en gång i tiden var jag också liten..

Jag och Sofia satt och skickade massor med bilder på oss som små.. haha, sofa var fett söt.. Hon ser ju fan nästan likadan ut nu, eller man ser iallafall att det är Sofia på bilderna.. Själv är jag inte ett dug lik mig själv... ^^
jaja, lägger upp ett par biler på söta "lilla" mig. haha, jag har nog aldrig varit lite.. Föddes ju fan gigantisk!
Man ser inte så jätte mycket, för vår scan fungerade inte.. Så var tvungen att ta med vanlig kamera.. =/

        

Ny favoritsplats?

Har nyss druckit mig en kopp kaffe.. mumsens, så gott det var!  Hittade även aprikosmarmelad i kylen.. åh, jag blev jätte sugen på rostad macka med marmelad på.. Men men, tänker inte äta något nu ikväll.. Så till frukost kan ju ni gissa vad det blir.. Ja, självklart blir det rostad macka med marmelad och te eller oboy! ååh, så mumsigt så! ^^

Jag tror dessutom min katt har hittat en ny favorit plats i köket.. I diskstället.. Personligen tror inte jag att det ser ut att vara så skönt att ligga där i.. men men, vem vet. det kanske är super skönt?, har faktist aldrig testad, och kommer heller inte att göra de..

Tråkig fredagskväll..

Sitter här vi datorn.. uuh, det finns ingenting att göra.. Det är heller ingen bra film på tv.. Kanske kan gå spela lite sims, för att fördröja tiden lite..
Min lilla kissemiss ligger här brevid datorn och kollar på.. Ja, hon gillar att jaga musen på skrämen.. Eller så brukar hon bara ligga och glo.. haha, måste vara ganska tråkigt egentligen att vara katt..
Men ska se vad mamma och pappa gör nu.. :)
image369

Godismonster.

Hm, ska nog sätta vid i vardagsrummet nu, ska trycka i mig massor med godis.. så jag får jätte ont i magen.. Sen ska jag dricka massor med coca cola, så hela min mage börjat bubbla av kolsyra.. haha.  Ska se om det är någon bra film på tv ikväll..
Annars får det väl helt enkelt bli någon film vi har hemma.. men vi har så tråkiga filmer, man har ju sett alla.. Tror det börjar bli dax att köpa nya dvdfilmer.. ^^

image368

Fredag.

image367Kom nyss hem från maxi.. Eller inte direkt nyss, har hjälpt mamam och plocka upp alla varor också.. Ja, så nu är frys,kyl och skafferi fullt med mat..
Idag blir det pizza.. inte dirket min favorit mat.. Men pappa hade tydligen lovat marcus pizza idag typ.. Hm, vi åt ju ffs donken för inte så länge sen.. jaja, det är lov.. Då får man äta.. haha.. ^^
Det är bara att cykla sen hela helgen.. yey!
men men, så de lär nog komma hem snart med pizza.. En oxfilé pizza med bearnesås, men jag byter ut oxfilén mot fläskfilé, för det tycker jag är godare..
jaja, jag fick iaf mitt godis som jag ville ha, så då blir det väl godis framför tv´n ikväll..  Om inget annat händer..

Bild; jag i bilen på väg hem från maxi. ^^


Mot icamaxi

ja, har fortfarande otroligt tråkigt.. Det var heller ingen ideé att starta datorn i hallen, för att sen spela sims.. Eftersom jag och far strax ska åka till mammas jobb och hämta henne där.. Sen vidare mot maxi.. ja, Idag är det fredag och tror inte jag ska göra något speciellt idag.. Så kanske man kan komma hem med något gott.. hm, det var länge sen jag åt godis faktist, så det ska jag nog tjata till mig lite utav..

Idag kör jag bara med mjukisbyxor.. Ska ju ändå bara till maxi, så det spelar inte så stor roll.. Desstuom är mjukisbyxor nästan de bästa, för det är så otroligt mysigt och skönt!
Men måste göra mig klar nu.. Eller ja, klä på mig och så.. Borsta tänderna.. Men först, ska jag nog ta mig lite glass.. mumsen!


Hej tråkmåns!

Sitter här och tråkar.. Finns ingenting att göra..  Ska nog ta mig lite glass och äta.. Mums, ägglikör så klart!!
Sen blir det nog lite spela sims.. Det har ju kommit ett nytt sims spel.. Sims Fritid typ.. Hm, om man kanske ska köpa de ?
Ja, jag älskar att spela sims!  Eller vadå om jag ska köpa de!? Nej nej, det är här man flirtar lite med pappa. haha.. Ne, pappa köper nog det åt mig, om jag säger att jag vill ha de.. mwhaha..

Men ska gå fråga pappa nu, om vi ska åka och hämta mamma sen, eller om hon kommer hem innan.. Så jag vet om jag måste kläa på mig och så.. Har för mig att vi skulle hämta henne, men bäst att fråga ifall att ändå.. Isåfall måste vi åka om ca en timme, eftersom hon slutar halv tre.. Ja, vi måste åka kanske 10-15 över 2 isf..
Så kanske lika bra att göra mig klar nu.. Klä på mig lite kläder och så..

Det ser ut att vara super fint väder.

Godmorgon, har ni sovit gott?

Vaknade för ett tag sedan, kanske en timme sen eller så, av att det ringde i hem telefonen.. Men orkade helt enkelt inte svara. För vem ringer hem på dagen, för alla vet att mamma och pappa jobbar.. Och vill någon mig något så ringer de ju på min mobil.. Men det slutade aldrig ringa, så jag går upp för att svara, och precis då slutat det ringa.. Sen efter ca 10 min kommer Marcus och frågar varför jag inte svarar.. öh, varför inte ringa min mobil.. Ne, han skulle kolla om jag var hemma, så han ringde hem.. Pulver!
Men men. 

Det är fint väder idag
Solen lyser och himlen är blå.. Tror inte det blåser så super mycket heller, det är nog också ganska varmt ute.. Ååh, mysigt att ta en promenad nu..
Men jag känner inte för att ta en promenad själv idag.. Ska iallafal följa med mor och far till maxi sen, och handla.. Så jag antar att vi hämtar mamma vid hennes jobb, alltså klockan halv 3.
Men nu ska jag gå fixa mina naglar lite.. ska ta bort mitt nagellack, som inte är så snyggt längre.. Etersom jag älskar att pilla bort mitt nagellack.. Sen måla på lite nagelförstärkare och så..

pusshej!

en gång, och aldrig mer!!

Kollade igenom alla mina örhängen för en stund sen.. och upptäckte att jag har ett par, som jag aldrig använt.. Eller tror jag använt de en gång.. Men jag tycker det är för mycket krimskrams på de.. Så jag bestömde mig för att göra de till två örhängen istället.. Ja, det kan ju inte vara så jätte svårt tänkte jag..
Yeah right! Kommer jag med mina fingrar och ska göra om ett örhänge till två örgängen!?
Men mycket svärord och ilska, gick det till slut..
Den första bilden är hur de såg ut innan.. Då satt de ihop..  På de andra bilderna är hur de ser ut nu.. Var även tvungen att stoppa in nya ringar, eller hur man ska förklara de på ena örhänget, de till höger.. Så det var bara fram med verktyg, och sen sno ringar från gamla örhänge.. Ja, vet inte riktigt om jag äns kommer använda de.. Men Men, en sak är säker iaf.. Jag lär ju inte göra om det iaf! ^^

                                 


Nya örhängen.

Köpte ju även nya örhängen idag på ur&penn. De va rea på örhängen. så de kostade endast 10 kr/st.. Sen var det ta 3 betala för 2 i hela butiken.. Så kom hem med tre par örhängen för endast 20 kr.. Yeah, extremt billigt!
Lägger bara upp bil på två utav de, eftersom de andra köpte jag till mamma.. :)

 

Fikamys med Sofia!

Kom hem typ nyss.. Följde ju med pappa och kollade på verktyg.. Vi åkte till Jula i skärholmen, och fy vad verktyg det var där..
Sen efter körde pappa mig till Högdalen, där Sofia bor.. Slapp jag åka hem, sen åka till stan för att möta Sofia.. Det hade tagit sånt tid i såfall..
Så vi åkte till gamla stan och fikade.. På tunnelbanan säger Sofia att det finns ett jätte mysigt café i gamla stan, som hade jätte god chokladtårta typ.. Så vi bestämde oss för att åka dit.. När vi kommer dit, ser jag någon som står och vikar åt oss.. Först trodde jag att den var någon Sofia kände.. Men så ser jag att det är pappas tjejkompis.. Jag visste ju att hon hade ett eget Café i gamla stan.. Men det finns ju typ 100 olika Cafén där.. Men så just hamnade vi på hennes, som heter Café cronan.
Så det är var lite coolt tycker jag.. Att vi hamnade just där.. Har ju kännt henne i flera år, sen jag var liten..
Så hon var snäll och bjöd mig och Sofia på fikat.. Ååh, det var jätte gulligt av henne.. Så jag och Sofia hade ju lite pengar till annat då.. Så jag kom hem med tre stycken örhängen, två till mig och ett par till mamma min.. Sofia köpte också örhängen.. =)

   

Dagens.

image358Pappa borde komma hem snart antar jag.. Vet inte äns vart vi ska.. Hoppas det inte tar för länge bara..
För Sofia ville till stan och ta en fika.. åh, det lär så mysigt.. Så det är klart jag vill ta en fika med henne.. Men hon hade nyss vaknat.. haha.. Så hon skulle fixa sig och så.. Så jag hinner nog följa med pappa och kolla på verktyg. ^^ Det är alltid roligt att träffa Sofia också. haha, Träffar ju henne varje dag annars, eftersom vi går i samma klass.. 
 

grått linne - Gina Tricot
Vitt linne - H&M
Tjocktröja - Cubus
Jeans - Cubus

ny och fräsch!

Cyklade förrut, men bara i 10 minuter..  Brukar cykla ett speciellt program varje gång, men tog bara halva idag.. Sen hoppade jag in i dushen.. Tror inte jag hade hunnit cykla hela, eftersom pappa kommer hem snart från jobbet, då ska vi åka iväg direkt.. Så måste vara klar när han kommer hem..
Får cykla en extra stund nästa gång istället..

