inget bloggande

Har vaken bloggar något igår eller idag. Jag har faktist inte haft min dator på varken igår eller idag. Har haft annat för mig eller har helt enkelt inte kännt för att blogga.

Har inte gjort så mycket idag, var i centrum förrut med mamma. Jag har en del grejer jag behöver handla, lite nytt smink och sminkborstar och även nya jeans (fortfarande). Men jag väntar med det tills det är mer höst, onödigt att köpa nytt smink när man inte använder det på sommaren. Har inte haft smink på ca tre månader nästan. Så när studiebidraget kommer, i september hade jag tänkt mig att ja mig en shopping runda och handla allt jag behöver. Eller iallafall så långt pengarna räcker.

ny musik

Uppdatering i min Ipod med nya låtar. Men det värsta är att jag inte vet någon bra låt som jag skulle kunna lägga in. Har lagt in typ nya låtar, och ja det behövs mycket mer. Kanske får lyssna mer på radio så man hör nya låtar.


Vet ni någon bra låt som är ett "måste" nu att ha i Ipoden?

första dagen avklarad

Kom hem från skolan för ett par timmar sedan. Började halv 9, och halv 10 var jag redan på väg hem. fick lite papper och tog ett skåp.
När jag kom hem från skolan la jag mig på soffan och självklart somnar jag. Så ja, jag har sovit ungefär hela dagen.
Imorgon börjar jag 9, tror jag det var. Vet inte om vi har lektioner, eller om vi bara skulle få massa information.


mot skolan

Hinner bara skriva lite kort, ska gå strax. Eller jag ska gå halv, men måste göra mig klar också.
Jaha, första skoldagen idag då, får se hur det går. Det ska bli kul att se alla ettor också, för de är ju så små. Ärligt så tror jag människor blir mindre och mindre för varje år.

jaja, önska mig lycka till idag! ^^


Hejdå Sommarlovet

jaha, idag var sista dagen på sommarlovet och imorgon börjar skolan. Ja, vad tycker man om det då. jadu, jag tycker mycket.
Men eftersom jag börjar halv 9 (!) imorgon så ska jag gå sova snart. Har ju en timmes restid också till skolan. Har precis tagit bort mitt smik och så. Nu ska jag endast borsta tänderna sen blir det sängen. Ska väl läsa lite först också.
Får se när jag går upp imorgon. Eftersom jag cyklar nu varje morgon innan frukost, så tänker jag inte sluta med det bara för jag börjat skolan igen. Så det är bara gå upp lite tidigare för att cykla.

har ni redan börjat skolan, eller när börjar ni?

Grattis Selma

Idag säger vi grattis till Selma som fyller 4år.

Grattis katt!


Jag tröttnar nog aldrig

på Rufus Wainwright - Hallelujah. Många har sjungit den låten, och jag tycker inte någon är bra, inte äns orginalet. Men versionen (stavas det så?) som Rufus sjunger kommer jag nog aldrig tröttna på, (den från shrek) Seriöst, jag kan lyssna på den hur många gånger som helst i rad och bara sjunga med.

Rufus Wainwright - Hallelujah


ingenting idag heller

Okej, nu skriver jag detta inlägg för andra gånger. Råkade radera det andra, på något sett.

Kom iallafall hem från stan för ca en eller två timmar sedan. Hittade ingenting idag heller. Jag hade tänkt att handla jeans från H&M, ett par svarta. Men jag tyckte inte riktigt det var svarta, det var mer svart/gråa. Så får leta vidare. Så jag köpte inge jeans allas. Hittade inte väskan eller tröjan heller.
De kanske inte har kommit in än affärerna, de kanske kommer mer till hösten. Så får åka och kolla då istället. För nu orkar jag inte åka till stan igen och leta kläder. Så nu tänker jag vänta i en månad kanske, och se om jag kan hitta det ska jag ska köpa då istället.

Så vad har ni gjort idag då?

mot den stora staden

Ska snart gå mot tåget, tänkte ta 43 tåget härifrån. Så ska gå lite efter halv. Ska ju åka till stan och kolla lite. förhoppningsvis kommer jag hem med nya jeans och en ny väska, och en tröja såklart.
Nej, men har inte tid att sitta här nu, ska gå om ca 10 min. Så ska gå klä på mig och borsta tänderna.

Vad ska ni göra idag då?


stads shopping helt själv

Hann ju inte kolla så mycket i stan igår när jag var där med Linda, så imorgon åker jag till stan igen. Men den här gången helt ensam. Ja, ganska tråkigt faktist, men så är det ibland. Visst kanske det är skönt att gå själv ibland, man kan kolla på det man vill bara, gå i sin egen takt. Men man har ingen att prata med eller så.
Men imorgon bär det av till stan ändå och då ska jag komma hem med lite nytt. Alla mina pengar kommer ta slut på en gång. Men det är saker jag behöver. Jeans ska jag köpa två par, ett par svarta och ett par vanliga blåa. En ny väska ska inhandlas och en ny tröja. Och det Ska jag hitta imorgon. Iallafall väskan, den är viktigast.
Sen finns det fler saker som jag skulle behöva inhandla, men tyvärr har jag inte pengar till de.

Vad tycker du om att åka och shoppa själv?


på väg hem till mig

Nu är denna skönhet på väg hem till mig.
Har hört så otroligt mycket bra och positiva saker om "Osis Dust it". Så nu hoppas jag att den fungerar även på mitt hår.

Någon som har provat Osis, och vad tyckte du om det isåfall?





Timbaland feat. One Republic - Apologize

Sitter och lyssnar på denna låt just nu. Och visst är den bra!?


Dagens horoskop


Väduren 21/3-20/4

Tisdagen börjar stillsamt men under eftermiddagen händer det spännande saker. Du får flera förslag.



morgon träning

God morgon gott folk, sovit gott?

