sitter i skolan

Har nyss ätit lunch.. Det var laxpanetter. Hm, det var helt okej faktist..
Har rast nu, till klockan ett.. Kul att ha rast så länge, det finns typ ingenting att göra.. SItta vid datorn i två timmar typ.. Ja, men ibland kan det faktist vara rätt kul..
På måndagar börjar jag halv 9, men idah började vi klockan ett.. Men jag och Sofia var här halv 9 faktist.. För vi skulle göra psykologin.. Ja, det gick sådär.. Fattade lite, men inte allt tror jag.. Dessutom jobbade vi kanske bara högst en timme..

Nu var det faktist ett tag sedan.

Har ju inte bloggat på ett tag.. Har faktist tröttnat lite tror jag.. Känner inte att jag orkat sitta vid datorn hela tiden, och skriva som saker som hänt och saker jag gjort eller kommer göra.. 
Får se om jag kanske börjar skriva lite oftare.. Men det blir nog mer vissa dagar och mindre andra dagar.. Jag skriver helt enkelt när jag är på humör för det.. Och just nu kände jag att jag bara ville skriva lite..

Satt inte vid datorn igår på hela dagen, den var faktist avstängd hela dagen.
Men Men.
Var i centrum förrut med mamma.. Kom hem med två nya tröjor på Gina.. Orkar inte lägga upp någon bild.. Men ett vanligt vitt lite, sen en grå typ stickad tröja, tror jag den är..
Men ska faktist gå läsa nu, min Svenska bok.. Har endast läst ett kapitel, så måste läsa lite mer.
Ska läsa ett till kapitel nu, så jag blir klar med boken i lagom tid.. Och inte i sista sekund..
Började läsa en annan bok förrut, "Djävulen bär prada".. Men kan inte läsa två böcker samtidigt, det funkar liksom inte.. Och Svenska boken är viktigare, eftersom det är skolarbete..

godkväll

Sitter här, och har tråkigt..  Har spelat hela kvällen.. Men ska gå ta bort mitt smink strax, sen spela lite till tror jag.. haha. 
Sen ska jag även sova, så klart.. Börjar 9 imorgon, så måste gå upp ca halv 7.. Och måste alltså gå i säng rätt så tidigt.. Men snart är det ju lov igen också, gu så sköönt!
Måste även gå förbi centrum någon dag.. Det är ett par grejer som jag behöver.. Måste köpa nytt rouge, för det råkade jag tappa i golvet, så det gick sönder.. Så får se om jag tar mig en sväng förbi centrum efter skolan.. Sen även köpa nytt puder, men det gör jag sen när studiebidraget kommer.. För jag har fortfarade inte kvar..
Ska även köpa två nya linnen, ett svart och ett vitt.. Får se när jag gör de, köper nog inte det imorgon..
Måste även köpa ny pincett.. För min är borta, jag vet inte om det är katten som tagit den.. För hon tar alltid grejer och springer iväg med de.. Idag hittade jag locket till Marcus parfym tror jag det var, i min säng.. Det låg bakom allt, nästan under sängen.. Svårt att förklara vart den låg, men ändå.. Han hade iallafall letat efter den i ett par dagar..
Ibland hittar man nagellack på golvet, även ibland i hallen.. 

tisdag.

Är verkligen super trött idag.. vill bara sova, men går jag och sover nu, så kommer jag förmodligen inte kunna sova inatt..
Idag hade jag omprov i skolan.. kommer ej ihåg i vilket ämne.. haha, illa! Men det gick verkligen inge bra.. Provresultat är nog sämre än det förra, och det ska ju egentlligen vara tvärt om.. Men usch, jag orkar verkligen inte plugga eller så.. Jag ska ändå inte plugga vidare efter, för det skulle jag aldrig orka..  usch nej!

Har spelat typ ända sen jag kom hem.. Seriöst, man kan inte spela så mycket.. Jag sitter så länge att man blir knäpp i bollen, och allt ser likadant ut.. illa!
Men ska faktist gå kolla på tv nu.. Tror inte det finns något speciellt bra, men att sitta  vid datorn mer orkar jag inte.

Dagens.

såg precis att jag ska gå om 10 minuter till tåget.. Trodde jag hade längre tid på mig, men icke.. Så jag har precis stressat lite, för att bli klar..
Vaknade en timme innan jag skulle gå.. Jag behöver gå upp en och en halv timme innan jag ska gå..  För då hinner jag göra allt jag ska i lugn och ro, och dessutom sen ha lite tid över.. Men nu fick jag skynda mig, men fick iallafall en liten tid över..  10 minuter.

Idag är jag verkligen så super trött.. Ville verkligen inte gå upp imorse, men det måste man ändå..  Har dessutom prov idag.. men glömde alla papper i skolan igår, så har inte kunnat plugga.. Jävla skit! Men jag kan lite iallafall, hoppas jag..
Men nu har jag inte tid att sitta här längre och dega, måste gå mot tåget snart..