Men nu jag göra mig klar tills han kommer..  Han slutar om en halv timme, så han kommer väl om kanske 45 min.. Men han brukar åka tidigare från jobbet ibland, så han kan egentligen komma hem när som helst.. '
pusshej!


Det ser ut att vara fint väder ute!

Har ni sovit gott?  Det har iallafall jag gjort hela natten..

Har precis pallat mig upp ur sängen. usch, va verkligen så otroligt trött.. Men jag vill inte sov bort hela dagen.. Även om det typ regnar ute, dår får man bara sova lite längre.. haha. Men idag ser det ut att vara rätt så fint väder ute.. Ja, himlen är blå iallafall, och det blåser inte så mycket.. Men sen hur kallt det är ute har jag faktist ingenaning om, hoppas det inte är för kallt ute bara.  ååh, jag vill verkligen ha sommar här nu!
Men jag antar att de flesta vill ha sommaren här nu?

Men nu ska jag gå äta lite frukost.. Får se vad det finns för gott i köket..  Sen efter de ska jag cykla.. Aa, kanske inte direkt efter.. Men efter en stund..
Sen ska jag följa med pappa och kolla på verktyg.. Yeah! ^^

natti natti

Nu går jag och kryper ner i min säng.. Är ioförsig inte äns trött. men åh, kan ju inte sitta uppe hela natten vid datorn..
Så får vi se när jag somnar.. Men jag burkar somna rätt fort, så det gör jag nog idag också..

Godnatt, sov så gott!

tjingeling.

Sitter här, framför datorn.. Det är ingenting som händer, tråkigt har jag också..
Funderar på att kanske gå sova snart.. Men jag är inte äns trött.. men om jag lägger mig i sängen kanske jag blir det. haha..
Imorgon ska jag iallafall följa med pappa och handla hm, verktyg? tror jag det var.. Eller han ska iaf kolla på de.. Ja, egentligen ganska tråkigt.. Men slipper man sitta hemma och inte göra någonting.. För det är inte direkt roligt heller att vara ute, när det är så tråkigt väder, men regn och annat usch!

gravid eller allmänt tjock!?

Ja, ena min fisk alltså.., så tro inget annat.. ^^

Satt och kollade på min fiskar i akvariumet, och upptäcker ena fisken.. Den är super stor! alltså enorm! Jag vet inte äns hur man ser skillnad på om det är en hona eller hane.. Eller om hon är gravid eller allmänt fet, eller kanske sjuk..  Jag har fått fiskungar förrut, men det är jätte länge sen.. Desstuom var det en annan sorts fisk..
Ja, jag får väl se om den flyter en vacker dag, eller om den blir smal.. Ja, några yngel lär det ju inte bli, eftersom de kommer bli mat åt de andra fiskarna.. Har iof en såndär fiskbur.. eller haha, vet inte vad det heter.. Men som man stoppar yngel i, så de får vara i fred i akvariumet.. Jo, yngelkorg heter det!
Hur ser man om en fisk är gravid eller inte ? Någon som vet!?



haha, var tvungen att ta kort på den runda tjocka bollen..


Korsord gör än smart.

haha.. Yeah Right.. För att kunna lösa ett korsord måste man vara smart.. Jag klarar fan knappt ett barn korsord utan att fråga mamma.. Men men.. Satt och gjorde ett korsord nyss, ur en VR tidning.. Ja, det gick faktist rätt så bra.. Frågade inte mamma så jätte mycket..
Så jag antar att man blir smartade av korsord ?  jaja, jag tycker iaf det är roligt att lösa korsord..
Någon annan som tycker det är roligt ?

Men nu ska jag iaf gå sätta mig vid datorn i hallen.. Och spela lite sims, för det var ett tag sen jag gjorde de. Ja, det går ju så bra för min gubbe jag har! Eller gubbe och gubbe, gjorde en sims som likar mig.. Men vi blev inte så lika.. haha..

pusshej!

nu regnar det.

Gansak rejält.. Man hör hur det regnar ute.. usch, vad händer med den härliga vårsolen som var här förrut ?
för ett par dagar sen när man kollade ut, sken solen och det var massor med folk som var ute och gick.. Kollar man ut nu, så ser man bara regn och änu mer regn..
Ne, men det är var ju inte direkt vad vi hade önskat oss ? eller hur!?

Dessutom har jag så super tråkigt.. Man kan inte gå ut heller, på en promenad.. Eller visst kan man.. Men jag känner ingen lust för att göra det, i detta tråkiga väder..
Det finns inte mycket på tv heller att kolla på.. Ska nog gå sätta mig i soffan under en filt, och kolla på film.. Och kanske äta lite mer glass? ^^

Glass + Film = Härligt.

image353Har nyss kollat på Juno.. Hm, den var väl sådär.. Den är ju Engelska, och det var ingen svensk text.. Så förstod inte allt de sa.. haha..  Kanske ska kolla på den med text, så jag förstår lite mer vad de säger.. Men man förstår oftast en film ändå rätt så bra.. Det var kanske inte en film som jag skulle köpa på dvd när den kommer ut.. Eller sitta klistrat framför tv´n om den skulle komma på tv.. Nää, så bra var den inte.. Men den var lite gullig faktist den filmen..
Någon som har sett filmen Juno? Och var tyckte ni om den i såfall?

Jag har ju massor med ägglikör glass hemma.. Men icke att jag åt den glasse till filmen.. Nej, vi hade annan glass hemma också.. Så tog den först, så sparar jag den godaste till sist.. Dessutom får jag ägglikören för mig själv.. Eller nästan iallafall.. Varken pappa är Marcus äter den glassen... Men mamma gör, men hon jobbar ju på dagarna, och jag är hemma hela denna vecka..  Sen kommer jag hem före henne, när jag är i skolan..
Men det är klart jag sparar till mamma också.. Jag kan ju inte trycka i mig 6 paket ägglikör själv.. Plus att vi har annan glass hemma.. Oj, då skulle jag nog gå upp ett par kilo, och det vill jag ju inte, nu när sommaren är på väg..

god morgon.

Har ni sovit gott?

Jag hade precis skrivit ett inlägg på mobilen.. För min dator ville inte fungera riktigt om den ska.. Eller rättaresagt, internet fungerade typ inte.. Så då bestämde jag mig för att mobilblogga.. Precis när jag skulle publicera de, så ville inte det heller fungera..
Men nu fungerar mitt internet igen iaf, så nu kan jag blogga som vanligt..

Vaknade halv elva imorse, har vaknade vid 9 de andra dagarna.. Men nu när det är så förbaskat tråkigt väder kan man få sova länge.. uuh, jag vill ha de vädret vi precis haft.. Med sool.. Fast lite mer värme och sol, skulle faktist inte skada.
Men nu ska jag gå äta frukost.. Sen ska jag kolla på filmen Juno och äta glass!

pusshej!

Vilken upptäkt!

Märke nyss att jag fått hem Filmen Juno.. Vill gärna se den nu såklart.. Jag vill ju inte vänta när jag väl fått ner en film.. Men tror ändå jag väntar tills imorgon, så jag kan ha ljud på utan att väcka de andra i familjen och så..
Men måste tjuvtitta innan lite bara.. ^^

gäsp och godnatt!

Nej nu..! Nu blir det sängen nästa.. klockan är snart ett, och jag börjar bli ganska trött faktist. Jag som hade tänkt mig att ta en mysig promenad i stan imorgon.. Men så ser jag att det ska regna imorgon!? Öh, jaha då blev det ingen promenad för mig inte.. Så det första jag ska höra imorgon är att springa till frysen, och äta upp all glass vi har.. För vi har faktist mycket.. Mamma köpte glass igår, typ 6 paket.. haha.. Sen köpte pappa från glassbilen utan att veta att vi hade glass hemma.. Och sen köpte jag ägglikör ida.. Oj oj oj, glassmonster familjen! Ne usch, så mycket glass vi har!
Jag drack mig en redbull förrut, det kanske inte var så bra, eftersom jag ska gå sova.. Men är ändå trött.

Godnatt!

bara för att..!

-Höger- eller vänsterhänt: Vänster ^^
- Humör just nu:  Trött med glad
- Favoritgodis: hm, vet inte.. Men glass är alltid gott!
- Kläder just nu: mjukisbyxor och linne
- Musik just nu: Radion, nrj
- Sommarplaner: Få solexem i massor, så jag dör! haha, nej inget speciellt faktist
- Hur många kuddar sover du med: har 6 st i sängen
- Spelar du nåt instrument: öh nä..
- Morgon- eller nattmänniska: hm, både och, det beror på
- Vem är viktigast för dig: Hm, familjen förmodligen
- Bio eller promenad: Promenad är mycket mysigare!
- Är du kittlig: öh ja, massor!
- Snarkar du: nä, men pratar och går i sömnen.. ^^
- Stjärntecken: Vädur
- Äckligaste insekten: De flesta, men specellt nyckelpigor.
- Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? haha, har allid velat kunna stoppa tiden.. ^^
- Vad vill du jobba som? jadu, jag vet fakist inte
- Stökigt eller välstädat? Något där i mellan
- Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? usch nej!
- Gillar du att sjunga? Ja, det är klart! Sen hur det låter är en helt annan femma
- Anser du att du är stark? Nje, inte direkt..
- Vad gör du om du får hicka? Hickar extra högt för att störa andra! mwhaha!
- Vad längtar du mest efter just nu? Solen och värmen!

Hon skriker som om hon hade ont i magen!

Ja, min katt alltså. Hon har börjat löpa! Och nej, inte börjat springa.. Hon har fått sin mens.. Haha, säger man så om djur!? Komiskt.. aja, inte vet jag.. Men ni fattar nog vad jag menar.. De börjar ju skrika, rejält!
men alltså vadå, kommer det blod ur hennes..ja, vad heter den på katter? jaja, hennes kattfitta helt enkelt..
Eow, jag kommer ju vakna en vacker dag med kattmens i min säng! Mysigt Mysigt, den dagen ser Jag fram emot!