Det har absolut inte jag gjort. Gick och la mig vid halv ett och somnade inte förens halv 4, för att en katt rev och höll på hela tiden.
Sen väcker mamma mig på morgonen och säger att hon ska köra ett hårt morgon pass med mig. Men hallå, får jag vakna först? och glöm att jag tänker köra någon hårt morgon pass innan frukosten.
Men nu ska jag iallafall cykla en stund, sen äta frukost. Eftersom man bränner mer fett på morgonen innan frukost, har jag för mig iallafall.
Om några dagar ska jag väga mig och mäta mig lite, och hoppas jag gått ner ett kilo iallafall, för mer tror jag inte. Har fått lite muskler också faktist.
Man kanske ska gå upp tidigare någon dag i veckan och springa lite på morgonen också? Det gjorde jag faktist förrut nästan varje dag, så om man ska börja med det igen kanske.

inget nytt för mig

Idag har jag varit i stan hela dagen. Det började med att jag följde med Linda till Kista, för hon skulle skriva in sig på högskolan. Det tog ett tag innan vi hade virrat omkring klart i kista. för vi hittade inte alls rätt, men efter ett tag efter vi frågat en äldre dam, hittade vi. När vi kom in var det Kö med stort K. Vi hade 100 nummer före oss, så det tog en stund innan det var vår tur, eller rättare sagt Lindas tur. Sen skulle man hämta någon kort för att komma in i skolan och typ datasalen, och åter igen stod vi i denna extremt långa kö, med änu större K.
Till slut gav vi upp och åkte till stan.

Men där hittades ingenting. Jag skulle idag ha köpt en väska, ett par jeans och en tjock kofta. Inga Wedins affärer hade väskor, allt var slut. Det var total utförsällning på allt. Så jag antar att höst grejerna inte har kommit in än. Så får åka in till stan någon dag igen och kolla efter väska.
Eftersom Linda skulle vidare till jobbet, kunde vi inte gå hur länge som helst i stan. Så när hon åkte tänkte jag gå runt lite själv och kolla efter jeans och tröja, men då blev jag akut kissnödig, så jag var tvungen att åka hem.
Så nej, blev inge fattigare idag.
Mamma kan inte åka till stan pga av sin operation i foten (hon har en spik rakt in där, ganska äckligt). Så när hon har tagit ut den, kan vi åka till stan.
Då ska det inhandlas två par jeans. Ett par svarta och ett par blåa. Hittade ganka snygga jeans på Zara och de kostade endast 300 kr (!).

Nej nu har det blivit ett ganska lång inlägg, som är så tråkigt att läsa. Så nu går jag och kollar på tv iställer.
Ha en bra kväll!


en tripp med Linda

Godmorgon gott folk, sovit gott?

Ja, det det har iallafall jag gjort, någolunda.  Just nu håller jag på gör mig i ordning. Ska gå möta Linda snart. eller snart och snart, ska möta henne 10 i vid pendeltåget. Vi ska till Kista, för hon ska skriva in sig där. Sen åker vi vidare mot stan för lite shopping.
Men ska göra mig klar nu, så jag slipper stressa sen, som vanligt.


nu kryper jag ner i sängen

Jag vet, klockan är inte äns halv elva. Men jag börjar faktist bli trött, konstigt faktist. Men för mig gör det inget att man får komma i säng tidigt ibland.
Ska lägga mig ner och läsa lite. håller på läsa boken "Det ska bli ett sant nöje att döda dig", som jag har hållt på med nu jäklans länge, har inte läst på hela sommaren. Så nu är det på tiden att jag läser ut den, så jag kan börja med någon ny.
Ska gå borsta tänderna och göra mig ordning för natten nu, sen krypa ner i min underbara härliga säng.

så nu säger jag Godnatt och sovgott!

världens tandvärk

Ena min visdomtand, eller vad det nu heter, håller på växa ut. Igen! Det är inte första gången det vill komma upp. De andra har jag inte haft problem med någonting, inte haft ont det minsta. Men just den här tanden gör så jäklans ont.
Har knaprat alvedon hela dagen, kanske behöver ta några till. Så fort jag öppnar munnen eller tuggar gör det svin ont.
Får helt enkelt gå till tandläkaren då om det inte försvinner, men det vill jag helst inte.

Någon som har en bra idé vad man kan göra mot tandvärk?

jag tror kroppen ställer in sig själv

på att förstöra

Jag börjar skolan om ett par dagar och självklart ska man få dålig hy i ansiktet. Varför!? Jag är säkert på att kroppen gör så med flit. Man ska på någon fest som man har vetat om jätte länge, och kvällen innan får man en finne eller två som bara måste synas.
Eller när man ska ta skolfoto, då är det samma sak. Dagen innan har man jätte bra hy, men när man vaknar dagen efter så är den hemsk.
Så nu tänker jag gå ta hand om mitt ansikte riktigt ordentligt!

Någon mer som tycker det alltid är såhär?

vem är inte trött

Efter att blivit väckt hela natten av en katt.

Jo jag är skit trött idag, men känner att jag inte vill sova bort halva dagen. Börjar ju skolan snart, så det är lika bra att gå upp tidigt.
Katten har iallafall rivit hela natten, tydligen inte bara i mitt rum, utan hela lägenheten. Hon har lekt med skruvar som pappa hade lagt på sitt skrivbord, så någonstans i mitt rum ligger den en ensam liten skruv som tillhör en dator. Dessutom har hon vait på min glashylla flera gånger inatt, och rivit ner massor med grejer. Glashyllan kommer säkert gå sönder en vacker dag. Hon har rivit ut min pappaerkorg ett x antal gånger.
Ja, skulle kunna skriva en hel bok om vad hon gör på natten, men jag tar den korta versionen, den väldigt korta.


roligare än grönsaker

Nyttigare är godis

Självklart pratar jag om naturgodis. Var på Maxi förrut på dagen med pappa, så var tvungen att köpa det. Fast mataffärer har inte tex naturlakrits, som är såå gott! Vet att hälsokostaffärer har det, så måste gå förbi där någon dag och köpa lite "nyttigare godis".
Mina favoriter när nog yoghurtrussin (helst med olika smaker) och torkade jordgubbar med vit choklad, tror jag det är.

Vem gillar liksom inte naturgodis!?




För nyponsoppa är gott

Har precis ätit middag. Eller inte precis, men för en stund sedan. Jag åt nyponsoppa. Visst kanske det inte är någon bra middag, eftersom man inte blir så mätt på det.. Men de andra åt någon korv, och det äter inte jag. så nyposoppa fick det bli. Och visst är det gott, men keso och mandelbeskvier.. Lite nyponsoppa till frukost och lunch, kan ju inte bli godare. Men nu ska jag gå kolla på film, om jag hittar någon roligt. Tror vi har kungfu panda, men det verkar lite tråkig.

