma, hon vill se den där Arn filmen. Jag är så snäll, så jag ställer upp och går med henne.  Det här bli nog en bra helg tror jag.

Linda ringde igår och sa att hon skulle ha lite typ förkrök hos henne på lördag, innan hon och några andra drar till krogen. Hon frågade om jag ville komma till henne då. nää, tror inte det va.. Ska jag sitta och förkröka lite, sen dra hem då eller, medans ni drar till krogen!? Det känns lite tråkigt för mig.
Nu ska jag gä äta frukost..
pusshej!

blombud...

image239min nagar går av hela tiden. Har alltid haft korta naglar, eftersom jag bet av de hela tiden. Har ju slutat bitit på naglarna, så det är långa nu.
Jag är så ovan och de går av hela tiden. Dessutom är min nagelförstärkare slut, så måste göra ny. Pengarna kommer snart, så då får jag köpa de.
Igår vid kanske 5-6 tiden plingade det på dörren, sen kommer mamma med blommor in i köket. Då var det blombudet som kom med en bukett blommor. Lite coolt. Men jag får aldrig några blommor.. haha.
De kom från mammas morbror och hans fru i Örebro, de hade även skrvit ett litet fint meddelade, som satt på blommorna.
Men nu ska jag gå duscha, sen kolla på tv och måla naglarna..

Bild; Vet inte när det togs, men det är inte super ny iaf.

pusshej!

Torsdag.

Är hemma idag med, ska vara hemma imorgon med. Pappa tyckte jag kunde vara hemma restan av veckan, så jag kunde vila, och bli helt frisk.  Det är så tråkigt att vara hemma hela dagarna, och inte göra någonting.
Igår var Marcus också hemma och hade ont i magen. Har jag smittat honom!? Det tror jag faktist inte jag har gjort. men men, vi satt i varsin soffa och spelade bilspel. Var faktist bättre än jag trodde jag skulle vara. Kom sist bara en gång, av typ tre gånger.

Ska försöka få i mig något att äta nu. Imorgon är det fredag, och mamma hade lovat att vi skulle äta kyckling sallad, med feta ost. För det älskar jag. Och nu ska vi inte äta det, för att jag inte är frisk än. men bajs, jag vill ha!
Dessutom kommer grannen in och ska bjuda på tårta tror jag. Hon flyttar nästa vecka, långt bort. Utanför Stockholm. Så hon skulle komma in och ta farväl. haha, lite gulligt.
Vill även ha fiskpanetter (heter det så?), men potatis och såndär vit sås, men typ grönt i.. haha..
"du får bara äta äta lätt mat, och dricka tills din mage är helt frisk"  Bla Bla Bla.

Ska nog göra milkshake sen. Tror vi har vaniljglass hemma.. Vet iaf att vi har ägglikör glass hemma, så det ska jag äta sen. För det är ju så super gott!

Sjuk, Sjukare, Sjukast,

Är hemma idag med från skolan, har blivit magsjuk. Har super ont i magen nästan hela tiden.. Men just nu känner jag mig lagom pigg.
Vi åt kyckling igår. "Stinas kyckling", eller vad den nu heter. ååh, det som är så gott, men ris. Åt lite ris, och pytte lite kyckling. Sen fick jag super duper ont i magen. Så la mig i soffan för att vila. Men min mage vill inte äns ha mat. Så fort jag äter, får jag skit ont i magen. Dessutom vill inte magen behålla maten, för er som ville veta.. ^^
Kan knappt dricka heller, för då får jag super ont i magen.
Det är lite synd om mig faktist. Det är så tråkigt att vara sjuk. Jag blir säkert hemma hela veckan. Kommer säkert missa mycket i skolan då. Får fråga någon sen om vi har någon läxa eller så.

pusshej!

jag har så tråkigt.

Ska nog gå krypa ner under ett täcke, och kolla på tv eler någon film.

En bloggare skrev till mig att jag inte skulle dricka jucie, för det är surt för magen. Att dricka te är mycket bättre, så jag litar på henne. :) Och att dricka proviva. Har druckit det förrut, så jag bad pappa köpa det till mig på hem vägen.
Jag kanske skulle blivit änu mer sjuk om jag druckit jucie. Mamma kanske sa till mig också, att inte dricka jucie, bara att jag inte lyssnade. Så vi tackar Åsa för tipset, och hoppas jag blir frisk snart!