Dagens!
(Men istället för vitt linne, har jag svart)

image397

Har vi tråkigt, så bakar vi.

Okej, det där lät lite som vi är tjockisar.

Men så är det inte.. Nej! Jag och mamma satt och spelade på varsin dator, både hon och jag spelade bubble shooter.. Men sen upptäckte vi hur tråkigt vi hade egentligen, bara för att få tiden att dröja.. Men måste ju bara säga att spelet är beroendeframkallande, det tycker även min mamma.. haha
Så vi bestämde oss för att fika, ja.. Med fikas menas med en koppkaffe bara.. Men sen började vi göra sockerkaka.. Och vi provade på något nytt även.. Vi krossade pepparkakor och hällde i smetet.. vi hade ingenaning om hur det skulle smaka, så vi sa inget till de övriga i familjen va de innehåll, för då hade det säkert inte vågat äta de.. Men helt ärligt, det var faktist helt okej att äta.. Eller helt okej, det var gott!

Men nu sitter jag här igen, framför datorn och ska spela bubble shooter strax.. Men först, ska jag gå ta bort mitt smink!


datanördar är vi allehoppa

Har precis spelat lite, bubble shoot.. Kommer ihåg att vi jämt satt och spelade det i nian, när jag gick i nacka.. Eller vi och vi, några från den klassen jag gick i då.. haha, vi satt jämt att spelade såsom raster eller lektioner..
Men Men..
Jag sitter vid en bärbar dator, och de blir ju lite varma efter ett tag.. så min katt älskar att ligga och sova på min dator.. Men det blir katthår i datorn, som förmodligen inte är så bra.. Sen händer det att hon trycker på någon knapp när hon rör sig.. Så ibland vette fan vad för grejer som händer med datorn.. Men går den sönder, så skyller jag på katten.. haha
image395












 

"Du har inte bloggat på länge"

Har hört av flera nu att jag inte har bloggat... Ja, faktist så vet jag det själv att jag inte gjort de..
Dessutom har det faktist bara gått en helg, men helt ärligt tycker jag själv att det känns som flera veckor.
Men jag har faktist inte orkat.. Har tänkt att par gånger att "Nu ska jag blogga", så är det typ något som tar stopp.. Jag antar att det är mitt ork.. Visst, jag har säkert haft en del saker jag kunnat skriva om eller så..
Men det har helt enkelt inte blivit av.. Jag kan inte skylla på att jag inte haft tid, för jag har haft all i tiden att sitta framför min dator och blogga.. Men jag har faktist inte suttit vid datorn så mycket heller..

Men eftersom det är ett par som sagt att jag inte bloggat, så antar jag att de läser min blogg!?
Så ja.. Jag lovar, jag ska bli bättre på bloggandet.. Jag börjar med det på en gång..
Så ska börja med att ladda upp några bilder som några vill ha.. Kanske lägger upp några sen också!

Lördag.

Höll på skriva godmorgn, men såg sen att klockan var typ ett.. Så jag skriver godag istället..
Har precis spelat lite sims, kanske i en kvart.. Sen var det inge kul längre.. haha.. Ska väl börja städa lite här hemma snart tror jag.. Eller iallafall plocka undan lite grejer.. Typ kattleksaker som ligger överallt.. haha.. Sen ska jag dammsuga hela lägenheten.. Eftersom det kommer folk hit ikväll.. Men tror mamma hjälper mig med att städa.. fast just nu är det ingen hemma hos mig.. Pappa och Marcus är ute och kör tror jag. Mamma gick ut på promenad..
Men jag ska börja med att städa mitt rum nu iallafall.. För det är jätte stökigt.. Mitt skrivbord är fullt med massa grejer, onödiga grejer.. Så som miljoner papper..  Sen faktist så ligger det inte så jätte mycket kläder på golvet.. haha faktist ingenting, utom en bh.. Yeah, det är nog första gången det är så städat.. Fast jag tvättade allt som låg på golvet igår och lite i förregår..


känns som evigheter.

Det känns som jag inte har bloggat på typ en vecka.. Men sen såg jag att jag bloggade senast igår morse.. Ja, så det var inte så länge.
Var ju på Mando Diao igår.. Det var roligt!
Tror vi kom dit vid kanske 5 på kvällen..  De som var där var typ 13åringar!? Men sen kom det lite äldre människor, skönt!  Sen när de släppte in, jagsäger bara omg..!  Folk tog det typ på liv och död.. Som om att bara en skulle överleva, den som kom först.. Eller att det låg 5 miljoner och väntade på den som kom först..