Någon mer som gillar nyponsoppa?

en vaknaupp dusch

Har precis ätit frukost. Både jucien och bananerna var slut, så det blev endast flingor. Så idag måste verkligen handla.
Jag är lika trött nu som när jag vaknade, trodde jag skulle bli lite piggare när jag varit vaken en stund och ätit frukost, men icke.
Så nu ska jag gå ta mig en "vaknaupp dusch". Sen se till att vi åker och handlar mat och så, jag har ju bara ätit en halv frukost.
Vad ska ni göra idag då?

en tråkig fredag

ja, sitter här vid datorn och det är fredag, tråkigt. Har ingenaning vad jag ska göra ikväll, förmodligen absolut ingenting.
Ska iallafall sätta mig och leka lite med Photo Shop. Jag har haft den i flera år, men fattar fortfarande ingenting utan det. så nu jäklar ska jag gå igenom hela skiten, så jag fattar det någon gång.
Vad ska ni göra denna fredagskväll?


hösten närmar sig

Med större steg.
Snart kommer alla löv blir gula, bruna och oranga, då vet man att hösten är här. och alla löven trillar ner.
sommaren är slut, inge mer sola eller bada på stranden. På med tjocktröjorna och vantarna. De första snöflingorna faller ner på marken. Det blir grått och kallt ute och man fryser på kvällen. Man längtar till julafton och nyår.
Visst är hösten mysigt, men jag tycker inte sommaren har gjort sitt än.


min söta kisse

Just nu har jag en katt i mitt rum, som river. Hon har fått synd på en nattfjäril i taket. Och det ända hon ser är fjärilen, allt som står i vägen river hon. Hon jamar inte heller, nej hon skriker för fullt efter nattfjärilen.
Seriöst, hon är nog inte helt friskt tror jag. Hon älskar att sova på kontiga ställen. en favorit plats är över en tröskel, hårt, könligt och härligt.



dagens låt

Pink - So what
(egentligen tycker jag inte låten är så bra, den har bara fastnat på huvudet ändå)


tidig morgon

Godmorgn, har ni sovit gott?
Själv vaknade jag för ett tag sen, ca en timme. Visst är jag otroligt super trött, men det var ändå skönt att komma upp så tidigt. istället för att man sover bort halva dagen.
inatt har jag iallafall sovit jätte bra, tror inte jag vaknat en ända gång.
Nu ska jag iallafall gå äta frukost, för nu kurrar det i magen.

tidig nattsömn?

Jag funderar på om jag ska gå sova någolunda tidigt idag. Börjar skolan om en vecka, så det är väl lika bra att man vänjer sig att gå upp tidigt. Speciellt när jag börjar halv 9 (!) första dagen. Det betyder då också att jag behöver gå upp 6 på morgonen. usch och fy, känns jäklans jobbigt.
Visst jag tänker inte gå lägga mig nu, men inte vid ett heller. Så någon stans där i mellan, typ halv 12, till att börja med iallafall. Sen får se om jag kanske kan orka upp lagom tid imorgon också. inte för tidigt, men inte för sent heller.
Ja och nu säger jag att jag ska göra detta, men inte fan kommer jag göra det heller. Man säger att man ska gå lägga sig i tid och ställa om dygnet ett par dagar innan man börjar, men man gör ju aldrig det.

Brukar ni också ställa om dygnet ett par dagar innan skolan börjar?

en vecka kvar

Sen börjar allvaret
Börjar skolan nästa torsdag. Faktist så längtar jag inte. Ibland kan man länga tillbaka till klassen för att träffa alla igen och så. men nje, faktist så gör jag inte det så mycket. Visst kanske det blir skönt att komma in i rutiner igen, att gå upp tidigt på morgonen istället för att sova bort hela dagen. Men nu är det även sista året, så nu gäller det att kämpa. Nu blir det alltså inga mer slappa dagar. Utan nu måste man till skolan varje dag, och sen även säkert plugga varje dag efter skolan. Jag hoppas verkligen inte vi får lika mycket plugg som vi hade i tvåan, för då kommer jag nog inte palla mera. Då slutar jag och börjar jobba istället.

När börjar du skolan, eller har du redan börjat?

snyggaste kläderna

Var på mammas jobb idag, hon skulle lämna in läkarintyg, och då följde jag med. Alltid lika trevligt att träffa hennes arbetskamrater. Och eftersom hon jobbar inom livsmedel, så måste de ha speciella kläder och även hårnät för att få vistas inne på fabriken.Man känner sig alltid lika snygg när man jobbar där.
Men eftersom vi bara skulle in lite snabbt och säga hej till alla bytte vi inte om till arbetskläder. Utan vi tog "besöksrockar" eller engångrockar kan man kalla det också, det gjort i typ papper av någonslag.
och ja, kläderna är extremt snygga. ^^


dagens låt

Lady Gaga - Just Dance



dagens outfit

Dålig bid, tagen i en spegel. Tröjan ser typ grön ut, fast den är mörkgrå.




Grå mysig tjocktröja - Lindex
svarta jeans - Levis
Rosa linne - Gina tricot
Gråa tygskor - Din sko

vad är detta?

Varit på mammas jobb idag. Denna grej måste man ha, annars får man inte komma in.
Någon som vet vad detta är? (jag hade nog inte vetat om jag inte visste)


godmorgon gott folk

har ni sovit gott?
Det har iallafall jag gjort, bara att jag är super trött.
Det blir bara en snabbt och kort inlägg, för har egentligen inte tid att sitta här, så ska gå äta frukost nu.

Aftonbladet lovar mycket

Och nu hoppas jag de har rätt!

De lovar nu att sommarvärmen kommer tillbaka, i slutet av augusti och första veckan av september. Ja, hoppas bara denna värme kommer till Stockholm också. Du kan läsa mer här

Visst vill vi ha tillbaka sommaren igen!?





dagens låt

Rihanna - Take a bow


Grattis alla vänsterhänta

Läste nyss på Aftonbladet. Idag är det vänstethäntas dag. Jag är själv vänster hänt och jag kan hålla med de som står på aftonbladet. "De lever i en värld som är skapt för högerhänta". Det är faktist sant. Mycket av alla grejer som gjort, är gjorda för högerhänta, bara för att de finns med av dem? men vi vänsterhänta då?
Jag vet när jag var liten, jag kunde inte klippa, kunde inte äns hålla i en sax, för den var gjort för högerhänta. Får fortfarande ont av att hålla en högersax och ibland tappar jag tillochmed grepper.
Jag vet också på mammas jobb, när jag jobbade där. De fick ställa om maskinen och flytta lite, för att jag skulle kunna hjälpa till att lägga godis i lådor. Ibland har vi det inte lätt.
Det står även "På minuskontot hamnar en ökad risk för schizofreni, sämre språklig förmåga och högre olycksrisk."
Men undra om inte det stämmer, för jag har alltid haft svårt att lära mig andra språk, kan ju knappt Engelska. Dessutom gjorde jag Alltid illa mig när jag liten, på alla möjliga sätt. Jaha, då vet man hur min framtid ser ut då, jag kommer bli schizofren.
Läs hela artikeln här.

