Nu säger jag godnatt!

Eftersom jag typ lovat några att jag ska börja skriva blogg igen.. så kan jag lika gärna skriva ett till inägg, så jag inte glömmer bort bloggen igen..
Men nu ska jag sova.. Har skickat in min analys, och förhoppningsvid är det G iallafall.. Kan säga att jag fattade inte mycket hur man skulle skriva..  Men kollade lite i svenska boken och så hur man skulle skriva. Så ja, jag för väl se.. Men jag antar att det är ett G iallafall..

Men nu ska jag gå sova iallafall.. Ska upp tidigt imorgon, eftersom jag börjar tidigt.. Eller jag börjar 20 i 10, det kanske inte är så super tidigt.. Men jag orkar inte gå upp tidigt på morgorna längre..

God natt och sov gott!

tillbaka till bloggandet

Men är det bara för stunden eller inte!?

Ja, nu var det faktist evigheter sedan jag bloggade sist.. Men jag har tröttnat.. Vet inte längre vad jag ska skriva.. Men eftersom flera personer frågar mig hela tiden om mitt bloggaden, så kanske jag ska börja igen!? Ja, kan jag iallafall försöka att börja blogga igen.. Men om det blir lika bra och ofta som förrut, nja.. Det kan jag nog inte riktigt lova, inte än iallafall..

Men Men.. Har precis skrivit klart min anlalys, tror jag!? Eller har skrivit det för hand bara, då den blev på sex sidor.. Jag hatar att skriva direkt på datorn.. nej nej, jag föredrar att skriva en typ kladd först på papper. Visst kanske det låter onödigt, men inte för mig.. För mig fungerar det alldeles utmärkt att göra så..

Ska skriva rent den på dator senare, men just nu tar jag en paus från skolarbeten.. Vet att vi har "Turkkakor" i köket, som jag ser fram emot att äta..  Ja, vi kallar det så i familjen.. För det är inte svenska, det står inte äns på svenska på de.. De står typ på turkiska.. jaja, men ack så goda de är!

image398

Välkommen tillbaka Veronica!

RSS 2.0