Pusshej!

sjukling.

Idag är jag hemma från skolan. för jag är lite sjuk. Det är så tråkigt, att bara sitta hemma och inte göra någonting när man är hemma på dagarna. Men pappa kommer ju hem tidigt också, eftersom han bara jobbar halvtid. Så han kommer om kanske 2 timmar..
Jag har förmodligen en bakterie i magen. Och de får man om man äter någon mat med bakterier på.
Mamma tror det kan vara nötterna jag åt förrut. Jag vill inte äns veta vem som pillat på mina nötter. Vart kommer nötter ifrån? Afrika? Japan? Kina? ja, därför vill jag inte veta vem som pillar på mina nötter, med bakterier på sig. USCH!
Kan inte äta någonting heller. Så fort jag äter, så får jag så otroligt ont i magen. Dessutom vill inte magen att jag ska äta, för han protisterar (hur stavas det !?) så fort jag stoppar i mig någon.  Så mamma tyckte jag skulle låta bli att äta något idag. men jag måste ju äta !? Så jag får dricka hela dagen ist. Saft, Juice, vatten blir min överlevnad idag.. haha.  Vet heller inte om jag kan dricka te eller kaffe, eftersom bakterier trivs i varmt.. Så det vågar jag inte dricka..


12år och mamma.

Läste på Expressen. Hend Farghali från Egypten blev våldtagen som 10åring av sin granne.
Idag är hon 12år och är mamma till dottern Menna.

Det är helt sjukt sånt här. 10 år och föda barn!? Hon är ju bara ett litet barn själv. Hennes kropp är inte utvecklad än, för att kunna skaffa barn.
Hon ska iallafall ha tur att hennes föräldrar stöttar och hjälper henne, istället för att ha mördat sin dotter. Tänk när hennes dotter blir äldre och börjar förstå saker. Att ha en mamma som är 10 år äldre. Hur förklarar man för sitt barn att ens pappa är våldtäksman!?
Läs mer här

Söndag.

Vaknade imorse av att jag hade magvärk. usch och fy.
Men jag och mamma skulle till farsta idag, för att kolla på Åhlens där om de hade kalendern jag ville ha. Eftersom jag fortfarade inte har plus kortet, fick pappa köra oss.. Då ville Marcus även följa med till Farsta.
Så hela familjen tog en runda i farsta centrum.
Fast jag gick bara med mamma. Pappa och Marcus gick åt ett eget håll. Vi hittade iallafall kalendern på Åhlens. För Åhlens här i centrum hade de den inte, den var slut.
Den kostade 125 kr, men sen var det rea på 99 kr. Sen 30 procent på rean. Varför säljer man ut en kalender så billigt när det fortfarande är januari!? konsigt.
Sen tog jag och mamma en runda in på Gina, de hade ju även också lite rea, men massor med folk. Det var lång kö. Hittade två klänningar jag fick av mamma.
Fick tyvärr inge bra bild på den svarta, men man ser ju lite iaf.

49 kr på rean


petter - logiskt.

Jag har aldrig gillat petter. Kommer nog inte heller börja gilla hans musik.
Men måste säga att låten logisk, är faktist helt okej.. Men det är nog bara för att Säkert är med i låten..




En dag i skolan!

hahah... Tror det är från i onsdags i skolan.. Har man tråkigt på rasten, får man göra den rolig.. Sofia som filmar.. ^^ haha  





Britney gravid, igen!?

Läste lite på Aftonbladet. Briney har köpt graviditetstest. Jag hoppas verkligen det är negativt, med stora bokstäver. Hon har redan två barn, som hon inte kunde ta han om. Nu kanske ett tredje ?
Jag säger bara stackars barn isf. Är hon gravid får man väl hoppas hon skärper sig, och tar hand om det nya barnet, men det tror jag inte.

Att Britney Spears förlorat umgängesrätten med sina två barn avskräcker henne inte.

Nu vill hon ha ett tredje.

Den 26-åriga popstjärnan uppges försöka bli gravid med kändisfotografen Adnan Ghalib, 35.
Läs mer om detta här.


Klädpengar till mig!