Okej, hon skriker inte så jätte mycket.. Men hon har börjat.. Usch, hon kommer ju skrika på nätterna, då hon även kommer väcka mig.. Eftersom hon alltid ska vara i min säng och hålla på.. haha, ja leka och busa alltså, med hennes leksaker som hon jämt tar upp i min säng.. Skulle jag lyfta på kuddar och täckte, skulle jag hitta minst 5 leksaker..
Men men, hon skriker iallafall.. ååh, Min lilla plutt börjar bli stor.. Ja, min katt är min bebis, thats it! ^^
Som jag sa tidigare idag.. "Det börjar bli dax att vi kapar hennes bollar" Ja, jag insåg snabbt att vi skulle få leta ganska länge då, eftersom hon inte har några!


image352

världens skrattattack!?

Satt och kollade på Gynning, men så blev det reklam.. Och jag orkar inte sitta i soffan och kolla på tråkig reklam, så jag gick in i köket.. Då min lille kissemiss ligger på golvet.. Så jag sätter mig på golvet vid henne, eller jag nästan lägger mig ner och klappar lite på henne..
Samtidigt som jag ropar på mamma, skulle väl säga något till henne antar jag, men har ingenaning om vad.. Men iaf, innan hon kommer in i köket säger hon "Vadå, ligger du på golvet i spagat och inte kommer upp?"
Ja, jag tyckte det var lite komiskt, eftersom jag halv satt upp på golvet vid katten.. Och hon kommer in och börjar skratta.. Och då började jag skratta, ganska rejält också..  Jag vek mig på golvet på grund av att jag skrattade så mycket.. Jag började tillochmed gråta, för att jag skrattade så mycket.. Eller rättare sagt, det sprutade tårar..
Oj, så mycket har jag inte skrattat på länge.. Då även pappa kommer in i köket för att kolla vad jag håller på med, han trodde typ jag fått en knäpp i bollen..
Och självklart måste mamma ropa på Marcus, då hon säger "Marcus skynda dig! Det är såhär en överkörd säl låter och ser ut, och det värsta är att hon är din syster."
Jaja, du är allt snäll du mamma!

Bara för att jag älskar ägglikör!

Som jag skrev i ett tidigrare inlägg, jag älskar ägglikör.. De har även extra pris på den glassen denna vecka upp i centrum på Sabis.. Igår när jag skulle handla glass, var ägglikören slut.. Det var 3 st för 30kr.. Det blir 10 kr/st. Egentligen kostar de 15kr/st.. Så jag gick upp idag ist, och då fanns det massor med ägglikör!  Så jag tog tre stycken.. Men vafan, varför ska man snåla ? jag bad mamma snällt om att få ta sex stycken istället.. Jaja, efter lite tjat och en puss på kinden fick jag ta tre extra.. Woho, jag har sex stycken paket med ägglikör! 
hon i kassan började skratta och frågade om vi älskade ägglikör.. men ja, det är ju den godaste glassen som finns typ!  De som stod för och efter i kassan kollade lite också på oss.. Där kommer vi med sex stycken paket ägglikör!  Synd att det inte finns i en liters paket..

Har ni också någon favorit glass?

image349


ingen msn för veronica!

uuh, jag kommer inte in på msn.. Det är faktist ganska irriterade, för det är ju typ det ända man gör vid datorn..
Sitter vid msn och snackar med folk.. Först tänkte jag att min internet inte fungerade.. Tyckte faktist det lät som en rimlig förklaring. Men sen kom jag på, att jag är ju inne på bloggen. Och dessutom fungerar det att logga in på andra internet sidor.. Så det är väl något fel på msn.. Suck!
Någon annan som blir irriterad när msn inte fungerar?

McDonalds till middag.

kom nyss hem.. Varit och ätit på donken med familjen.. Mums, det var gott.. Så nu är jag super mätt..
Var ju med P förrut.. Han skule köpa kläder.. Han kom hem med två par jeans och en jacka.. :)
Sen åkte vi hem till honom och kollade på film, braveheart. Sen körde han mig till Skarpnäck, till mamma jobb.. Sen åkte han hem, och jag åkte med mamma..
När vi kom hem kunde de inte bestämma sig vad vi skulle äta.. Mamma orkade inte göra mat typ eller nått.. Så då stod vi och disskuterade om det skulle bli pizza eller donken.. HA! jag vann, för de andra ville ha pizza, men jag tycker donken är mycket godare..
Men nu ska jag gå ta mig en lakritsglass, mumsens! =)

stressa, stressa, stressa

ja, jag ska egentligen gå om en timme.. Men jag är ju faktist klar nu, så åker en timme innan.. För P var också klar,.. Men nu måste jag gå till tåget, eller nästan springa..

pusshej!

tidig morgon.

God morgon killar och tjejer, sovit gott?

Det har iallafall jag gjort. Inatt har jag sovit som en stock, nästan.. Vaknade tidigt idag med.. Igår vaknade jag klockan 9 och det gjorde jag idag med.. Ja, ska ju möta P sen, men det är inte förens halv 12 jag ska gå hemifrån. så jag hade kunnat gått upp vid typ 10- halv elva.. Men jag ska iallafal hoppa in i duschen nu. Sen fixa mig helt klart, så jag slipper stressa för en gångs skull.. Jag får stressa varje morgon.. Det spelar ingen roll om jag går upp en halv timme innan jag ska gå, eller om det är tre timmar.. Jag gör allt i slowmotion, om jag har lång tid på mig.. Så helt plötsligt är det bara en kvart kvar till jag ska ska gå, och jag sitter och sminkar mig.. Nej, ingenting sånt idag tack!

Nu går jag och sover.

Har suttit och kollat på tv hela kvällen, så har blivit trött.. Så ska nog gå sova strax..
Det är skönt att gå sova tidigt ibland, även om man är ledig dagen efter.. Men ska gå borsta tändern nu iaf, sen lägger jag mig nog i sängen och kollar på lite mer tv..
Imorgon ska jag till stan med P.. Han ska kolla på kläder, lönen kom ju igår, så han hade pengar..  Och då är det ju perfekt att ha en tjej med sig, om man ska kolla på kläder!? ^^  Sen ville han kanske gå på bio också.. Hm, får se om det går någon bra film imorgon då!  =)

pirrigt i magen!

Sitter här, och tråkar. har ingenting att göra.  Börjar faktist bli lite trött, så ska nog gå sova snart..
Ska faktist upp i tid imorgon. ska träffa en gammal kompis.. Eller kompis och kompis, ett ex.. Men vi är enadast vänner nu.. Ah, är fan nervös och pirrig i magen.. Har inte träffat han på säkert minst 2 år...  Ja, han har förmodligen ändrats jätte mycket, men det har väl jag med antar jag..  
Men ska gå ta bort mitt smink nu, sen sätta mig på cykeln och cykla!

Rip min skor..

Mamma: Veronica, nu åker faktist dina blåa skor i sopkorgen. Du kan inte gå med de ute, de är helt sönder.. Dessutom har du massor med andra skor du kan använda!

Neej, vad är det hon säger.. Inte min blåa favorit skor.. Men, jag kan inte använda de.. Det är hål rak egenom, så det kommer sand och grus på en gång man går ut.. Så ja, jag ska faktist slänga de..
Usch, jag verkligen gillade de skorna..  Men man kan inte ha samma skor livet ut..  Mamma har tjatat på mig länge nu att jag ska slänga de.. Nej, jag har svårt för att slänga något som är en favorit..
För visst är det svårt att slänga ett par favoriter? Har ni också haft ett par favorit skor som ni var tvugna att slänga?


Nya linnen.


Nya linne.. Gina Tricot 99kr..
Lägger bara upp en bild på mig, eftersom de sitter likadant, bara att det är två olika färger.
Köpte faktist ett oranget linne. Jag köper aldrig kläder i färg, jag köper endast vit/svart/grå. Ne, det är ju lite tråkigt faktist.. Man måste ju ha lite fört i sin vardag..


Ge mig mat!

ååh, min mage kurrar och vänder sig utochin.. Jag är såå hungrig..  Idag blir det bara köttbullar och makaroner.. Men mums så gott det är! Varför ska det ta så lång tid för vattnet att börja koka? Jag hinner ju svälta innan maten är klar.. Och äter jag någonting innan så vill jag inte ha mat sen.. uuh, ge mig mat! Får dricka ett glas vatten eller två så länge, så jag blir lite mätt.
Jag ska nog uppfinna en kastrul som gör så att vattnet kokar fortare.. Hur det nu ska fungera!?

Ingen ägglikör för mig!

Kom nyss hem.. Det blev två enkla vanliga linnen från Gina Tricot. Kanske lägger upp bild sen, om jag orkar..
Men iaf, jag och mamma gick in på sabis.. För de hade extra pris på glass.. 3st för 30 kr.. Såndär sia glass i paket, små paket..  Ååh perfekt tänkte jag.. Då ska jag köpa ägglikör glass.. Men så var den slut, det fanns nästan ingen glass kvar..
Så imorgon ska jag fan upp igen och kolla om de finns glass då.. Då ska jag köpa mig 3 paket ägglikör, om inte 6 st paket.. För det är den godaste glassen som finns! Finns det inte imorgon, går jag upp på onsdag igen.. Ja, hela vecka tills jag får min ägglikör!  Jag älskar ägglikörglass!









 

...

Har egentligen ingenting att skriva.. Jag har bara otroligt tråkigt, så måste fördröja tiden lite.. Det finns ingenting på tv heller att kolla på.. Det är OC just nu.. Men man har ju sett de avsnitten, eftersom det är jätte gamla..
Men nu ringde mamma mig och sa att jag ska börja gå upp på centrum.. Vi ska även köpa nya kastruller sa hon..
Så ska klä på mig nu sen gå det korta biten till Haninge centrum.. Ja, det tar väl ca 3-5 min att gå till centrum kanske.. Nära och bra.. Så hoppas jag hittar något fint till mig nu! :)

Mer shopping idag..