Är du vänsterhänt? Har du haft problem med det någon gång då?

shoppingtime

har jag varit i centrum. Och helt plötsligt blev jag 600kr fattigare.
Kom hem med en ny tröja och nya underkläder.


Kofta från H&M - 298kr


Kom även hem med detta.

dagen outfit

Slänger upp dagens outfit lite snabbt. Bilden är inte den bästa, men hade brottom, så den blev som den blev.



Jeans - Cubus
Linne - H&M

en tripp till centrum

Wiho, idag kom min pengar. haha, tror nog brevbäraren hörde det också. För jag blev så glad när de kom. visst det är inte så mycket, men har väntat på de här pengarna i ett år. (Det är pengar från sommar jobbet förra året(!)).
Men nu ska jag iallafall till centrum och ta ut pengarna, sen se om jag hittar något fint.

en god nattsömn

Har pecis vaknat, eller inte precis, för en stund sedan. Men jag har inte vaknat till förens nu.
Inatt har jag faktist sovit bra, har inte blivit väck att någon katt. Så idag är jag inte så jätte trött, vilket är skönt. Men jag känner att magen börjar kurra och vill ha mat. Så ska gå äta frukost nu.
Har ni sovit bra inatt?

Men vad händer idag då.
Jag ska förmodligen till centrum senare med mamma. Om hon orkar gå dit och om det inte regnar, för då kan hon ju inte gå ut. (hon har precis opererat foten). Egentligen ska vi bara köpa typ grädde eller något. Men självklart tar man en runda i centrum då också, ska gå in på H&M och se om jag hittar någon utan tröjorna jag vill ha. Måste ändå åka till stan eftersom de inte har alla affärer i Haninge Centrum.

god natt gullungar

Nej nu tänker jag gå sova. Lilka bra att börja gå sova i bättre tider, så man orkar upp till skolan sen när den böjar.
Dessutom har jag tråkigt nu och börjar bli trött

God natt och sov gott!

nymålade naglar

Har precis målat naglarna, men mitt (nästan) nya nagellack. Fick det av Linda för inte så länge sedan, eftersom hon var "skyldig" mig ett nytt.
Färgen är ljus/naturell färg, som jag gillar mest. Jag är inte så mycket för starka/skrikiga eller mörka färger. (fungerar ibland vid vissa undantag)
Nackellacket är från Depend. super billig som fungerar super bra, De har även hyffsat stor utbud av färger.
Vad tycker ni är finast? "Naturell" färg eller mörk/skrikig färg?


(Ni behöver ju inte lägga märke till att jag målat utanför)

härligt skumbad

Kom precis upp ur en mycket härligt skumbad, med ny skrubbad hud. Någon man alltid måste göra, skrubba bort all död hud. Så har precis smörjt in mig med bodylotion, extra krämig. LdB Body Lotion "creme rich". En riktigt bra body lotion (enlig mig). Den absorberar snabbt in i huden och därför kladdar inte.
Jag la mig i ett varmt bad, tänkte att min rygg skulle må bättre utav det. Men tror nästan den blev värre, eftersom man inte halvsitter/ligger i badkaret.


ryggvärk och tandvärk

Kan det bli värre?
Min ryggvärk har fortfarande inte gått över, fast den börjar sakna med säkert gå över. Så förhoppningsvis försvinner den helt snart. Dessutom har jag fått tandvärk. visdomständerna (Heter det så?). Alla har kommit upp nästan helt. Men det finns en som bråkar med mig, den kommer upp och det blir bra. Men sen helt plötsligt åker den typ ner, och sjävlklart då vill den komma upp igen, och så får man ont.
Så nu ska jag gå knapra lite värktabletter.

nu kom regnet

Det har inte regnat på hela dagen, det har varit sol. Men så kollar jag ut, ja och självklart är det grått ute och solen är helt borta. Och nu kom regnet också. Men det är bara augusti, det ska fortfarande vara varmt.
30grader, sol och blå himmel. Då man ligger på stranden och solar. Dricker kall cola med is. Ta sig en iskaffe på ballkongen.
Nej nej, hösten är visst tidig iår.

dagens låt

Shayne Ward - Damaged



(Tyvärr hittade jag ingen video, så den här får duga)

Solen visar sig

Äntligen har solen tittat fram. Det har varken varit kallt eller regnat idag. Idag har det varit över 20 grader och sol. Visst har det varit moln också, men däremot inga regnmoln. Så nu hoppas jag Aftonbladet hade rätt och att sommaren kommer tillbaka imorgon.
För nu är det dags för solen och sommaren att komma tillbaka, de har vart borta alldeles för länge.


business talk med mamma

Har precis haft en seriöst prat med mamma om vad jag behöver (kläder och skor). hon säger alltid "Jag kan betala det du behöver, det du bara vill ha får du betala själv" Ja och jeans behöver jag faktist, så förhoppningsvis kanske hon vill betala det. Jag behöver även nya skor, det behövde hon också. Så perfekt med skopunkten. Hon köper två par skor och jag får mina gratis.
Ja, nu är det bara hoppas att hon betalar det åt mig också, så slipper jag köpa upp mina pengar på en gång.

vilken mardröm

Måste berätta om min dröm jag hade inatt. Det var inte direkt en mardröm men ingen rolig dröm heller.
Jag drömde att jag vaknade och skulle till skolan och så kollar jag mig i spegeln. Och så har jag fått gigantiska jätte finnar i hela ansiktet, då menar jag verkligen stora. De ploppade upp nya hela tiden också.
Så det första jag gjorde i morse var att gå till badrummet och kolla mig i ansiktet. och puh, det var bara en dröm.