Satt och kollade egenom klädkalatoger igår. då kommer pappa och viskar i mitt öra. "Max 500" och så håller han upp 5 fingar.
öh va!? vadå 500.. vem förstår om han säger max 500!? Sen viskar han igen. "Du får handla för max 500 kr, så betalar jag, men du får absolut inte säga något till mamma, för då blir hon inte så glad på mig"
Tyvärr hittade jag ingenting i katalogerna som lockade. Men H&M katalogen har inte kommit än. Så jag bestälde än ifall jag inte får någon.. Så när pappa får lön, får ja handla för 500 kr.. Tack pappa!  
Mamma lär ju inte undra vart 500 kr helt plötsligt har tagit vägen och helt plötsligt kommer det ett paket till mig.. haha.. Pappa är nog inte så smart, dessutom har de ju gemensam ekonomi..

Men jag har tittat lite på internet på H&M. Bikini, shorts och linnen ska jag iaf köpa. Men det köper jag inte nu. Det köper jag när sommaren kommer. Så lite vår kläder skulle inte skada att köpa.
pusshej!


sovmorgon.

image236
Började typ halv elva idag. Och hade bara en lektion. Men jag är duktig som går på lektionen ändå. men jag försov mig idag. Blev först väckat att Marcus. Sen av en helikopter som åkte precis utan för mitt fönster nästan.. Så det känndes onödigt att jag ska gå upp, för att åka ända till skolan, (ca en timmes färd) när nästan lektionen är slut då ändå.
Men ska gå äta lite frukost nu. Sen ska jag faktist cykla, och efter det ska jag dammsuga..

Var ju på begravning igår. Prästen hade ju bestämt att jag och mamma skulle ta blommorna, eftersom vi stod personen så nära. Mamma tycker det var jätte modigt utav mig att göra de.. Men sen när jag verkligen insåg vems blommor jag verkligen bärde på, och att jag aldrig mer träffar henne någonsin, började tårarna rinna. Det slutade verkligen inte rinna heller. Jag stod och kramade om mamma och pappa såå hårt. Jag kunde verkligen inte förstå att det var just hon som låg där i, nej.. Hon skulle ju också varit där, vi skulle ha sittut på samma bänk, och pratat och skämtat.  Hon skulle sitta i våran bil, och vi skulle åka dit tillsammans, och hem. Som det alltid nästan varit om vi ska göra något speciellt. . Jag har så himlans mycket minnen med henne och mamma.. Det kommer aldrig blir de mysiga sommar promenaderna, Eller alla turer tillsammans till tex Ikea. Eller aldrig träffas i huvudtaget. Det är verkligen svårt att inse.. Begravningar jag varit på innan, har ju inte personen stått så nära. Usch, det var verkligen hemskt..

Bilden är från igår, innan begravningen. Bilden blev suddig, för det var inte så lätt att hålla mobilen helt still i bilen.


Onsdag

Har precis vaknat. Somnade i soffan framför tv´n, har även huvudvärk idag. Men ffick iaf jucie när jag kom hem, så då blev allt helt plötsligt mycket bättre.. haha
Ska nog inte sitta här så länge heller.. Är verkligen jätte trött..
Skoldagen idag var helt okej.. Mycker skratt, lite arbete!? ^^

Imorgon blir det ingen skola för mig, är ledig. Ska på begravning.. Jag ska ju bära blommorna, eftersom jag stod henne så nära. Men det känns lite läskigt faktist. att just Jag ska göra det.. en det ska nog gå bra..

pusshej!

Godmorgon.

Gick upp 9 imorse. Hur skönt som helst med lite sovmorgon.
Men ska snart gå till tåget, för att åka till skolan. Usch, tänk om man fick ligga kvar i sängen och bara sova!
Hoppas det inte skoldagen blir allt för tråkig..

men nu ska jag fixa mig klart innan jag gå. Bortsta tänderna och fixa håret..
pusshej!

Godnatt.

Klockan är halv tolv, och jag är fortfarade vaken.. fyy, skulle ju ha gått och lagt mig för länge sen.
men börjar sent imoron, klockan elva. Då får man vara vaken lite längre.. Så ska sova nu..

pusshej!

Ny vecka, nya tag!

Veckan började utmärkt! Världens huvudvärk. Hade även ont i blindtarmen idag, igen. Fick jag ont den igen sa läkaren att jag måste åka in, och så skär de kniven i mig. men värken försvann efter en liten stund.
Började med Pskologi A idag. Alltså lärare, jag vet inte vad jag ska skriva.. Va han full eller!? Ja, han var iaf glad och trevligt. och udda!? haha
Har dessutom upptäckt att jag har matrast i två timmar på måndagar. Två timmar!? Det är inte äns kul att ha rast så länge. För det finns ingenting att göra..