När jag kom hem från min promenad, som tog ca en hav timme.. Gu, det var supert skönt väder ute.. Även om jag gick själv, så var det inte så super tråkigt.. Jag kunde gå i min takt och gå den väg jag ville..  Men men, när jag kommer hem igen är det ingen hemma.. Min brorsa var hemma när jag gick, men inte när jag kommer tillbaka.. Klockan var då halv två, och pappa hade heller inte kommit hem.. Men men, pappa kom strax efter mig.. Han skulle köpa någon sladd, så jag följde med..
Ska upp till centrum sen när mamma kommer hem.. Hon slutar snart, och är i handen ca halv 5.. Så då ska jag komma på lite tröjor till mig.. Eller jag ska köpa linnen, för det behöver jag.. Mamma sa till mig igår att hon var skyldig mig 400 kr.. Det hade jag ingenaning om, men det gör ju ingenting för mig att gå pengar.. Dessutom har jag 100kr i plånboken.. Så har 500 kr att handla för, så några linnen blir det iaf.. Men ska nog inte handla för alla pengar.. Men men, de får vi se då.. =)

En ensam promenad

Kolla ut, vädret är hur fint som helst.. Så varför sitter jag inne framför min dator?
Nej usch Veronica.. Så jag ska faktist gå ut och ta en promenad med mig själv här i handen..  Det går inte att sitta inne i den här fina vädret..
Så nu ska jag gå klä på mig, sen gå ut! =)


mando diao..

Vet ni vad som händer om 10 dagar!? Jo, Mando Diao konserten.. wohoo, nu är det inte långt kvar.
Uuh, jag längtar..  ah, kolla snyggingen CJ längst fram.. Ge mig!


vakna tidigt på lovet.

Idag är det måndag, så nu har lovet börjat på riktigt.. De flesta som har lov nu ligger säkert fortfarade och sover.. Många sover väl hela dagen, och går upp vid kanske ett.. uuh, man förstör hela dagen genom att sova bort den.. Jag vaknade klockan 9.. Det är faktist en perfekt tid, ellerl lite senare hade inte skadat, kanske 10.
Men nu va det så att jag hade sovit klart vid 9 tiden..
Så vad händer denna dag?
Jag vet inte än faktist.. Det ser ut att var fint väder ute, kanske ska man ta en promead.. Fast det känns inte så kul att ta en promenad helt själv..
Någon som vill följa med?
Men får se senare vad som händer.. För nu ska jag gå äta frukost..


Mot sängen!

Nu ska jag gå sova.. Min säng ser så otroligt skön ut.. Förutom alla grejer som ligger där, som slängs ner på golvet.. Och imorgon upp i sängen igen.. haha
Min lille kissemiss ligger i min säng och sover också.. Som hon alltid brukar göra.. ska krypa ner hos henne nu och gosa lite med henne..
Imorgon ska jag nog gå till centrum igen.. Ska köpa mig ett linne tror jag.. Sofia har köpt ett super snyggt linne på cubus.. så tänkte gå till centrum imorgon och kolla på ett linne där med till mig.. För visst måste de ha likadana linnen, fast med olika tryck? ja, men det tror jag..

Godnatt, sov så gott!


ett skönt bad.

Har precis cyklat i lite över 10 minuter.. Ja, jobbigt men skönt.. För man vet att kroppen mår bra.. Och att man tränar musklerna och bort med fett..
Men nu ska jag lägga mig i badet.. Måste skynda mig, innan det rinner över! ^^

Imorgon ska många till jobbet eller skolan..

Men inte jag!

Det känns så skönt att man är ledig nästa vecka, en helt vecka..
Jag vet bara inte vad jag ska göra hela veckan.. Har ingenaning om vad som händer faktist.. Men man hittar alltid på något.. Kanske dyker upp en fest någonstans om man har tur..  Ne, men det händer alltid något.. Alla andra har ju också sportlov..
Men ska visa pappa mina jeans jag köpte idag. Han har inte sett de än, och han brukar vilja se mina kläder jag köper.. Efter de ska jag sätta mig på cykeln och cykla ett tag..

fruktsallad.

Gick förbi fruktskålen och tänkte ta mig en apelsin.. Och blir helt plötsligt sugen på en fruktsallad. Vi hade inte så mycket frukt kvar, så jag tänkte göra en liten sallad till mig själv.. Då mamma säger att hon också vill ha.. Så får fick det bli mer frukt.. Men vi hade bara Apelsin, Mandarin, äpple och banan.. Både vindruvor och päron saknas.. Men jag tror det blir gott ändå! Dessutom är det ju så mycket nyttigare än chips som jag hade tänkt att äta..
Men nu börjar Singing Bee om ett par minuter.. Så måste gå fixa lite jucie och så innan..

Ja, ni ser sjävla.. Den ser inte så speciellt gott ut, dessutom saknar den lite färg tycker jag.. Eller man ser inte så mycket heller.  Det ända som ger färg är apelsinen och mandarinen..
Men gott är det nog ändå!
image341

Kebab låten i huvudet.

ååh, jag har fått kebanpizza låten i huvudet.. Alltså jag förstår fortfarande inte vad den gjorde på melodifestivalen ? Okej om det hade varit något skämt program eller så.. Nej, den fastnar i huvudet, dessutom är den skit dålig.. "Rik, fin riktig snobb. De har allt utom jobb. pappa han är kung, viftar runt med sin penningpung." haha, låten fastnar verkligen.

Eller vad tycker du? Tycker du låten är bra?




dammsugaren är min bästa vän!

Vad är din bästa vän?

haha nej, inte riktigt kanske.. Men har precis dammsugit mitt rum och i lila hallen.
Jag tycker faktist det är kul att städa.. Eller iallafall att dammsuga.. Men ibland kan det vara roligt att plocka upp också.. Brukar få göra det ganska ofta i mitt rum.. Eftersom jag slänger alla mina kläder på golvet. Och massa annat skit på skivbordet.. Brukar få städa mitt skrivbord hela tiden, annars syns inte min dator.. Har ju en bärbar, så lägger allt på den..
Men nu ska jag gå göra rent hos Kalle Kanin, fast som egentligen inte heter Kalle. men men.. Sen ska jag även göra rent i akvariumet, om jag orkar.. haha.. Annars får mamma göra det själv..

pusshej!


Nyinköpt!

Var ju i centrum förrut.. Så nu tänkte jag visa de jag köpte..
Köpte även ansiktsmask och dagcreme från Nivea Visage. Men det blir de inge bilder på.. 



Nya skor.. 199 kronor på din sko. Perfekta vår och sommar skor..
Hade tänk att köpa mig ett par svarta också, men de fanns inte. Dessutom använder man inte så mycket svart på sommaren.. Så det blev endast ett par vita och ett par gråa.



Tjocktröja. 199 kronor på Cubus.. Tyckte den va super söt, men små fågal på.
Har faktist nästan inga tjocktröjor. Har två stycken endast och nu till våren kanske man inte alltid använder jacka. Då är det skönt med en liten tjockare tröja..



Jeans. 299 kronor på cubus. Ville ju ha ett par billiga jeans..
 Har faktist aldrig handlat kläder förrut från cubus. Knappt varit inne där, kanske när jag har behövt smink eller så.. Det var mammas ideé att gå in på cubus.. Perfekt, hittade ett par billigare byxor som satt bra!

Nu var mina pengar slut!

Kom nyss hem från centrum.. Har varit där ett par timmar.. Men tiden går fort när man har roligt..
Hade med mig ca 1000 kr.. Och nu är allt slut.. Men snart kommer studiebidragaget också, då får jag mer pengar..
Men för de ska jag inte handla tror jag.. Har iaf inget speciellt som jag måste köpa..  Men jag fick rätt mycket för pengarna, så är det bra gjort utav mig!  Sen hade iof mamma pappas visakort.. oooh, Pengar Pengar Pengar.. haha nej, vi köpte inget med de.. Jo, lite mat bara..
Nästa gång jag frågar pappa efter pengar och han säger att han inte har, då ska jag inte tro på honom.. haha..
Hade hade ju visst massa pengar på kontot, och ändå är det slutet av månaden.. Ja, hur mycket det var, det spelar ingen roll. Men det var fem siffrit iaf för er som är super nyfika!.. Men jag brukar iof få pengar av honom när jag fråga..
Men jag kom hem med två par skor, ett par jeans och en tröja m.m. Lägger upp bilder sen och visar. För det orkar jag inte just nu..

Centrum nästa.

Har inte kommit till centrum än.. Men det gör inte så mycket, de har öppet ett tag till.
Skönt iaf att man slipper kolla SL för åka till handen. Man måste kolla när bussarna går.. Antigen får man stressa jätte mycket, för bussen går om 10 minuter.. Eller så får man vänta en halv timme, fast man redan är klar..
Ja, så var det ju förrut, när jag bodde i Vendelsö.. Men nej, nu ser jag centrum från köksfönstret.. Så nu slipper man passa sig efter SL´s tider, som ändå aldrig stämmer..

Men ska smörja in mig nu i lotion. Som jag alltid måste göra.. Har ju fått salvor av läkaren, men som jag inte anväder.. För den är så otroligt fet och jätte krämig.. Som jag egentligen behöver, men jag gillar inte den.. Så jag köper vanlig Dove i affären.


Söndag morgon.

vaknade för inte så länge sedan.. Så ska väl snart gå äta frukost, så fort mamma har vaknat..
Alla ligger och sover förutom pappa.. Eller mamma är väl vaken, men ligger och drar sig i sängen.. När hon har gått upp då äter jag och pappa.. Vi äter alltid frukost tillsammans på helgerna.. Oftast iallafall.. Mamma eller pappa brukar väcka mig när de ska äta.  Sen efter frukosten ska jag ställa mig i duschen, sen upp till Haninge Centrum..
Där ska det handlas kaninmat, hö, skor och ansiktsmask.. Sen även nytt shampoo..
Vi hade ett som var fullt, men det hade tydligen trillat ner inne i duschen, så flaskan hade gått sönder helt, och allt hade runnit ut.. haha, falskan vi hade innan denna flaska som gick sönder nu.. Den råkade jag tappa i duschen, så den gick också sönder, och allt rann ut.
Der är inte meningen att jag ska ha de shampoot..

Sängen nästa för mig.

Ska gå tvätta ansiktet nu, sen lägga mig i sängen.. Har fått jätte ont i huvudet, så ska gå sova..
imorgon ska jag även till centrum med mamma, och köpa skor åt mig! =)
Men innan de ska vi ta en promenad förbi djuraffären bakom bussgaraget.. För att köpa mat och hö till kaninen.. Min älskade gammelfar, min kanin alltså.. Han fyller snart elva, eller på midsommar fyller han 11 år.. Oj, tänk så gammal han är.. Den dagen han dör, kommer jag gråta i massor, det kan jag lova.. Men än så länge är han pigg och glad..
Han är mannen i mitt liv.. haha nej, men han är helt enkelt bäst!

image331

Lördag.