Och som förband var det Adam Tensta och "hon med krullet"
Vi kom iallafall ganska långt fram. Tror vi hade typ 2 pers framför oss. Efter att ha stått där i typ två timmar och lyssnar på förbanden var luften slut, många kände sig typ yra. Sen var as varmt och jävligt trångt. Man blev ju ffs mosad av att stå där.. Så jag och Linda pallade inte mer av alla äckliga svettia människor som stod runt om en.. Det var mest äckligt.. Det var jävligt äckligt.. Jätte många började stinka svett..
Så jag och Linda trängde oss ut från den stora massan.. Folk typ vägrade släppa fram en.. Varför inte bli glada att vi lämnar plats åt andra!? Puckon!¨
Vi gick bara bak ett par meter.. Oj, vilken skillnad det var där.. Man slapp trängas bland folk, för det fanns plats! Det fanns även luft, man slapp dö..
Dessutom såg man mycket bättre där  jag och Linda var, än vad man såg när man stod längst fram.

Efteråt tog vi en promenad till centralen, där Isak sedan hämtade oss..  I bilden hade vi även sedan allsång!? jag antar att det inte lät bra, och förmodligen tyckte inte de i villaområdet heller om de.. Jag tror säkert de vaknade.. För de flesta brukar sova klockan 12 på en vardag..

Imorse när jag skulle gå upp, gick det inte så bra.. Jag var supertrött, men pappa typ drog mig upp.. Men efter en kopp kaffe och en dusch vart jag ganska pigg.. Satt vid datorn lite och tog det lungt.. Sen bestämde jag för att åka till skolan.. Kom inte så jätte mycket försent faktist, ca en timme typ.


Dagens.

image394Nu ska jag snart gå mot tåget, för att åka till skolan.. åh, egentligen vill jag inte, jag är fortfarade super trött.. Vill bara lägga mig i min säng under täcket, och sova.. Mitt tåg går om en halv timme, så ska gå om ca en kvart..
Sen efter skolan ska jag direkt till stan för att möta Linda, Gaby och Minna.. För att sen åka till  cirkus och se Mando Diao.. wiho, äntligen..
Men nu ska jag gå borsta tänderna.. Nu är det bara 10 min kvar tills jag ska gå.


 

massor med snö!?

godmorgon godmorgon, sovit gott?

Gick och la mig kanske vid ett igår eller så.. Var inte trött alls.. Somnade igår i soffan när jag kom hem från stan typ.. Så kunde heller inte sova igår.. haha, serisöt,  jag låg och räknade får, men när jag kom upp till 200 vart det vara jobbigt.. Men jag somnade där strax efter..
Vaknade vid 5 imorse också, avatt jag var kissnödig.. så säger mamma att jag ska kolla utö.
Jo och vad ser jag!? Jo, massor med snö.. Det var nog säkert en decimeter.. Men nu är det inte lika mycket snö ute, och förhoppningsvis försvinner allt, och solen kommer fram..
Men nu ska jag hoppa in i duschen, så jag blir lite pigg, för är så jäklans super trött!

äckliga fullgubbar som flåsar en i nacken..

Kom nyss hem från stan, var ju där med Sofia.. Vi gick först till Monki, men där var linnen slut, och kommer inte igen.. Jävla skit tänkte jag, jag som gärna ville ha de.. Men hon i affären sa att det borde finnas i skrapan.. Så vi åkte dit, och yes, där hade de det.. Så nu är jag stolt ägare till de linnet..
Köpte även shotglas till Linda som hon bad mig om..  Sen mötte vi Oliver, så han följer med in på donken och åt lite mat.. Trevligt trevligt. Sofia gick även förbi Ant för att byta stavar i sina piercingar i tungan..
Tog bussen hem idag från gullmarsplan, så mycket skönare att åka och närmare att gå sen när jag går av. Står nästan först, så kan välja vilken plats jag vill, det är skönt.. Men bakom mig satte det sig en gubbe, en fullgubbe.. Han verkligen stank gammal rutten alkis.. Alltså det var så äckligt! Kunde heller inte byta plast, eftersom det var upptaget överallt.. Började fan må illa efter en stund.. Sen tar han upp en öl också och börjar dricka.. åh fyy, de borde inte gå åka buss, det är ju fan skadligt för andra!

Dagens.

ja, nu är jag äntligen klar för att åka till stan.. Sofia med tror jag..
Ska bara kolla på sl när jag är i centralen, så sofia vet när hon behöver åka och så..  Orkar inte skriva så mycket mer.. Har as ont i huudet.. Vet inte ej varför!? men jobbigt är det iallafall.. Har precis tagit mig en alvedon, så hoppas huvudvärken försvinner snart.

Dagens!

image391

Svart tröja - Gina
Grått Linne - Gina
Strumbyxor - åhlens
Stövlar - Din sko

inget går bra

Jag har precis sminkat mig.. usch och fy säger jag bara..  Jag hade inte bråttom eller någonting.. Kunde sminka mig i lugn och ro.. Men ändå ska det inte bli bra..
tappar sminket på golvet, får smink på tröjan.. Får mascara i hela ansiktet.. Fan, ingenting ville idag tror jag..
ja, tur att topps finns.. Så nu är det fixat.. Det är bättre än innan iaf.. Men det får duga, jag orkar inte ta bort allt och börja om.. Eftersom jag ska till stan om ett tag med Sofia..
Sen vill mitt hår inte riktigt idag.. Det vill inte ligga som jag vill, och luggen korvar sig och grejer..
usch och blä! Men ska gå fixa det sista nu.. Sen klä på mig kläder och så..


studiedag

god morgon, sovit gott?

