Söndagsplugg

Har precis ätit mig lite middag och även gett djuren mat. Och resten av denna kväll går till att plugga. Har läxa i teckenspråk(!) tills imorgon, ska kunna alla kläder och färger. Har även ett arbete som ska lämnas in imorgon, som jag måste göra klart. Tyckte det var en väldigt svår uppgift, men hoppas jag fattat rätt.

Var i centrum med mamma igår. Vi kom båda hem med ett par jeans. Egentligen har jag inga pengar, men jeans behövdes. Så fick låna pengar av mamma, men när hon får tillbaka de vet man aldrig. Kom även hem med ett par svarta jeans här om dagen, som också behövdes.  Nej nu blir det inga mer kläder på länge. Pengarna bara rinner iväg. Så det som ska köpas nu är skor. Jag har hittat tre par skor som ska köpas.



Länge sen nu.

Nu var det ett jäklans tag sedan jag bloggade, har inte äns varit inne någonting. Man har sina små bloggperioder ibland. Ena veckan är jag jätte aktiv, sen helt plötsligt orkar man inte skriva.
Jaha, men vad har hänt den senaste tiden då?
Inte mycket, går i skolan. pluggar hela tiden, vi har jämt stora läxor och stora arbetet. Plus att vi har projekt arbete nu också, som är jäklans stort.
Så mycker mer har faktist inte hänt. Fick ett paket igår från H&M, där det låg tre tröjor som jag beställt. (tack pappa för dom) Sen om kanske två veckor kommer det två tröjor till. Alltid skönt med lite nytt. Nu är det bara jeans som ska köpas, som jag aldrig hittar, men det är bara att leta.

Nej, men får se hur mycket jag kommer tillbaka till bloggandet. Men ska försöka vara lite mer aktv utav mig.


RSS 2.0