Har kollat på tv hela kvällen.. Men har ingenting annat för mig att göra..
Åt mig en Mango för förståga gången i mitt liv förrt, det var faktist helt okej att äta..  Men nu ska jag nog tta mig en apelsin, och sätta mig framför tv´n igen..  Det är "Dude where is my car" på sexan.. Så ska nog gå sätta mig och kolla på den.. Fast jag har sett den minst säkert 100 gånger..
Men den är faktist lika rolig varje gång..

Vad har ni haft för er ikväll?

Billiga och fina jeans?!

Jag vill köpa nya jeans nu till våren.. De jeansen jag har börjar bli slitna.. Så vill köpa mitt ett par nya jeans, eller helst två också kanske..
Men jag vill inte lägga upp 1000 kr ett par jeans, jag har börjat märka att det inte finns någon nytta till att göra de.. Man blir bara fattig utav det! 
Så nu vill jag hitta jeans som är billiga och fina, någon som vet vart?  Visst har H&M massor med jeans, men det är för höga i midjan för mig.. Jag vill ha jeans som är låga i midjan och stuprör. Men man kan alltid ta en extra titt på H&M.
Ska till centrum imorgon med mamma och köpa skor.. Det blir tygskorna imorgon, som jag kollat på ett tag nu. Tre par..ett par vita, svarta och gråa.. De kostar endast 199kr/styck.. Så tycker jag kan passa på att köpa tre stycken.. Då imorgon kan jag kolla efter jeans, men Haninge Centrum har inte så mycket affärer, som har jeans som är billiga, som jag gillar.. Men en titt skadar inte.

Hej tråkig dag!

Ibland måste jag ha något att fördröja tiden med.

Jag har:
(x) snott den här listan från någon
(x) rökt en cigarett
() rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
() fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
() blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
() gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
() varit kär i en lärare
(x) skolkat
(/) legat med en medarbetare (Räknas klasskamrat?)
() sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
() varit i Afrika
() varit i Mexiko
() flugit
() spytt i en bar
() sett en del av mig själv brinna
() ätit sushi
() åkt snowboard
() crowdsurfat under en konsert
() varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) legat på rygg och tittat på stjärnorna
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
() varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
() tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(/) blivit avstängd från skolan (Räknas gymnastiken?)
() varit i en bilolycka
() varit med i en ridolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
() varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
() varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) varit nära på dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
() skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
() haft sex med en apa
(x) burit pärlor
(x) hoppat från en bro (i en lekpark ^^)
(x) ätit hund/katt-mat
() sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
() drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan på lyktstolpe
() pussat en fisk
() varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
() byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
() inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
() är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
() burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(/) blivit puttad i en pool med kläderna på  (Badkläder är väl ändå kläder? ^^)
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) brutit ett ben
() fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
() haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan/bussen/spårvagnen
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
() gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
() hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
() varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(/) jag kan skriva utan att titta på tangenterna


En jätte härlig vårpromenad.

Kom nyss hem.. Jag och mamma åkte aldrig till stan.. vi tänkte ta en promenad där.. Vi tog promenad här hemma istället, i Handen.. Vi bara gick, sen bestämde vi oss för att gå mot rudan.. När vi kom dit tog vi en promenad i skogen.. Det var faktist ganska mycket folk i rudan.. Både i skogen, och på ängen, eller vad man ska säga..
Vi gick slingan som var 2.5km i skogen.. Sen när vi kom ut satte vi oss på en bänk mitt i solen..
ååh, det var så härligt.. tog av mig min jacka och bara njöt av solen varma strålar..
Ja, egentligen ska jag ju inte i sitta i solen..  Och verkligen speciellt inte nu på våren, då solen är som starkast och bränner mest.. Ja, men jag får se hur jag ser ut sen i ansiket..

godmorgon..

Har nyss ätit frukost... Jag skulle åkt och letat skor idag.. Men jag har bestämt mig, jag skiter i det.. Det är snart sommar, då har man ändå inte stövlar på sig.. Så jag köper inga stövlar.. Jag satsar på nya vårskor istället.. Tygskor såklart.. Men har mina favorit tygskor, min vita.. Men mamma tycker  jag borde köpa nya.. För de är jätte skitiga och även lite sönder..
Jag spar mina pengar nu istället.. Måste ju också köpa nya sommarkläder.. Men det ska jag inte göra nu.. Jag väntar i en månad eller två innan jag gör de.. Sommar kläderna har inte kommit fram helt än heller..

Godnatt.

Upptäckte nyss att klockan är över halv 2.. Oj, redan.  jag är inte äns så trött.. Det måste vara redbullen jag drack förrut.. Men om jag lägger mig i sängen kanske jag blir trött.. Och hoppas på att inte vakna allt försent, men det gör jag nog inte..
Men ska gå dricka något nu.. Är supertörstig som vanligt.. Usch, ibland undrar jag om jag är uttråkad eller liknande.. Är hela tiden super törstig, och ingenting släcker min törst.. Får gå dricka mig ett par glas vatten, och hoppas jag slipper gå upp i natt och dricka..


Men vilken humor!

Idag i skolan, på samhället skulle vi göra typ en teater om bidrag eller vafan de va.. Men min grupp jobbade inte äns, tror inte det var någon grupp som gjorde de.. Eller jo, en grupp gjorde de.. haha..
Nej, men jag sitter och leker med såndär kludd.. För det vet ju alla att det är skit roligt att leka med på lektionen..
så får jag värsta ideén i huvudet.. Ja, jag gör en kuk !  Yey.. Med min otroligt tråkiga och barnsliga humor, snopphumor.. så jag börjar forma min kuk.. som bara såg ut som en avlång, någonting.. haha.. Men men, tillslut fick jag till de..
Snälla Veronica, väx upp!


image329


Jag ger inte upp!

Imorgon ska jag åka och kolla på skor med mamma.. Seriöst, jag ger mig inte förens jag hittat skor till mig.. Betyder det att jag ska åka runt hela stockholm, så betyder det de..  Äh, för mamma gör det nog ingenting.. hon tycker om att åka runt överallt, och tyå bara kolla.. Inget liv!?
Så ska nog gå sova snart.. så jag inte vaknar allt försent imorgon.. Men det brukar jag inte göra.. Vaknar senast halv 11, senare än så brukar jag inte vakna.. Det är faktist ganska skönt oftast, så slipper man sova bort hela dagen.. Men det är inte så kul att vaknade vid 10 på morgonen när man är bakis.. usch och fy!
så imorgon hoppas jag att jag kommer hem med ett par skor.. annars börjar jag nog gråta.. Nej, men seriöst.. Vart finns alla skor när man vill ha de!?

En super trött Veronica!

Kom nyss hem från Linda.. Vi gick ju till statoil innan vi gick hem till henne.. Men precis när vi kommer in, så bestämmer vi oss för att ta en promenad till coop istället.. Men vi köpte en varsin jucie på statoil, för båda var törsiga.. Vi köpte även enkronors tuggummig ur automat.. haha, de va jätte hårda..
På coop köpte vi chips och dipp.. Det var faktist gott.. Svullo Ett och Svullo Två.. Vi kollade på film också, på die hard 4, tror jag det var.. kommer inte ihåg.. Minne som en guldfisk.. Men Men.. Det filmen var väl rätt okej..
När filmen var slut, var både jag och Linda trött.. Så jag bestämde mig för att gå hem, så kunde Linda få sova.. Som jag också ska göra snart.. tog mig iallafall en Red Bull när jag kom hem.. Så jag kan hålla mig vaken en stund till.. 
ååh, RedBull är så otroligt gott! Det är faktist helt sjukt gott..


Alla Haningebor!

innan jag går och möter Linda, har jag två frågor jag undrat jätte länge nu.. Eller ganska länge iaf..
Alla som bor i haninge (ni andra också om ni vet), hjälp mig nu!

Åhlens i centrum ska ju stängas.. Jag har undrat jätte länge nu vad det kommer för affäer efter.. Det står inte någonstans.. Det ända som står är "en affäer som kommer uppskattas av de flests"
Alla som läser detta, har ni någon aning om vad det kan vara för affär ? haha.. Jag är nyfiken som attans..

Sen i Rudan.. Eller vid lillrudan, den lilla stranden på andra sidan vattnet.. Håller de på med något.. De grävde upp hela stranden förrut.. Och massa människor gjorde massa konstiga grejer i vattnet.. Typ mätte och höll på.. Rensar de botten ? Lägger de värme? haha, om man nu kan göra de på en strand.. Byter de sand?
haha, vilka frågor egentligen.. Men är man nyfiken så är man!

Nu är det äntligen lov!

Har precis mailat in mitt arbete till min menot/lärare.. Jag hoppas det är bra mitt arbete.. Det blev ca 2 dataskriva sidor.. Ja, är det bara ett G så blir jag ändå skit nöjd.. Hellde ett skit dåligt G, än ett IG..
Jag och Linda skulle förbi Sabis också. men de stänger om en kvart.. Så det hinner vi inte.. Så vi får ta en promenad till statoil.. Men det är absolut inte långt dit.. Eller iaf inte för mig iaf, inte så långt för Linda heller..
Men nu ska jag säga til Linda att vi kan gå till Statoil..
Vad ska ni andra göra ikväll då?

Men ha en bra Fredag allesammans!

oh shit!

Kom precis på att mitt arbete måste lämnas in idag.. Så måste maila in de.. Hade helt glömt bort de..
Är inte riktigt helt klart än..  Men måste ju skriva rent det på datorn och sen maila in de.. Måste maila in de innan jag går till Linda också.. oj, nu blev allt helt plötigt jätte stessigt..
Så har inte tid att sitta och skriva här, måste börja med arbetet..

Inga skor för Veronica.

Efter skolan åkte jag till centru, och mötte mamma där.. Kollade på skor.. Efter att ha kollat i alla skoaffärer i Centrum, så hittade jag tillslut ett par.. Men de fanns inte i min storlek.. Vi frågade i kassan, de hade inte några inne heller.. Han kollade vart det mer fanns i stockholm, men det var slut överallt i stan.. Får åka typ till kista eller liknade.. Och det känns så långt..
Men ska kolla på deras hemsida, så kanske man kan beställa ett par därifrån, om de har de skorna förståss.
Annars får jag helt enkelt vara utan skor, orkar inte springa runt och leta överallt.. De kostade dessutom bara 400 kronor..