skolstart

Ja, jag antar att det är många som börjar skolan den här veckan. och snart är det min tur, nästa torsdag den 21a.
Måste handla nytt block också till skolan, eftersom det ända man gör på lektionerna är att anteckna. Så någon dag den här eller nästa vecka får jag åka till stan och leta. Jag vill ha en fint block, inget med vanlig pappsida. Nej, min framsida ska vara i hårplast. Åhlens måste ha sånna hoppas jag. Kalender behövs inte, eftersom jag har min sen förra terminen kvar, och den räcker året ut. Sudd har jag och pennor har pappa redan köpt till mig.
Vet inte riktigt om det ska bli kul att komma tillbaka till skolan, men de får man väl se när man väl börjar.
när börjar ni skolan? Eller har ni redan börjat?

super trött

God morgon gott folk, sovit gott?
Det har iallafall inte jag gjort. Det började med att jag inte kunde sova igår. När jag äntligen till slut somnar springer ena katten in i mitt rum och jamar, för då är det en fluga i mitt rum, och självklart då måste den anda katten också komma. Så jag hade två katter som rev mitt rum. Sen efter ett tag går ena katten, men självklart måste den ligga vara kvar, och leta efer mera flugor (fast hon hade ätit upp den). Så hon sprang runt i hela mitt rum. sen till slut la hon sig och sov.
Men sen som varje morgon kommer hon och väcker mig, för hon vill gosa. men inatt har hon väckt mig flera gånger.
Så idag är jag supertrött. Men ska gå äta lite frukost nu, så hoppas jag att jag vaknar till.

många besökare

Oj, helt plötsligt har jag fått många besökare. Okej, för det flesta är det förmodligen inte mycket, men för mig är det många. Eftersom jag har en såndär helt ointressant blogg, som ingen sett förrut eller hört talas om, förutom min vänner.
Men ja, det är väl alltid kul att folk hittat hit också.
Idag har jag haft över 50 besökare (nästan 60), och ja, för mig är det ovanligt mycket. ;)

tv kväll - lyxfällan

Har precis suttit och kollat på tv, en stund. Eller ett par timmar iallafall.
Kollade på lyxfällan, Alltså den familjen måste ju ha skämtat. De hade inge betalat hyran på ett halv år. De hade total struntat i det och istället köpt massa grejer, nya möbler och apparater. De ville även ha en hund, så de struntade i hyran och köpte en hund ist!?
Paret var 20 och 24(?) år. Men seriöst, struntade i att betala hyran för att köpa nya möbler och en hund(!). De va skyldiga banken 600.000, om jag inte minns fel. Hur fan kan man komma upp i de summorna!?
Är man ett ungt par med 21.000kr i månaden och sin första lägenhet måste de ju fatta själva att man inte kan köpa det dyraste och senaste möblerna. Då får man helt enkelt ta de man har råd med, och man måste ju framför allt betala hyran.
Ja, paret var helt enkelt inte mogna för egen lägenhet enligt mig.
Någon som såg lyxfällan idag? Vad tyckte du isåfall?

snart är ni mina

Eftersom jag snart får mina pengar, så ska det inhandlat lite nytt.
Detta kommer iallafall jag inhandla till hösten. (färger på vissa grejer stämmer inte, det är alltså inte de här färgerna jag kommer köpa på de mesta)


Följade grejer kommer från H&M, Wedins och Skopunkten



snart kommer pengarna

Har länge väntat på mina skatte pengar. Jag jobbade på mammas jobb förra sommaren (!) i fyra veckor, då drog de skatt fast de inte skulle göra de. så nu äntligen får jag tillbaka dem. De sa att de skickat ut en utbetalning-grej, och sa att den ska komma vilken dag som helst. Så ja, snart är jag 2742kr (för att vara exakt) rikade. Fast hälften kommer förvinna rätt fort, eftersom jag behöver köpa jeans (helst två par) och ett par nya tröjor, dessutom nya underkläder behövs och en väska. Så de kommer ta slut lika fort som jag får dem.

sova middag

God morgon eller ska man säga God dag. Ja, för jag vaknade precis, hade visst somnat.
Jag la mig där endast för att sträcka ut mig, liksom bara för att ligga där. För det är alltid skönt att bara lägga sig i sängen och sträcka sig eller bara ta det lugnt i ett par minuter. Men jag tycker väl det var så skönt, så jag somnade. Ja och skönt var det, kanske man ska börja sova middag varje dag? Sova en timme ungefär. Nej, tror inte jag skulle klara av det.
Vad har ni andra haft för er idag då?


nu kommer sommaren tillbaka

Lovar iallfall Aftonbladet.
Ja, ge oss tillbaka solen och sommaren nu. Man får väl hoppas att de har rätt denna gång, att sommaren inte är slut än!

Läs hela artikeln på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3074189.ab

mums så gott

Jag vet att det finns biskvier i kylen, som jag tänkte äta. Ja, inte speciellt lyckat av mig som bestämde att sluta äta onyttigt för att komma i form och bli av med alla extra kilon. Så idag äter jag min sista biskvi, och idag blir min sista dag som onyttig. inge mer chips eller godis, inge bullar eller kakor, inga pajer. nu blir det endast måltiderna om dagen och frukt.
för nu jäklar har jag bestämt mig, och jag Ska klara det.
Någon mer som gillar biskvier!?


bloggen ovanligt seg?

Jag vet inte om det bara är min dator, men för mig är bloggen skit seg. Det tar jätte lång tid innan man kommer in på en sida. Själv blir jag bara irriterade när det tar så lång tid, eller om det inte funkar. Visst det kanske är mycket folk på bloggen just nu, men såhär segt? Nej, det accepterar inte jag.
Tänkte först om det vara mitt internet, men fungerar utmärkt på andra internet sidor.
någon annan som tycker bloggen är ovanligt seg idag!?

en smaskig frukost

Har precis ätit frukost. En tallrik med flingor, ett glas juice och en banan. Så nu är jag mätt. Kollade på OS samtidigt,
eftersom mamma sitter och kollar på det, så kollade jag också på det.. och ja, OS är tråkigt, men ändå kollar man på det!? Ja, för det finns inget annat att kolla på. det är ju förfan OS på alla kanaler, tycker jag iallafall.


god morgon

god morgon gott folk. sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Förutom att jag blev väkt imorse av pappa innan han skulle till jobbet nu efter semester. han kommer upp vid typ 8 och säger "God morgon" Sen kommer han och säger "vill du ha fruokost" och sen yttligare igen kommer han och säger "nej nu ska jag åka till jobbet, hej då"
Nej nej, jag vill inte sova inte, bara för han måste jobba och vi andra är hemma, och det tycker han är lite orättvist. men själv tycker jag det är ganska kul att reta honom.. :)