Har precis läst ett kapitel ur boken, och den verkar fortfarade vara bra..  Är väldigt trött idag faktist, men vill inte sova längre.. Hatar att sova bort hela dagarna.. Men med en kopp kaffe och en dusch vaknar jag nog till..
Eftersom jag har studiedag idag, ska jag åka in till stan, med Sofia.. Jag ska kolla på ett linne.. Sen bad Linda mig att köpa shotglas till henne, så hittar jag några fina och billiga köper jag de.. Så får jag nog pengar av henne sen..
Men ska gå äta frukost nu.. Rostade macka med marmelad,, aah så gott!!

(Mobilbloggar) jag har precis läst första..

Jag har precis läst första kapitlet ur boken "djävulen bär prada". Eftersom jag endast läst ett kapitel så har det inte hänt så mycket. Men än så länge är den bra iallafall. Jag antar att det är samma handling som filmen "djävulen bär prada" har. Men har faktist inte sett den filmen. Sen brukar böckerna oftast vara mycket bättre än filmerna. Orkar inte läsa något mer ikväll/inatt. Haha. Men ska absolut fortsätta imorgon. Men nu ska jag faktist sova, har blivit jätte trött. God natt och sov gott!

promenad med linda.

kom nyss hem från en skön promenad, eller för en stund sedan.  Linda ringde mig förrut vid halv 10 och frågade om jag ville ta en promenad.. Ja självklart, jag älskar promenader.. 
Vi gick till huset dit hon ska flytta snart, så jag fick se hur huset såg ut.. Det var så mörkt, så man såg inte så jätte mycket.. Men det var iallafall fint..  Hon hade ganska stor tomt faktist, skönt för henne!
Hon flyttar till vendelsömalm, så vi gick dit.. Jag har faktist ingenanng om hur lång tid det tog, men en halv timme kanske.. Från Haninge centrum till vendelsömalm.. Sen tog vi bussen hem, för det blev lite kallt, sen var jag så sjukt kissnödig.. Var seriöst nära på att kissa på mig.. haha..
Mina fingrar är helt stela och frusna, lite svårt att skriva.. men ska iallafall gå ta bort mitt smink nu, sen ska jag böra läsa boken..
Bild - innan promenaden!
image390

en tripp till centrum

kom hem nyss, från centrum.. Var där med mor min.. Hon skulle köpa ett frimärke typ.. Vi tog även en runda in på åhlens, för de har 30% på allt i butiken.. För de ska stängas.. Så kom hem med fyra nya böcker, "svarta sekunder" "Natt till den fjärde november" "djävulen bär prada" och "perfekta hemmafruar". Hm, ska böra läsa ena boken redan ikväll.. Men har ett problem, Vilken bok ska jag börja läsa!?  Jaja, får helt enkelt ola eller något.. Alla ska ju ändå läsas. Tror jag börjar med Djävulen bär prada.
Kom även hem med ett caregloss med shine från nivea.

Men nu blir det en kopp kaffe.. Sen ska jag nog börja läsa boken, och se om den är läsvärd eller inte..

makaroner och köttbullar.

Har precis ät mit middag.. Mamma tyckte att pappa skulle göra mat idag, eftersom mamma får göra det varje dag.. Så ja, det blev makaroner och köttbullar.. Vad annars när pappa gör mat ? haha kommer ihåg när pappa bodde i sågen, när vi där blev det köttbullar och makaroner, korv och korvbröd, gröt, McDonalds eller pizza.. Ja, de va de hade kunde göra.. Han kan inte så mycket mer nu heller..

Ska snart upp till centrum med mamma.. Hon skulle förbi där, men vad hon skulle göra har jag ingenaning om ? jaja, kanske kan få in henne i någon affär också..  jaja, ska gå kläa på mig nu, sen gå upp till centrum

dagens.

Har precis druckit mig en kopp kaffe, mitt morgon kaffe..  Ska snart gå mot tåget, om ca en kvart kanske.. ska iallfall gå hel hemifrån, för mitt tåg går 13 över.. Idag har jag typ två lektioner.. pedled och psyksos.. ööh, orkar inte.. Sen har vi även mentorstid idag... Hoppas vi gör något slappt där, att vår mentor bara snackar lite..  äh, det blir väl att man ska säga hur man tycker klassen fungerar nu och hur man tycker det är i skolan.. ja, som vanligt.. usch och blä.. jaja, skönt att man är ledig imorogon då!