Ikväll blir det en lugnt kväll.. Ska hem till Linda efter maten.. Men först ska vi förbi Sabis i centrum och köpa oss något gott.. Det är jag som bjuder.. Eller, jag är skyldig Linda 50 kr.. Men hon ska inte behöva betala allt själv. så tar med mig lite mer än bara 50 kr..
Vi ska inte göra något speciellt.. Kolla på en film eller två kanske.. så det blir en mjukis kväll framför tv´n Med min Lille vän Linda.
Åh, jag är jätte hungtig.. Tur att det blir god mat idag då för mig.. De andra ska äta typ korv, som jag inte tycker om.. Så jag får fiskpanetter och potatis med sås istället.. mmmm, så gott!
Men ska gå hjälpa mamma med maten nu iaf, om hon behöver någon hjälp..

Mot älvsjö

Ska gå snart till handen terminalen och möta Jessica.. Ska gå om cirka ev kvart..
Men först ska jag borsta tänderna.. Min otroligt snygga och perfekta tänder.. haha nej, det var ett skämt.
Linda ska ju också till UF-mässan.. Men hon ska ta ett tåg senare än mig.. synd synd, det var länge sen jag träffade henne.. Eller nej, igår på Maxi.. haha..
Men kanske träffar henne inne på mässan annars.. Hoppas det inte är allt för många personer man känner igen som är där... Eller egentligen spelar det ingen roll. För det är ändå ingen som känner igen mig sen från min förra skola.. haha..

Ha en bra dag allesammans!


storm?!

God morgon, har ni sovit gott?

Vaknade typ nyss.. Och märker att det blåser jätte mycket, det är fan storm ute.. åh, jag som vill ha sol.. Men man får hoppas att solen kommer fram under dagen, för just nu är det ju bar morgon..
Jag ska möta Jessica om ca två timmar.. Ja, jag har iaf lång tid på mig att fixa mig.. Jag vaknade en timme innan jag skulle gå ut.. Går jag och lägger mig igen, så kommer jag somna om.. Och sen ändå försova mig, så det är liga bra att jag är vaken.  Men jag vaknade bara fö att det är världens storm ute, nästan iallafall. Mitt fönster är öppet lite, så det låter jätte högt när det blåser.
Var tvungen att stänga fönstret, hörde inte äns min musik i mitt rum, för det blåser så mycket..
Faktist så är jag ganska pigg, fast klockan inte äns är halv 8 . Men visst är jag trött såklart, men inte så jätte..
Men ska ställa mig i duschen nu, det får nästan bli en långdusch.. haha

Sängen nästa..

Nu börjar jag faktist bli lite trött.. Så det är lika gärna bra att gå sova medans jag är det.. Annars blir jag väl pigg igen, och inte kan sova.

godnatt och sov gott!


Godkväll..

Sitter här med lermask i ansiktet.. Mina andra ansiktsmasker var slut.. Men jag hade en annan lermask, som får duga för idag.. Så måste förbi åhlens eller liknade och köpa de.. Kan nog göra det i helgen..
Ska nog gå sova snart.. Börjar ju tidigare imorgon, en timma typ.. För jag ska på UF-mässan med klassen imorgon. Någon mer som ska dit?
Måste gå ca 10 över 9 hemifrån imorgon.. Ska möta Jessica i terminalen imorgon, så åker vi tillsammans till Älvsjö.. Det är alltid skönare med sällskap..
Men nu ska jag gå tvätta bort leran i ansiktet.. Sen smörja in mig och borsta tänderna..
Sen blir det förmodligen sängen nästa..

Fruktparken.

en dag i skolan/fruktparken.. Satt och kollade mina bilder, hittade ett par bilder från fruktparken, när jag var där med några i klassen.. haha, det var faktist roligt.. De andra snurrade i ett "äpple".. Ja, de mådde inte så bra efteråt.. Eftersom de snurrare ganska mycket.. haha
Jag snurrade ingenting, usch och fy.. Mår illa bara jag ser andra snurrar..


1; Jag och Sofia går mot fruktparken
2; Oliver, Sofia, jocke, Jag och Linnea sitter på en melon
3; Linnea och Sofia snurrar på en jordgubbe
4; Såhär såg Sofia ut efter att ha snurrat så mycktet.

Nya undies!

Har precis skrivit klart mitt arbete.. Har skrivit ca en sida, handskriven.. Nu måste jag bara skriva rent också.. Men jag känner att jag inte orkar gör de nu.. Är trött på detta arbete..
Var ju i stan idag och köpte nya underkläder.. Men eftersom det blev fel med storlekarna tänkte jag gå tillbaka och byta storlek.. Men sen bestämde jag mig för att behålla båda ändå.. Ja, de va ju plomberade.. Så nu går det inte att ånga sig längre.. Men båda satt faktist bra.. Fast ena är Medium och de andra är Small..
Men nu ska jag hänga in ren tvätt i garderoben.. Sen dricka mig en kopp kvällskaffe..
Bild; Mina nya undies.


plugga plugga och änu mer plugga.

Har nyss ätit mat, så nu är jag supermätt.. En tallrik nyponsoppa och en ost macka..
Nu ska jag plugga.. Jag har absolut ingen lust med det.. Men måste.. Ska bara skriva klart "ledare".. Tror faktist det är ganska lätt, hoppas jag iaf.. Hoppas bara inte jag glömde alla papper i skolan, det skulle inte vara så kul. Vet inte om jag ska skicka in de, eller lämna in de.. tror jag kanske lämnar in de imorgon till min lärare.. Men hinner jag inte bli klar tills imorgon inna klockan 3, så får jag väl maila in de imorgon kväll.

Torsdag.

Kom nyss hem, varit på maxi med mamma och pappa.. Innan de var jag i stan med Sofia.. Skulle köpa trosor och skor.. Köpte trosor, men när jag kommer hem upptäcker jag att ena paret är storlkek S.. Men det står M på båda paketen.. Så får åka tillbaka någon dag och byta.. Kanske gör det i helgen, orkar inte åka imorgon..
Skor hittade jag inte.. åh, irriterande.. Det är ingen meningen att jag ska ha skor tror jag.. Men Men, får väl helt enkelt strunta i skorna.. =/
Mötte även Lille Linda på maxi, hon var där med Isak.. Kanske träffar henne imorgon, eftersom hon ska på samma mässa som mig imorgon.. Får se om vi åker samma tåg också..

Men nu ska jag gå äta middag, som jag inte gjort än.. Jag äter som vanligt inte samma mat som de övriga i familje.. Idag ska jag äta Nyponsoppa med keso och "tuttat"  mm, det är så super gott!
Sen efter jag ätit ska jag faktist plugga.. Måste skriva klart mitt arbete om fritid.. Har endast sista frågan kvar, sen ska jag bara skriva rent.. Sen lämna in det imorgon..

Hej då..

Nu måste jag springa till tåget.. Nej, men gå iaf.. Vet inte äns vad vi har för lektioner idag.. Men hoppas det är några roliga.. haha, inget ämne är roligt..
Ska möta sofia idag också i lilje.. Fast det brukar vi göra! :)
Sen efter skolan mooot staan med sofia.. Så förhoppningsvis kommer jag hem med nya skor..

pigg som en lärka.

Eller heter det lärka!? Om inte jag är helt knäpp, så är de en fågel ?
Okej, så pigg är jag inte.. Men jag är ganska pigg.. Ska gå 9 hemifrån, så jag har en stund på mig att fixa mig..
Så ska hoppa in i duschen nu. Okej, man ska inte ta att ordagrant.. Sen blir det frukot.. Får se om vi har något gott hemma...

Har ni sovit gott inatt då?

Detta eviga tjat.

Har fortfarade inte gått och lagt mig.. Kan inte sova, vill inte sova.. vill inte vakna upp imorgon och veta att jag måste gå till skolan.. Samma visa varje dag, jag orkar inte! Jag vill vara barn igen.. Man kunde bara skrika, så fick kom mamma på en gång, och man fick som man ville.. Tyvärr, det fungerar inte längre.. Kan inte ställa mig och skrika rakt ut, Då tror folk genast man är sjuk och måste ha hjälp..
Ibland vill man bara skrika ut, all ilska och sorg som sitter lång lång in i själen. Sitter här med min vatten flaska, ända som släcker min törst och hunger för stunden.. Jag känner att mina ögon börjar bli tunga, jag vill sova.. Men jag vill inte vakna upp till det eviga gnället och tjatet.. Allt tjaffs och bråk, jag orkar inte med detta längre!
Om man ibland kunde vrida tillbaka tiden, tills man var ett barn.. Att man kunde börja om från början. Så man vet hur man ska reagera och agera i alla svåra situationer som dyker upp i livet.

image317 image318


 


Godnatt

Nu ska jag sova.. Eller iallafall försöka.. Kan inte direkt sitta uppe hela natten.. Eller visst kan jag, men det kommer förmodligen bli ganska långtråkigt.. Men ska bara fixa mina naglar innan jag kryper ner i sängen..
Imorgon efter skolan åker jag till stan.. Själv eller inte, men jag ska iaf dit.. Men hoppas Lilla Sofia kan följa med. om hon vill förstårs.. Ska ju köpa trosor, men ska även köpa mig ett par nya skor.. visst jag har skor, men ett par helt vanliga svarta stövlar.. Och ett par svarta stövlar är något man måste äga..
Så just nu innehåller min plånbok ca 900 kr.. Det måste räcka! Tänker inte köpa allt för dyra skor.. Det har jag varken råd eller lust med.. Sist jag var i stan hittade jag inga skor.. Så nu tänker jag leta som ett djur för ett par fina svarta stövlar, till ett lagom pris. Som passar min plånbok!

Godnatt alla gullungar, sov så gott!

Så irriterande!