Nej nu ska ja gå äta frukost, känner hur magen kurrar..

godnatt alla små och stora stjärnor

Nej, nu har jag gått och blivit trött så ska gå sova. Och imorgon hoppas jag att jag har fått mina pengar på kontot, så man kan åka och handla lite höst kläder.

god natt och sov gott.

dagens träning

Jag har ju bestämt mig för att komma i form, och ja, det behöver verkligen. Jag är så irriterade att kläder inte passar en, om man inte är storlek 36 typ. Så nu jäklar, nu ska jag koma i form, och alla extra kilon ska iväg.
Jag ska sluta äta så mycket onyttigt (ändå köpte jag biskvier idag(!!)), börja träna lite mera.
Har cyklat nu varje dag i ett par dar. men idag och igår har jag kört armar och mage (och lite ben), och faktist har jag träningsverk i magen. ja, något har jag iallafall lyckats med. Så nu är det bara fortsätta med denna träning. När de öppnar det nya gymet som ligger precis där jag bor, har mamma lovat mig ett gymkort.
Så nu jäklar Veronica, det här klarar du!

Sushi, ätbart eller inte?

Jag har funderat jätte länge på hur sushi smakar, men vågar aldrig köpa det. Det ser inte gott ut, men det ser inte äckligt ut heller. Man har ju hört av folk att det är gott och man ser ju folk som äter det hela tiden.
Nej, någon gång måste jag våga på mig sushi.
Någon som har ätit sushi? och vad tyckte du, vad det gott eller inte?

marängsviss

Har precis ätit marängsviss, mums så gott det var. Och Självklart åt jag för mycket, så nu har jag super ont i magen, och mår nästan illa. Ja, det var ju ganska klantigt att äta så mycket utav den.

Ja, såhär blev resultatet av min hemma gjorda marängsviss

förbaskade ryggvärk

Någon som vet något som hjälper mot ryggvärk?

maräng i stor mängd

ååh, jag är jätte hungrig, men maten är snart klar. Pasta bacon, ååh det är så gott..
Sen fick mamma för sig att göra marängsviss till typ efterrätt. jadu, ingenaning varför, men jag säger iallafall inte nej, för det är såå gott. Iof har Marcus och pappa namsdag idag, så då kan man väl göra något gott.
Så efter maten ska jag och mamma (om hon klarar) gå till affären och köpa grädde, glass, chokladsås, maränger och bananer.
Någon mer som tycker om maränsviss?

Film, ett perfekt tidfördriv

Jag har super tråkigt just nu, jag har ingenaning om vad jag ska göra. Men pang, så slog det mig. Jag ska kolla på film, och det fick bli transformers. Visst har man sett den X antal gånger, men det fick bli den ändå.


dagens låt

Rihanna - Disturbia

13:03

en tråkig söndag


glass med hallon

ååh, jag blev helt plötsligt jätte sugen på glass med hallon. Så det ska jag gå fixa åt mig nu. Förhoppningsvis är inte glassen slut, jag tror vi har hallon också, om inte de också är slut.
Tänk att glass med hallon kan vara så gott, dessutom så enkelt att göra. Värma lite hallon i en kastrull och hälla över glassen. Att något så enkelt kan vara så gott.


Grattis Sverige

God morgon folket. Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag gjort, super skönt har jag sovit. har inte vaknat någonting i natt. Skönt skönt. Förutom att jag blev väckt av en katt imorse vid halv 9 kanske, som vanligt. Sen även att den andra katten kommer och ska äta på min blommor. haha
Har precis kollat lite på os, jag tycker egentligen det är ganska ointressant, men alla andra satt och kollade på de, så då kunde jag lika gärna också göra de.
Kollade på cykling, damer, Sverige kom tvåa, så det säger vi Grattis till..

nu säger jag god natt

Helt plötsligt blev jag super trött. Därför tänker inte jag äns försöka vara vaken, och sitta halv sovandes framför datorn.
Det är lika bra att gå sova, man börjar ju skolan snart. då måste man ändå gå sova tidigt och gå upp tidigt. så det är lika bra att man vänjer sig vid att gå sova tidigt, fast det gör jag inte förens om typ en vecka..

God natt!

endast halv 12?

Kollade nyss på klockan, det är bara halv 12. Eftersom jag inte gjort något idag har tiden gått jätte sakta, dessutom är det så mörkt ute, så jag trodde verkligen klockan var mer. Jag var nästan beredd på att göra mig ordning för att sova, men nu får man ju vara vaken lite mer. Jag som trodde klockan var runt ett.

Rosa himmel

Kollade precis ut och vad ser jag. Himlen är alldels rosa, super fint.



 


 
Bilderna är inte bästa kvalite, men men..

tråkigt väder

Vart tog sommaren vägen?
Någon mer än mig som är trött på detta väder?

oväntat besök

Farmor ringde förrut och sa att de var på väg och ville komma och fika. Så en stund senare plingade det på dörren, där stod Farmor och hennes gubbe. Så nu har jag precis fika. Ätit lite glass och druckit cola, mums det var gott.
Har fortfarande inte ätit mitt vitlöksbröd som jag skulle äta till middag. Får väl ta det senare idag eller äta det imorgon.
Men nu ska jag gå och vara lite trevligt igen i köket.


lättlagad middag

Mamma håller på laga mat nu, men det hon gör tycker jag inte om. Så för min del blir det nudlar till middag. Jag vet, ingen vidare bra middag. Man är lika hungrig en timme efter. Men nudlar kan man inte äta för mycket av, för det är såå gott. Nudlar med orientalisk(?) smak är godast. Till min otroligt nyttiga middag får det bli bröd till maten också, vitlöksbröd, ååh gott. Så får vi hoppas jag inte är allt för hungrig senare.