Men nu måste jag nästan skynda mig lite.. Måste ju borsta tänderna också, det tar ju typ 5-10 min.. Sen vill jag nog gärna kissa lite innan jag drar, annars blir jag väl kissnödig precis när jag går ut utanför dörren.. Eller det blir jag nog ändå säkert..

dagens

tee - Gina Tricot
Tjocktröja - Cubus
Mörka Jeans - Lee


image389


godmorgon godmorgon.

vaknade typ nyss.. åh, har sovit super skönt inatt.. Skulle inte skada heller att få sova lite mer, men tyvärr så måste man till skolan..  Skönt att jag börjar sent på tisdagar iallafall.. Ska gå 10 hemifrån, börjar 11.. wiho.!
Sen möte sofia kvart i 11 i lilje, som vanligt typ.. =))
Men ska gå duscha nu, sen äta lite frukost och fixa mig..

Har ni sovit bra inatt?

Nu säger jag godnatt.

Börjar faktist bli trött. ja, det är ju faktist posetivt.. Eftersom det är bra att bli trött på vardagskvällarna..
så ska gå ta bort mitt smink nu, sen borsta mina små tänder.. Sen blir det sängen nästa för att sova.. Tror inte det går något bra på tv just nu heller.. Och jag har ingen bra bok eller så att läsa heller.. Eller iof, har ju "pojken som kallades det", de böckerna.. jag har inte läst alla än.. Tycker det är så sega, det handlar om samma sak i alla böcker, det är lite långtrkigt faktist.. Endast den första boken är bra, och den andra är också rätt så bra.. Men i resten handlar det ju typ om samma sak.. Han berättar om sin barndom och grejer, sånt man redan läst i två böcker tidigare, fast skriver på ett annat sätt.
Så läser jag ett kapilter där, lär jag somna direkt..
Måste ju lägga upp en bild på min otroligt sköna säng..
 
Jag lovar, den är mycket skönare än din!
image388

Måndag.

Första dagen på denna vecka, direkt efter lovet.. usch, måndagar är verkligen ingen dag jag gillar.. För det förta för att det är måndag, men sen pga av mitt pissiga schema.. Men imorgon är det tisdag. Och på tisdagar börjar jag klockan 11, så det får man ju vara lite glad över..
Sen på torsdag är det Mando Diao.. wihoo, bara ett par dagar kvar nu.. Slutar 14:40, sen åker jag in till stan och möter Linda, gaby och Minna.. Linda och Gaby ska möta upp Minna i centralen som kommer till stockholm då! =)
Sen äter vi i stan, sen blir det mot Konserten, på cirkus..
Har precis hängt upp min rena tvätt i garderoben.. Och upptäcker att jag behöver mer galjar, igen.. Usch, handlar jag verkligen så mycket kläder? ja, på onsdag blir det ett linne till.. jippi..
Dessutom behöver jag större garderob, det börjar bli trångt där inne nu.. Men det tycker inte mamma och pappa. ja, den här är ju inte så gammal, högst 2 år.. Men jag behöver ändå en större.. hm, kanske dags att rensta garderoben ? nej absolut inte, jag slänger ingenting därifrån..

Grattis marcus!

Sitter och kollar på outsiders, det handlar om jobb som ingen annan vill ha.. Ja, ganska äckligt en del saker faktist.. men någon måste ju faktist göra de..
Men idag säger vi Grattis till Marcus som klarade teoriprovet..
så nu ska vi gå fira de.. haha.. Ja, med kaffe och kaka..  Ja, Marcus, när du får ditt körkort, då vet du vad som händer.. Jo, du blir också min personliga taxi.. Ja, det är bara fråga pappa hur det är, eftersom han redan är de.. haha.. Alltid bra med två stycken..
Har endast den bilden på marcus, då han tog studenten förra året.. =)
image387

ge mig!

Satt och kollade på Monki´s hemsida lite.. Och hittade världens sötaste linne, som jag genast blev kär i..  Eftersom jag är ledig på onsdag, har studiedag i skolan.. Så ska jag nog åka in till stan då och köpa detta linne..
Är det ingen frivillig som följer med åker jag nog själv.. haha.. Men det är skönt att man kan åka på dagen på en vardag, då de flesta är i skolan.. Så förhoppningsvis så är det inte så jätte mycket folk då i stan. Då kan man kolla runt i lugn och ro, utan att slippa trängas med massa idioter som tror de är mycket bättre och grejer.. Dessutom har precis studiebidraget kommer..
Så på onsdag blir detta linne förhoppningsmis mitt!

image386

Mellanmål.

kom hem från skolan för ett tag sedan.. uuh, psykologin var tråkig och seg som vanligt. men jag överlvde iallafall lektionen..
Sen har väl resten av skoldagen varit tråkig, som vanligt..
Men har precis ätit mig lite mellanmål. Två rostade mackor med marmelad på..Gaah, det är så extremt gott! Skulle kunna äta ett par till helt ärligt..
Men mamma kommer hem snart, då börjar ju hon med maten.. Så kan inte äta mig mätt på mackor då.. Eller visst kan jag, men tänk om det blir någon jätte god mat idag, och så är jag inte äns hungrig..