Jag hatar bloggen på kvällen.. Tror fan hela Sverige sitter och bloggar samtidigt.. Det tar en vecka innan man loggas in, och på köpet då får man även "Sidan kan inte visas". Det är så fruktansvärt irriterande..
Jag tycker bara det blir värre och värre varje dag.. Nu hade jag iaf tur som kunde logga in på Bloggen.. Men jag hade inget speciellt att skriva.. Det är när man verkligen har någonting att skriva det inte fungerar.
Det brukar oftast inte bli något inlägg på kvällarna, för man kommer ju ändå inte in..

så fuckning jävla trött

Godmorgon, eller man kanske ska säga godkväll..
Somnade idag, igen, i köket.. Fast denna gång hann jag inte äta.. Nej, jag la mig lite på kökssoffan för att vänta på middag. Och helt plötsligt ligger jag och sover.. så jag har inte ätit någon middag, jag sov istället..
Jag har nästan nyss vaknat, men då låg jag i min säng.. Med två täckten, tjocktröja och mjukisar.. Men jag fröst så jäkla mycket.  Drack mig en kopp kaffe för att vakna till lite..

Men ska gå sova snart igen, eftersom jag måste upp till skolan imorgon..  Börjar egentligen halv 9, men har ngen Svenska.. Så får lite sovmorgon, så börjar kl 10 istället. Visserligen kan jag behöva komma vid halv 9 och plugga lite.. Men jag behöver få sova ut lite.. Jag mår verkligen inte bra.. Jag har ständig huvudvärk, fryser hela tiden.. Även om jag sitter inne och massor med kläder och täckten..  Jag fryser så jag skakar ibland.. Jag är hela tiden så trött, somnar ju hela tiden.. Det är faktist ganska jobbigt ibland..
Men nästa vecka är det lov.. Jag ska nog skita i att jobba.. visst får jag pengar, får ganska mycket pengar på en vecka.. Eftersom jag tjänar rätt så bra.. Men serisöst, just nu skiter jag i pengarna.. Jag måste få sova hela lovet..

ingen middag för Veronica.

Har nyss kollat på tv.. Men de fanns inge spännande där.. Men är iaf hungrig nu.. Och mamma gör ingen middag, hon sitter i köket och löser korsord.. Eller det är bara för att pappa och marcus är ute och meckar bil. Därför blir det ingen middag, för vi väntar på grabbarna.. Dessutom skulle de åkt och handlat idag.. För vi har typ ingen mat eller någonting kvar.. Vi kommer ju åka och handla ikväll isf, innan maxi stänger... Men det är också skönt, för då är det så lite folk.. Och så klart måste jag följa med och handla.. Jag tycker om att handla mat, för då får jag bestämma vad vi ska köpa.. Alltså blir det ingen korv eller liknade, som jag inte gillar.. Nej, då blir det fisk och änu mer Fisk. Massor med frukt och grönsaker.. Jucien får vi inte heller glömma..
Men idag blir det förmodligen säkert McDonalds eller Pizza, för mamma orkar väl inte ställa sig och laga mat sen..
åh, jag hoppas på McDonalds, för det är godas..

Men nu kom pappa och marcus precis hem.. Jag antar att det är klara med bilen.. Så förhoppningsvis blir det mat nu, för jag är super hungrig!


Onsdag.

Kom hem från skolan nyss nästan. Idag har det inte hänt något speciellt.. Förutom gympa provet..
Åh herregud! Jag hade pluggat på hur mycket hjärtat pumpar per minut, hur mycket blod vi har i kroppen osv.. Men nej, ingenting av de kom upp på provet typ.. Det var bara 7 frågor på provet, om image316jag kommer ihåg rätt.. Svarade på 6 av de, så det var ju ganska dukigt.. Men sen om det är rätt är ju en helt annan femma.
Jaja, får väl se sen när Farbror Z har rättat proven..

Vart inge stan idag.. Var nästan på väg att åka själv, men ångrade mig i sista sekund, då min tvärbana kom.. fick inte tag på mamma heller, tänkte fråga hemm om hon ville föja med.. Men kom på att hon och pappa ska typ handla när hon slutat.. Får se om jag kanske följer med.. Men åker nog till stan imorgon.. Sofia kanske kunde följa med, så det gör mig bara gladare.. Annars får jag åka själv.. Eller Linda kanske har tid också, det får vi ju hoppas isf..
Appropå Linda.. Jag har inte träffat henne på säkert två-tre veckor.. Har inte pratat med henne heller knappt.. Varken i telefon eller på msn.. Det är lite tråkigt faktist.. För kanske ett eller två år sedan var vi med varandra varje dag.. Men får se, hon kanske har tid i helgen innan hon åker..

bild; våren för kanske två år sedan.


Ge mig vår nu!

gokväll..

Har nyss kollat på Gynning och samtidigt pluggat.. Eller det blev inte mycket pluggade faktist... Så måste läsa massor nu..
Ska gå sova snart också tror jag, börjar 9 imorgon, men samhälle.. Usch, jag hatar samhälle, det är nog det tråkigaste ämnet .
Ska precis gå ta bort mitt smink.. Är svart runt hela ögonen nästan, eftersom jag somnade förrut... Okej, nu överdrev jag lite, men mascaran har runnit lite typ..
JAg vill även köpa nya trosor.. Tar med mig pengar till skolan imorgon ifall att jag åker.. Vill inte direkt åka själv, och mamma ska åka och handla efter jobbet.. Får se om det är någon som kan följa med.. Annars får jag åka någon annan dag.. Tror Sofia kunde följa med på Torsdag isåfall.. Så kan vänta tills på torsdag så slipper jag åka själv..

Gympa prov imorgon!

Ska precis sätta mig med bok och häfte och läsa.. Har prov imorgon, i gymnastik. Skriftligt prov, som tur är.. haha..
Ska läsa en massa sidor i boken och sen ett häfte.. Har inte pluggat så mycket, så kan knappt något..
Så måste plugga i massor ikväll och imorgon innan provet.. Får hoppas på att jag klarar det, men tror faktist inte jag kommer de..
Kan bara pytte lite på provet.. Vet att Hjärtan, lungorna och blodet är syretranspoterande organ typ.. Och att en vuxen kvinna har 4-4.5 liter blod i kroppen och att en vuxen man har 5-6 liter.. Var det rätt, eller hade jag helt fel? Tror faktist det är rätt.  Sen kan jag inte så mycket mer.. Inte bra, inte bra.!

Somnade vid middagen...

När jag kom hem idag hade jag huvudvärk, som vanligt.. Fattar inte varför jag ska ha huvudvärk hela tiden, det är så otroligt jobbigt.. Mamma säger att det är typ vitamin bris.. Att jag får i mig för lite vitaminer, för att jag tydligen äter för lite/dåligt.. Men jag tycker inte de.. Jag äter oftast middag hemma.. Jag brukar äta lunchen i skolan.. Jag brukar äta frukost på morgonen oftast.. Så det måste vara något annat.. Det är nog skolan som ger mig huvudvärk.
Är hela tiden trött också, ibland orkar jag inte äns hålla mig vaken. Har även frysit jätte mycket de senaste dagarna.. Jag kanske börjar bli sjuk!?

Men idag iaf vid middagen.. De andra skulle äta någon köttfärsgryta av något slag.. Som jag inte tycker om, tycker det är jätte äckligt.. Så jag åt lite makaroner istället.. Hade ätit lite, sen helt plötsligt blev jag super mätt, fick verkligen inte i mig mer.. Dessutom började jag må illa, känndes nästan som om maten ville upp igen.. Men jag puttade undan tallriken, och la armarna och huvudet på bordet.. Helt plötlisgt blev jag super trött i hela kroppen.. Jag orkade inte äns hålla upp huvudet längre.. Så fort jag la mig ner, så somnade jag.. Pappa väckte mig sen, för jag kunde inte ligga i köket på köksbordet och sova.. Jag ryckte upp mig lite och gick sakta och väldigt trött mot vardagsrummet.. La mig i soffan för att sova lite till..
Men jag är lite piggare nu iallafall, men fortfarade supertrött.. Ska gå till vardagsrummet nu iallafall och se om det är något bra på tv.

godmorgon.

Har ni sovit gott?

Det har iaf jag gjort.. tills klockan 4 inatt, då det kommer en katt och väcker mig som vanligt.. Men somnade om en iaf.. Men så kommer pappa upp vid halv 8 och skriker.. "Veeeroooniiicaaaa, när börjar du idag?"
Ja, och jag börjar 11 idag, och ska upp vid 9.. Annars har jagsovit super bra..

Men nu måste jag gå tåget..
 Ha en bra dag!

Godnatt.

Ska precis gå ta bort mitt smink och sen smörja in mig.. Sen väntar min säng på mig.. Är faktist ganska trött, och dessutom fryser jag.. Så det känns skönt att få krypa ner i min mysiga säng..
Börjar 11 imrgo, det är iaf skönt.. Men vi har tema dag typ hela dagen.. Och slutar 16:15, känns inte som jag vill stanna hela dagen, eftersom jag kommer vara hemma vid ca halv 6.. Får se, går kanske lite tidigare, som jag förmodligen kommer göra.
Har fått hicka.. Skit jobbigt, för det gör ont i hela magen och halsen när jag hickar.. usch, inge skönt..

Godnatt alla pussisar, sov gott!


fruktparken.

Har precis laddat upp ett par videos från fruktparken.. Hej vi är 17/18 år och vi leker i en lekpark.. Men vi hade faktist kul..Nej, det var ingen som spydde sen, fast de va ganska yra och mådde lite illa efteråt. Jag är inte med på någon bild eller video, eftersom det var jag som stod bakom kameran.. Men kanske kan få tag på fler bilder senare.. haha

image314 image315
 Bild ett; sofia åkte ruchbanan,  (Vet ej hur det stavas) som är formad som en banan
Bild två; Sofia, Oliver, Jessica och Linnea sitter i ett äpple och snurrar..












mot farmor och farfar

Hann precis äta upp maten och sätta mig vid datorn. då kommer pappa in "Byt om nu, så åker vi"
ööh va!? Vart ska vi åka.. Vi skulle tydligen till farmor och "Farfar" (plast farfar)
Så nu måste jag skynda mig och sätta på mig kläder för att sen åka till farmor..
pusshej!