gosig katt

Något har hänt med vår ena katt, hon har blivit gosig. Hon hoppar upp i knät ibland och man kan klappa henne utan att hon springer iväg eller bits.
Kommer ihåg när vi köpte henne, usch, hon kan inte ha mått bra. Hon var lite smal när vi köpte henne, hon typ åt inte. Men den förra ägaren sa att hon åt och att hon älskade sin mat hon hade. Hennes päls var jätte fet och äckligt, och det luktande inte gott geller. Vi fick även några leksaker med oss, fast det lekten hon inte äns med.
Men vi bytta iallfall mat, oj, hon åt som hon inte hade sett mat på flera år. hon slänge i sig sin mat. Hon tvättade sig inte äns när vi fick henne, så hennes päls var inte det mysigaste. Sen efter ett par dagar vi fått henne tvättade hon sig hela tiden, hon gjort inget annan ät att tvätta sig. Hon var jätte rädd så fort hon gjorde något.
Hon fick inte vara någonstans för hennes förra ägare, inte vara i soffan eller i sovrummet. Hon fick typ va i köket. hon fick inte leka i vardagsrummet. det är en katt, de leker!?
Vi har haft henne i hm, två år typ. Hennes päls är tjock och såå mycket finare. man får hålla i henne utan att hon bits och rivs, hon har blivit en katt nu, äntligen.


hösten närmar sig

Snart kommer hösten och jag måste inhandla lite höst kläder. Mysiga koftor och tjocktröjor att värma sig med när kylan kommer.
Dessa tre tröjor skulle passa utmärkt i min garderob. Så nu är det bara väntar på att jag får pengar också, sen blir de mina.

Tröjorna kommer från H&M.


Jag vet, det ser lite tråkigt ut när alla är gråa. Men nu blev det bara så, självklart väljer jag någon annan färg på någon tröja. Grått är snyggt tycker jag, men inte på alla kläder, det blir ganska tråkigt.

träningsvärk

Vaknade halv ett idag(!), det är jäkligt sent för att vara mig. Jag brukar vanligtvis vakna vid halv 10 - 10. Men det var skönt att få sova ut och ligga och dra sig så länge. Man behöver ju göra sånt också ibland.
Men när jag vaknar har jag ont i magen. Träningsvärk! wihoo, min träning sätter sina spår nu. Så nu är det bara fortsätta träna så kommer jag förhoppningsvis i form någongång.
Men har precis ätit frukost, en tallrik flingor, en macka med ost och ett glas juice, mycket gott.
Ska fortsätta min träning lite senare också, så jag förhoppningsvis får lite magmuskler också. Ska köra lite mer armar också, jag blir inte nöjd förens jag fått träningsvärk för för då vet jag att jag har lyckats..

god morgon eller god natt?

Såg nyss att klockan är halv tre(!), och jag tror det är dax att gå sova. Trodde inte klockan var så mycket, för är inte så trött. Jag brukar bli trött rätt tidigt på kvällen om jag inte gör något. Har suttit med mamma och pappa och kollat på någon film på tv.
puss och god natt.

!??

aah! Vad gör man åt denna jävla ryggvärk!?


i kissed a girl

Har fastnat för denna låt. Vet inte riktigt om jag tycker den är så bra egentligen, men ändå har jag fastnat för den.

Katy Perry - I kissed a girl


dagens

Väduren 21/3-20/4

"Fredagen passar för nöjen och egentligen inte för något annat. Du behöver humor för att få upp ångan"

Ja, nu blev det ju inte så. Skulle förmodligen ha gått ut idag, men icke. Ändrade planer helt enkelt.


världens ryggvärk

Jag tror jag sitter eller går snett!?, eller både och. Jag har haft jätte ont i ryggen i två dagar nu. Annars har jag bara haft ont i ryggen när jag legat ner. Men nu gör det verkligen ont hela tiden. Har provat med massage, men det verkar inte fungera. Kanske börjar jag bli gammal!? Ska se om jag hittar några ryggövningar i någon tidning, det kanske hjälper. Senaste tiden har värken bara blivit värre och värre. Får helt enkelt gå kolla upp det hos läkaren om vären inte försvinner, för det är ju inte direkt vidare bra att gå runt med sne rygg.


OS invigningen

Har precis ätit middag, så nu är jag super mätt. Men innan maten kollade jag på os invigningen, det är det ända jag kollar på när det gäller os. För vissa har skit häftiga grejer, men inte Kina!? Ja, dem är ju mer för lugn och ro, harmoni. Precis så var det också, segt! Nej, denna invigning var dålig tycker jag. Jag tycker det var alldeles för tråkigt och alldeles för seg, jag tycker det ska vara fart i grejerna och vara häftigt liksom. Någon annan som såg OS invigningen?


nytt och fräscht

Har precis spenderat min förmiddag till att göra rent hos alla djur. Det lät precis som ett zoo, alla djur. Fast ibland känns det som det också.
Kaninen har jag haft sen jag var åtta, alla barn vill ju ha kaniner. Fågeln ville jag ha när jag var typ 13?, så hon hänger fortfarade också med. Katterna är ju bara ett måste att ha, det funkar liksom inte utan. akvarium ville jag ha för typ 3 år sedan, för jag tyckte det var fint, och självklart har vi det kvar också. Har jag glömt något djur!? varför sa inte min föräldrar nej till alla djur!? Jaha, så nu har jag verkligen ett zoo hemma. Så idag har det varit djurstädning, fågeln har fått rent, fiskarna har fått rent och även kaninen har fått det. Puh, nu är jag helt slut.


Tror det är time för lite lunch, vet inte om vi har något att äta. vill inte bara ha mackor till lunch. Men en sak jag vet att vi har är vitlöksbröd.. ååh, min kärlek till vitlöksbröd. haha. Snart kommer jag nog se ut som ett också. =/

post från if...

Det kom nyss massor med post i brevlådan och i den stora högen låg ett kuvert till mig. Det var från if. Jag trodde direkt det var något med pension att göra. Förmodligen för att jag kopplar if till pensioner. Tycker jämt det är reklam för if på tv, "bästa sättet att pensionspara", om det nu är reklam för if?  Trodde det skulle stå något om min pension, fast jag bara är 18!? Men när jag öppnar brevet var det ju inte alls något med min pension att göra. Det stod något med "olycksfallsförsäkring" puuh, det stod att jag är försäkrad, så nu kan man alltså gå tryggt på gatan, med mindre oro!? Eller jag fattar inte riktigt vad det är för något, men det låter som det skulle vara något bra.


super seg morgon

Har precis ätit lite frukost, så nu är jag mätt. Vet inte riktigt varför jag gick upp vid 10, jag var fortfarade super trött. Men jag hörde att mamma och pappa satt och kollade på tv, så jag satte mig också och kollade på tv.
Ska nog lägga mig i sängen en stund till och sova ute lite mer, så kanske jag inte är lika trött.
Det är fortfarade samma tråkiga väder som det har varit nu i en veckn, grått och tråkigt. men jag tror inte det är så jätte kallt, typ 20grader ute iallafall. Dessutom regnar det inte heller.