Imorse när jag vaknade var det snö ute, det blåste jätte mycket och var svinkallt.. Kommer till skolan, ja fortfarande samma väder, förutom snön.. Men nu,
nu lyser solen och hilmen är knall blå! haha nej inte riktigt.. Det blåser fortfarande.. De flesta molnen har försvunnit och solen tittar fram.. Åh, snälla sol, stanna här hos oss nu!

Dagens.

image384jaja, nu ska jag snart gå mot tåget.. Eller snart och snart, om en halv timme. usch, jag vill egentligen inte... Det som var så himlans skönt med lov.. Ge mig mer lov!?!
men men, det är inte så långt kvar till påsklovet sen heller.. Wiho, då blir det ju mer ledighet! För en gångs skull är jag faktist klar, utan att behöva stressa.. Yeah.. Eller jag är inte riktigt klar.. Måste borsta tänderna också.. Så om jag gör det nu, så är jag helt klar.. Det är nog första gången tror jag faktist.. =))

Hade faktist tänkt att ha klänning på mig idag.. Men när jag vaknade imorse och upptäckte att det har blivit vinter igen, så ångrade jag mig.. Tänker inte gå frysa i onödan.. så det fick blir något enkelt idag..





Tjocktröja - Bikbok
Jeans - Cubus

Godmorgon.

Har precis vaknat.. Ställde klockan på 6.. då har jag en och en halv timme på mig att fixa mig.. Perfekt, för då kan jag även ligga och dra mig i sängen i typ en kvart - 20 minuter.
Men nu gick jag faktist upp när klockan ringde, utan att ligga kvar.. Så vaknade klockan 6.. Så jag har god tid på mig att fixa mig.. yees!! haha.. Men som vanligt slutar det med att jag stressar.. jaja.. Sånt är livet!
Men ska hoppa in i duschen nu, så man kanske blir lite piggare..

pusshej!

Hej då lovet...

Hej då sportlovet, jag kommer sakna dig extremt mycket!

Nu är sportlovet slut.. Kommer aldrig komma tillbaka, ever! Jo, nästa år.. men ändå.. haha
men ska gå sova nu faktist.. Måste upp tidigt imorgon.. kommer säkert förmodligen vara extra trött, eftersom jag har njutit av mitt lov på morgorna..
Hoppas bara det blir fint väder imorgon.. Men har för mig att det skulle bli sol imorgon, så jag hoppas på det.. Är extremt trött på detta regn, eller tillochmed snön som var här idag och hälsade på.. Hm, tror snön kommer lite vilse.. men men ,det händer ju alla ibland

Godnatt, sov så gott!

YEeAH!

Sitter här med ansiktsmask och känner mig otroligt snygg!
Det blev varken cykling eller bad sen.. Aj då.. Får cykla extra mycker imorgon.. För cykla måste man faktist göra!
Men ska gå ta bort min ansiktsmask nu, för den kan ju inte sitta där hela dagen.. ^^
Jaja, jag  vet jag är extremt snygg på bilden! ;)

image383

Visning 2/3

Ja, idag är det den 2/3..
I fredags när vi skulle hämta mamma på jobbet ser jag och pappa att de håller på bygga hus.. Så står det visning 2/3.. Om man går på visning i ett hus, vill man ju ändå ha det färdig byggt?
Ja, detta hus var ju inte direkt färdig byggt.. haha.. Så undrade hur snabbt de bygger ett hus egenligen, och hur slarvigt är det då ? Ja, jag och pappa tyckte de var roligt iallfall! ^^
Men sen såg vi att det fanns färdig byggda hus bakom..

image382

Seg söndag.

Varför ska söndagar alltid vara så sega? Har precis lekt med min kisse.. Eller lekt och lekt.. kastat en boll åt henne i min säng.. som hon tycker är skit roligt.. haha.
Har även upptäckt att min madrass i sängen ligger helt snett.. Jag ligger ju aldrig still när jag sover, jag snurrar jätte mycket.. Så mitt lakan ligger aldrig på plats.. Men jag orkar inte fixa det idag.. kan fixa det senare i veckan.. Fixar jag det idag, blir det ändå likdant sen igen.. Det är ju ändå ingen som ska se min säng.. haha.. ^^
Så kan fixa den tills på lördag, då det kommer folk hit.. Så sängen ser lite snygg ut.. ^^  Då ska jag även städa här hemma och grejer..

