6 backar med sex and the city

Min brorsa kom hem förrut och säger  "Vi har 6 stycken backar på jobbet med samma film" "det är sex and the city filmen, det är flera tusen"
Ja, hade jag varit ett stort fan av den serien och älskad den hade jag nog blivit lite avundsjuk och så. Hade tjatat på honom att ta hem en film till mig då. Men nej,nu är det inte så. Har inte sett många avsnitt av den serien. Synd att han inte får ta hem från jobbet. Men han får iof billigare på Åhlens, kicks och Lagerhaus om han handlar där. Perfekt ju, billigare smink tackar man ju inte nej till.

Igår var jag på bio med mamma, och såg någon film. Kommer inte ihåg vad den hette. Det var någon thriller iaf. Men det var faktist bra! Bio för två plus donken för två för 75kr. ja, slå det ni!

Idag var jag ledig, eller ja ledig och ledig. Jag var ledig. Har pluggat hela dagen. Usch, men det behövdes. Sen fick jag sms av Emelie som frågade om jag ville med ut ikväll. Absolut vill jag det, men tyvärr har jag inte pengar och jag måste verkligen plugga. Så det får bli någon annan gång.
Och på fredag ska jag förmodligen på High school Musical on Ice. Om Linda får biljetter förståss, så ska vi dit. Ja, jag tycker om high school musical, även om den är för typ barn.

RSS 2.0