Så vad händer idag?
Det är ju 080808 idag, så åker väl kanske med några kompisar till stan. Det blir nog kul, får man ju hoppas. Bara det inte regnar eller är för kallt, för det vill vi inte.
Sen vad som händer nu på dagen vet jag inte. Det blir nog bara ta det lugnt hemma, ligga på soffan och kolla på någon film i detta tråkiga väder.

pusskalas med katten

Jag är jätte trött, men ändå går jag inte och sover. Vet ej själv varför.
Men ska väl gå sova snart antar jag. Sitter här, lyssnar på lite musik.
Har precis gosat lite med min kissemiss. Hon kommer upp till mig varje kväll och morgon för att gosa och kurra. Hon springer runt på skrivbordet, helst över tangenterna. Så ibland kommer det upp massor med konstiga rutor jag inte har en aning om vad det är. Är det inte skrivbordet, så är det sängen. Hon lägger sig gärna helst där jag ligger med mitt huvud. Det brukar sluta med att man får en kattrumpa uptryck i ansiktet. Jag vet, jätte härligt.


Jag vet, bilden är inte i bästa kvalite, och inte jag heller..


hammare och spik

Har precis ätit lite middag. Kycklinggryta med ris, mums. Visserligen åt jag både kyckling igår och idag till lunch, men kyckling är ju faktist gott.
Har länge nu sagt till mig själv att hänga upp mina tre tavlor som ska upp. Men jag har faktist inte orkat eller så har jag inte haft tid. Eller så har jag bara helt enkelt glömt bort dem. Har bett mamma hjälpa mig flera gånger också, men det har aldrig blivit av. Nu kan hon ändå inte hjälpa mig direkt, hon har precis opererat foten, så hon ska väl egentligen ligga och vila.
Men nu har jag tagit fram både hammare och spik, och nu ska tavlorna upp. Och jag ska göra det helt själv, så jag hoppas det blir bra.


































Ena tavlan som ska upp, en bild på Lucy. Tycker den bilden är så söt på henne, så det fick bli en förstorning och ram till den.

liten update

Jag läste nyss i tidningen, aftonbladet. Det står att värmen kommer tillbaka, nästa vecka och blir upp till 20 grader. Visst är det inte lika varmt som det har varit, men bad och solväder är det iallafall. Hoppas bara det blir som det står också, det är ju inte alltid det blir det. Överallt i tidningar och på internet står det "skyfall över Sverige" "nu kommer regnet" och åskmoln överallt. Ja, så det är bara hoppas att det blir sol igen då.
Så nästa vecka ser jag fram emot att få sola lite mer och förhoppningsvis få lite mer färg.
Jag vill bli brun!


Vart tog sommaren vägen?

För bara en vecka sedan
var det 30 grader ute och blå himmel. Jag tycker sommaren var här alldeles för lite.
Har hösten kommit nu eller? Det har regnat fyra dagar i rad. Lite sol kan väl visa sig igen innan skolan börjar, så man kan få sola lite mer. jag vill ju bli mer brun, om jag skulle lyckas med det?


Ge oss sommaren tillbaka!

En god Lunch

Har precis ätit mig en god lunch. Kycklingsallad med fetaost. Jag förstår inte hur gott det kan vara med sallad, några grönsaker man blandar ihop.
Jag åt kyckling sallad till middag igår, men det blev lite över, som jag och mamma tog till lunch idag.


Torsdag 7e Augusti.

God morgon!
Har precis ätit frukost. Det fick bli två dubbelmackor med baconost och ett glas juice. Vanligtvis brukar jag äta flingor till frukost och en dubbelmacka. Men idag var flingorna slut, så ska se om någon ska åka och handla idag, så jag kan få mina flingor.
När jag satt och åt frukost, började jag faktist tänka på bloggen. Kanske kommer jag börja skriva igen? ja, som det verkar nu som kommer jag nog börja.

Men nu ska jag gå stoppa in en tvätt, har massor att tvätta. Har sagt till mig själv i flera dagar nu "Idag ska jag tvätta". Men det har aldrig blivit av. så nu är det en superhög som behöver tvättas.
Efter det ska jag sätta mig på cykeln och cykla lite. Har bestämt att jag ska cykla varje dag, så man kommer lite mer i form. Tycker det börjar bli dax för det nu.


God natt.

Eftersom jag har bestämt mig för att börja blogga igen, är det lika bra att köra ett inlägg till innan jag går och sover.
Har precis spelat lite sims. Byggt nytt hus åt min sim, som råkade bli jätte stort. haha!
Men börjar blir trött nu, eller jag har varit trött ett tag. Så funderar på att sova. Ska bara borsta tänderna och tvätta av ansiktet. Sen blir det sängen och sova, om en stund iallafall.

Hoppas också att jag får tillbaka min skattepengar denna vecka. Har ju massor jag vill köpa, fast jag har ju inte råd.. Lite nya underkläder ska iallafall inhandlas och även lite nya höstkläder. Ett par jeans måste jag köpa, sen har jag hittar några tröjor på H&M som jag skulle kunna tänka mig. Så jag måste åka till stan någon dag.

Men nu säger jag god natt, så får vi se om det blir mer imorgon.

Tillbaka till bloggen?

jag har faktist funderat på om jag ska börja blogga igen. Isåfall blir det nog mer som ett tidsfördriv, till att börja med iallafall. Men ska nog börja skriva här lite då och då, och se om jag kommer fortsätta eller inte.

Men iallafall
Just nu har jag ingenting att berätta iallafall. Har inte gjort något speciellt under sommaren. Har tagit det lungt för det mesta, solat lite.. Och faktist, faktist fått färg!

Fick ett oväntat besök av Linda idag också.. Nej men hon ringde förrut och frågade om hon kunde komma upp en stund, för hennes buss gick inte ända hem. Så hon kunde vänta på Isak, så han kunde hämta henne.. Så hon har nästan precis åkt härifrån.

Men vi får se hur fortsättningen går för mitt bloggande nu, om jag äns kommer fortsätta. Det kommer förmodligen inte bli lika som förrut, och nog inte lika mycket/ofta heller..