Klockan är bara 4.. Trodde den skulle vara minst 5 iallafall.. Att den var middags tid snart..
IDag blir det iaf super god mat! Kokt fisk med potatis och äggsås.. gah, det är så gott! Jag älskar fisk, iallafall de flesta fiskar.. Lax är väl sådär, det går att äta, men ingen favorit.. Jag vet att vi har lax hemma, så ska be mamma göra lax i ugn med fetaost.. ååh, så gott!
Mums, kolla vad gott det ser ut!  Fisk med äggsås!




Tillbaka till skolan imorgon.

Nu har jag haft sportlov i en vecka, så imorgon är det tillbaka till skolan.. Det betyder att jag måste ner i säng tidigt, och upp tidigt för att åka till skolan, som tar ca en timme.. Tillbaka till den gamla vanliga helt enkelt!
Känns extra roligt att jag börjar halv 9 på måndagar också.. Men första lektionen gör vi ändå ingenting typ.. Det är faktist extremt tråkig den lektionen, för vi gör ingenting.. Lärare går egenom samma sak varje gång..  Lektionen börjar halv 9 och slutar 11.. Yey. 2½ timme psykologi, sen lunchrast i två timmar.. fy, måndagar är hemska..
Känns jobbigt att komma tillbaka till skolan, till vår klass.. Det har varit så skönt att vara hemma en hel vecka. Jag längtar såå till sommarlovet, då man är hemma i tre månader! yey, ge mig sommarlov nu.. ooh, sen börjar jag trean också, sista året! Det har gått så sjukt fort måste jag säga..


(Mobilbloggar) glass i stora lass

Sitter i vardagsrummet och kollar på tv och äter glass, ägglikör såklart. Men det finns typ ingenting på tv att kolla på. Ja, får se om det kanske börjar något bra snart. Men ska iaf äta upp glassen nu. Kanske sätter på tv en film sen eller något. Ska även cykla senare, sen lägga mig i ett skönt bad. Men det gör jag senare ikväll. Måste även hänga min tvätt också, ska gå se om den är klar. Pusshej!

Godmorgon.

Godmorgon, har ni sovit gott?

Det har jag iallfall gjort.. Blev väckt att pappa förrut, han frågade om jag ville ha frukost.. Ja, vi brukar äta frukost tillsammans på helgerna.. Men idag kände jag för att sova.. Gick upp för kanske en timme sen ca..  
Så jag fick äta frukost själv idag.. uuh, jag vill alltid ha sällskap när jag ska äta.. Men men, mamam höll mig sällskap ändå, det brukar hon få göra.. haha
mumsens, jag åt två rostade mackor med marmelad på.. ååh, det är så gott! 

Men ska springa till tvättstugan nu.. Eller nej, springa ska jag verkligen inte göra.. Jag ska gå och tvätta lite kläder nu.. Nej det är inte tvättstugan nere i källaren inte, som alltid finns i lägenheter.. nej usch, jag tycker det är jätte äckligt.. Att alla andra tvättar sina kläder där, och så är det alltid så äckligt där nere och så..
Nej, jag tvättar hemma.. haha, okej, det är kanske inte någon tvättstuga.. Men tvättrum kanske låter bättre.
ääh, skit samma! jag ska gå tvätta nu iallafall..

(Mobilbloggar) ligger i sängen

Ligger i sängen nu, ska strax sova. Börjar faktist bli lite trött. Imorgon blir det tvätta kläder, cykla och ett skönt bad också. Imorgon måste man ju gå sova tidigt också, eftersom skolan börjar på måndag igen. Dessutom börjar jag tidigt också, halv 9. Känns inte sådär jätte härligt direkt efter ett lov...

.....

Någon som har lika tråkigt som mig?
  
image381


Världens tråkigare lördag?

Vad har ni gjort denna lördag då ?

Själv har jag inte gjort ett piss.. Så otroligt jäkla tråkigt.. uuh, dessutom har det ju regnat hela dagen.. så man har ju inte haft någon vidare lust att göra ngt..
Får hoppas det händer något roligt imorgon..
Men ska gå dricka kaffe nu!

godmorgon!?

Ska snart äta middag.. Blev väckt av pappa för en stund sedan.. Fan, vädret är ju så förbaskat tråkigt, det finns ingenting att göra.. Denna dag har varit så förbaskat seg.. Satt och kollade på tv förrut, men där fanns det absolut ingenting att se typ.. Så jag bestämde mig för att vila lite på soffan typ.. Och blev väckt nu, ca 4 timmar senare.. ja, det kallar inte jag för att vila lite.. jaja, det var skit skönt att sova iallafall.. Men är fortfarande super trött..
Men nu ska jag iallafall gå äta middag.. Det blir bara pytte lite, är mer mätt än hungrig..


nya grannar!