Men nu ska jag stoppa in en tvätt. Sen sätta mig och kolla på tv. På outsiders, på alla stackars tjockisar, som äter sig till döds.

Pusshej!


En frisk promenad

Gick ju ut på en promenad förrut med mamma.. Det var jätte skönt väder ute. Vindstilla, blå himmel och frisk luft. Det var inte så kallt ute heller..  Vi såg tillochmed vårblommor ute.. Det är liksom Januari, det är vinter. Men det känns som vår, och blommorna håller på komma fram!? Någon är ju totalt fel med våran planet. Vi kommer säkert ha sommar året om snart, och typ Austalien kommer få snö!?
Vi gick förbi en villa och gissa vad vi ses på tomten!? Två stycken getter. haha.. Visst, det är säkert jätte bra för gräsmättan och så. Och det var även bergigt, det gillar ju getter. Men på tomten!?

Vi började gå mot vega, sen helt plötsligt stod vi inne på Mio och kollade på möbler. haha..  Sen gick vi hem igen. Vilken promenad.. ^^
Men nu ska jag hjälpa mamma med maten.. Vi ska äta hammburger tallrik.. Mums! :)

pusshej!

godag

Det är jätte fint väder ute idag. Blå himmel och vindstilla. Perfekt väder för en skön promenad.
Så ska klä på mig bara, sen gå ut på en skön promenad med mamma..

pusshej!

Tråkig Lördag.

Har inte gjort någonting idag. har inte orkar, är så trött, och så har jag haft huvudvärk.
Men för att fördröja tiden har jag sprungit runt med kameran efter min katt.. Inte någon av katterna sitter stilla någon gång. men ett par bilder fick jag iaf.
image235

Störningsjouren på besök!

Klockan halv ett igår, ungefär när jag ska gå sova. Hör jag massor som springer i porten. Grannen har fest, igen.
Sen en stund senare ringer det på dörren. Trodde nästan det var någon från festen som plingade på eller något.. För vem kommer och plingar på dörren halv ett på natten!?
Jo, störnings Jouren gör de.. pappa öppnar, och ser två väcktare. De första de säger är "är det ni som har fest eller?" Jag tänkte diret på chips reklamen när de sa de..  "har ni fest eller?" haha
öh nä, vi ska gå sova. Det är grannarna. De plingade på oss för våran lägenhet för den ända de hörde röster ifrån, och som lös. Så de trodde de var vi som partajde. Men det var det ju inte.. Sen stod jag och pappa och pratade lite med de..



Juste, inatt födde Nicole Richie en flicka på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles. Hon ska heta Harlow Winter Kate Madden.
Även samma natt, på samma sjukhus födde Christina Aguilera sitt barn..
Grattis till de lyckliga föräldrarna.

En centrum runda.

Kom nyss hem från centrum. De va ganska mycket folk där, vilken bara är jobbigt..
Upptäckte även att Åhlens fortfarande finns kvar. De skulle ju stänga efter årsskiftet. Då tänkte jag, "åh, då måste de ju ha massor med rea". men de hade de typ inte. De hade vanliga priser. Eller de hade rea på kläder, men det fanns ändå inge fint. Hittade ett linne på rean, som jag köpte.
Men jag undrar vad det kommer för affär ist för Åhlens. "Något som uppskattas av de flesta", stod det i tidningen förrut. Vad för affär kan det vara? Någon som vet!?

Köpte även schampoo, sminkborttagnings medel, rengörnings lotion för ansiktet.
Sen gick vi in på Sabis också, och köpte Juice. Mums! Så ska strax gå blanda en lite juice och dricka mig ett glas eller två.

pusshej!


Linne - Åhlens 99kr på rea

God morgon.

Ska snart gå till centrum med mamma.. Men först ska jag sova lite till, för jag är supertrött.. Centrum stänger väl ungefär 4 idag. så jag hinner sova en stund till..
Sen jag kan bege mig till centrum, när jag är piggare.

pusshej!

Nu säger jag godnatt.

Orkar inte sitta uppe längre. Finns ju ändå ingenting att göra.
Kolla på tv kanske, om det äns finns något att kolla på!? Men det gör jag i sängen isf, så är det bara att somna..

Godnatt!