Kollade ut genom köksfönstret förrut, och ser en stor lastbil som står öppen..  I den finns det massor med möbler, och även lite leksaker..
Ja, det är de nya grannarna som flyttar in, dörren mittemot oss..  Det är bara hoppas att dessa grannar är lika bra som vår förra granne, som var en tant.. Nu är det ju förmodligen en barnfamilj.. jaha, så då måste man väl säkert vara knäpptysta eftersom deras barn ska sova kl 8 på helgern.. haha, de kan de ju total glömma!
Vi bodde här först, så de får anpassa sig efter oss..  Här går vi inte och sover frammåt 2 på helgerna.. Synd!
Jaja.. Jag ska ju även ha fest nu på lördag, nästa vecka.. Bara de inte kommer och klagar.. Synd för de som flyttade hit då! haha..
Har hört att de inte äns varit och kollat på lägenheten innan, utan de bara tog den ändå.. ja, då har de ju inte sett grannarna..  De har dessutom ingenaning om hur vissa grannar beteer sig på kvällarna.. Ovanför de nya grannarna är det typ alltid fest, nästan varje helg.. haha..
Ne, men man får väl hoppas på de bästa.. Att det är trevligt folk vi fått brevid oss..

ge mig sommaren nu!

image380Ja, hos mig är det iallafall inte i närheten av sommar och sol.. Nej nej, här regnar det för fullt och det är jätte mulet..
Jag antar att det är fler är bara jag som vill ha sommaren här nu.. Tänk att slippa gå med jackan.. Endast på sig ett linne och short, och på väg ner mot stranden för att steka där hela dagen. Eller åker utomlands, till ett varmare land.. Där det är sol hela tiden, och jätte varmt.. Nej, det skulle vara rena rama döden för mig! Okej, nu överdrev jag lite.. Men att åka utomlands är det inte äns någon ideé att fundera på..  Eftersom jag inte klarar av Sveriges sommar, hur fan ska jag överleva en vecka i typ Thailand?  Nä, Får inte åka för varken läkare eller min föräldrar.. Även om jag fick, skulle jag aldrig åka utomlands.

Bilden är från förra året, sitter och solar på ballkongen..
Hm, undra om man kanske ska bli blond igen? ja, inte riktigt sådär blond, men mörkblond iallafall!?

Ja, jag antar att det är så de flestas sommarar ser ut så.. Ja, inte min riktigt..  visst, linne och short går jag ju i.. Tyvärr, man kan inte gå i långbyxor och långtröja på sommaren, det kommer aldrig fungera, inte för mig heller!  Som jag egentligen behöver..  Men stranden blir det ju aldrig för mig.. Eller jo, klart det blir.. Lite grann, typ 5 minuter.. Sen får jag helt enkelt skylla mig själv.. Ååh, jag vill ju också kunna ligga och sola en hel dag på stranden, utan några problem!
Ja, världen är inte rättvis, det kommer den heller aldrig bli..


fiskmatsburk på rymmen.

godmorgon! Har ni ni sovit gott?

Det har iaf jag gjort, har sovit superbra inatt!
vaknade för ett tag sedan,  så har precis ätit frukost.. Två marmelad mackor och ett glas proviva med mango smak.. ååh, va gott det var..
men men. När jag går ut i mitt rum kommer jag ut till hallen, och vad ser jag då.. Jo, en mamma och en pappa som nästan kryper på golvet.. ööh, okej!?
Då jag frågade vad de håller på med, jo det letade efter fiskmatsburken.. Mamma skulle ge fiskarna mat, men maten var borta. Ja, såklart var det vår lilla katt som hade lekt med den.. För det brukar hon göra.. Hon lägger sig alltd på akvariumet, eller så försöker hon jaga fiskarna.. jaja, det brukar inte gå så bra.. Så idag hade hon lekt med fiskarnas mat, så burken var spårlöst borta..Vi kollade igenom hela hallen, men hittade ingen fiskmat.. JAg kollade i mitt rum, för där brukar hon alltid lägga saker.. så som papper, trådar och löv.. Men nej, ingen fiskmat där heller.. Då hittar Marcus den i köket, bakom några kartonger.. jaja, där höll fiskarna på att bli utan frukost, pga av en liten rackarkatt!


Mobilblogg

Hej hej. Ligger i min säng nu. Är inte trött längre. Men jätte kul liksom. Ligger just nu och kollar på min söta katt som ligger och sover, ja det ser så skönt ut. Så ska försöka sova nu också. God natt. Sov så gott!

när vi är uppe i 100 får vi gå sova..

jaja, jag och mamma hade ingenting att göra..  Så vi satte oss i köket, och bestämmde att när det har åkt förbi 100 stycken taxi, så får vi gå sova.. En av min och mammas otroligt skumma fördröja tiden lekar.. men men.. Efter en timme förstår vi själva att vi inte kan sitta uppe tills det kommer 100 taxi.. Jaja, efter en och en halv timme, hade det åkt för bi 50 st..
haha, jaja, det fick räcka med 50 stycken..
men nu ska jag gå sova iallafall.. Man blir faktist trött av att rärkna bilar.. haha, helt enkelt allmänt uttråkad heter det nog egentligen.. ^^

RSS 2.0