Världens huvudvärk.

image311tog mig två huvudvärks tabletter förrut
.. Men det har ju inte hjälpt.. Hatar att ha huvudvärk så länge, speciellt om det gör jätte ont..
Sofia gnäller att jag ska lägga upp videos från idag när vi var i fruktparken.. Men det gör jag sen.. Senare idag, för just nu orkar jag inte stoppa in mobilen i datorn och greja.. Men jag lovar Sofia, innan denna dag är slut så ligger filmerna uppe. ;)
Men nu ska jag gå laga mat åt mig.. De andra ska äta korv, och jag gillar inte korv.. så jag ska äta nudlar, som är såå mycket godare! Mumsens!
Bild; imorse.. Var tvungen att stessa jätte mycket i morse, så hann bara ta en bild, sen upptäckte jag att jag var tvungen att springa till tåget.
(Man ser inte mycket på bilden, det blev jätte dålig)

Tjocktröja - BikBok
Jeans - Levis












Måndag..

Kom hem för ett tag sedan.. Har ni haft en bra dag allesammans? Det har iaf jag haft!
Har fått huvudvärk, så ska gå ta mig en ipren eller något.. Höll tillochmed på somna på tåget hem, var super trött.. Och så har jag frusit nästan halv dagen.. Jag hoppas inte jag börjar bli sjuk bara..
Jag har iallafall haft kul i skolan.. Var ju i trekanten med några förrut också på dagen, vi lekte i fruktparken.. Tänkte lägga upp några bilder senare.. Just nu orkar jag inte de, för nu ska jag gå kolla tv..

Sitter i skolan..

Började halv 9 idag.. Mötte sofia i Lilje. Vi skulle kolla på film på Psykologin. Men det var ju inge vanlig film. Det var typ fakta film. skit tråkigt.. Så jag och sofia gick. Vi börjar ett igen.. Så vi har haft rast sen halv 9.. Jätte kul! =/
Men jag och några i klassen gick till frukparken, och lekte.. haha..Lägg upp bilder sen när jag kommer hem, lägger upp kanske någon film eller två också..
Men kan inte sitta här längre..Datorn är super seg, så blir bara irriterad..
pusshej!

godmorgn.

Blev väckt av min katt för ca en kvart.. Hon kom upp i sängen och kurrade jätte högt och ville gosa lite, som hon vill varje morgn.. Men nu ligger hon i min säng och sover.. ååh, jag vill också ligga kvar i min säng och sova..
Men det har jag verkligen inte tid med.. Måste gå duscha, äta frukost, fixa mig lite och klä på mig.. Dessutom ska jag gå om en timme.. Kanske lägger in dagens senare, innan jag går. Men bara om jag har tid..

puss på er.

image310Nu ska jag gå sova.. Börjar ju tidigt på Måndagar, halv 9.. Men imorgon på Psykologin skulle inte läraren vara där.. Vi ska kolla på film istället.. Är vi inte där från i frånvaro, så man kan inte direkt strunta i den lektionen och sova..
För jag vill inte ha frånvaro, hoppas bara det är en bra film. Eller rolig film kan behövas på en tidig måndag morgon..
Ska gå upp vid 6 - halv 7 imorgon bitti, måste gå halv 8 hemifrån..  För jag har ju en bit till skolan.. Från Handen till Liljeholmen kommer man inte till på 5 min, även om man önskade det ibland.
Bild; Super snygg bild på mig, när jag borstar tänderna..
Det är bra att då ett gott skratt ibland!

Godnatt alla söta läsare, sov så gott!

om 18 dagar!

Satt och kollade egenom min kalender.. Och vad upptäcker jag. Jo, att det endast är 18 dagar kvar till Mando Diao! wihoo, jag längtar i massor!
Varje morgon ser jag min biljett ligga där och vänta på mig.. Den har legat där så länge.. Ungefär sen julafton, eftersom jag fick biljetten i julklapp av far min!
så nu vill jag bara ha den 6:e mars, så jag får se mina kungar.. Eller iaf min kung, CJ.. Men det är tydligen bara jag som tycker han ser bra ut.. Ja, jag har han iaf för mig själv.. Medans de andra har sin favorit Björn, så har jag min favorit CJ!  
image308 image309


Ren och Fräsch

Kom nyss ut ur badet.. Det var super skönt att ligga där, i det jätte varma vattnet.
Jag tog mig ingen dusch.. låg där bara, sen skrubba mig i massor.. För man har ju alltid död hud på sig, som är bra att skrubba bort... Så huden blir len och fin.. Duschar imorgon bitti istället, så jag kan inbilla mig, att man blir piggare av att duscha. Men jag tycker nästan man blir tröttare.. Eller har man varmt vatten, slappnar man ju av, då blir man ju tröttare.. Man vill ju heller inte stå i en kall dusch, men det kanske är det bästa för att vakna!? Jag dricker kaffe på morgonen för att vaknade, det är perfekt!
Men nu ska jag smörja in mig, som jag alltid måste göra efter jag duschat eller badat.. så min kropp inte torkar ut.
Sen dricka mig en kopp kvälls kaffe..

Gympa prov.

image307Satt och kollade igenom vad vi ska ha på gympa provet, som vi ska ha på onsdag.. Då jag insåg att det var ganska mycket att lära sig..
Så jag ska läsa igenom allt tills mamma är klar i badet, så jag kan få bada.. Det är ett häfte på typ 10 sidor.. 5-10 sidor.. Sen ett par sidor i boken också... Bäst att jag börjar plugga idag, så jag lär mig något..
Vet inte riktigt vad det är provet handlar om.. Men som tur är det iallafall ett skriftligt prov.. I 6-7 hade vi gympa prov, men då var det inte skriftligt.. Nej, då var det ringlar och massa sånna grejer, som jag absolut inte kunde..
Nu såg jag att det är träningslära vi har prov på.. Hm, har ingenaning om vad det är, kanske skulle börjat plugga lite tidigare!?
Måste ju lägga upp en bild på mig, så inte allt blir så tråkigt. ^^

Bild; Gammal bild, då jag var blond..

Bröderna lejonhjärta

Den va nyss på tv.. Den filmen är lite bra faktist, den är även lite gullig också..  Alla Astrids filmer är bra..
Man kanske ska köpa de på dvd.. För man blir faktist aldrig för gammal för hennes filmer.. Fast någon som är tråkig, är pippi långstrump.. De filmerna har man ju sett 1000 gånger, minst.. så de har man ju tröttnat på..
Någon mer som såg filmen, eller tycker den är bra ?

Ska lägga mig i ett bad senare också.. Det var länge sen jag gjode det, men det är ju så skönt att ligga i ett varmt bad. Det blir även ansiktsmask idag såklart.. Det blir det varje söndag.. Har bara en kvar, så måste gå upp till centrum och köpa nya..
Just nu ligger mamma i badet, hon gick precis in där... Hon hann före, så hoppas inte hon ligger där allt för länge..
Men måste hinna hänga tvätten också.. Men klockan är bara 20 över 7.. Så jag hinner både bada och hänga tvätt, i lugn och ro..
Bild; Från Google.



ej giltig mailadress!?

Skulle fylla i grej nyss.. Och oftast måste man skriva sin mailadress, det brukar även vara obligatorisk..
Så jag skrev i min mail..  och trycker på "ok".
Då kommer det upp en ruta "Ej giltig Mailadress"..
Nehe!? Vad ska jag skriva i dårå ? Kan ju inte skriva in en annat adress, eftersom de skulle skicka kod och grejer till min mail..
Men hur kan det stå det, är min mail så, så är den ju så..  aja, så nu fick jag helt enkelt strunta i de..
Så går och kollar på tv ist.. pusshej!

tvätta, tvätta och änu mer tvätta.

Har i flera dagar sagt till mig själv "Imorgon efter skolan ska jag tvätta." "När jag kommer hem får måste jag stoppa in en tvätt."
Man säger så mycket, men det blir aldrig gjort.. Tvättkorgen fylls ju på varje dag med kläder. Och nu fick det inte plats mer kläder i den, det hängde tillochmed över..
Så bestämde mig att jag måste tvätta nu! Så har precis stoppat in en maskin.. Det blir nog två till sen efter.. En med mörkt och en med jeans.. Så har man iaf rena kläder till nästa vecka...
Bild; från google.

Ny bikini till sommaren..

Har kollat länge på två bikinis från H&M.. Men eftersom det inte är sommaren än, så har ju inte de tagit fram bikini i affären. Men har kollat mycket på H&M´s hemsida och katalog.. Det finns två stycken jag hittar där, jag vill ha..
Men eftersom det är från H&M, så känns det som alla kommer ha sånna.. Det är samma sak från Gina.. kommer det en ny grej, så går alla runt med den... Det känns inte så roligt när alla personen ser likadana ut.. Så jag får helt enkelt hoppas på att ingen tycker om de jag gillar och att inte så många köper likadan.. Så fort de plockar fram bikinis, tänker jag köpa..
Visst kan jag beställa ur katalogen eller hemsidan, men jag vill ju även prova de innan också.. Kanske provar de i affär, och bestället sen..
Men Men, de får vi se då!

image306

en skön vårpromenad.

Kollade på Nils Karlsson pyssling förrut.. Den gick på tv4 film, hade ändå ingenting annat för mig. Filmen är faktist ganska söt, men den är så otroligt överdriven vad det gäller pratet.. Men det är barn, man kan inte begära hur mycket som helst av dem.. Sen senare idag, på samma kanal är det även bröderna lejonhjärta.. Den filmen är faktist ganska bra.. Eller jag har inte sett den på jätte länge.. Det är nog minst kanske 2 år sedan jag såg den.. Så om jag har tid och kommer ihåg, så jag nog faktist kolla på den..

Men det blev iallafall en promenad sen, med mamma.. Det var faktist hon som frågade om vi skulle gå ut.. Så vi tog en promenad i solen.. Solen lös mit på oss, så det värmde jätte mycket. solen mitt i ögonen, ja, det kanske inte var så skönt då. Det var iaf jätte varmt och skönt ute.. Nu vill jag verkligen inte ha någon snö igen.. Detta väder ska stanna nu, eller helst bli varmare.. Men absolut inte kallare!
Vi skulle egentligen bara till centrum, för att köpa mjölk.. Men vi tog en omväg istället, eller rättare sagt, en promenad..  Jag tog mössa, för det blåste lite.. Men det blåste varmt, så mössan kunde man inte behålla på huvudet...
Kom hem för ett tag sedan från den härliga promenaden och centrum. Klippte klorna på Lucy, sen drack mig en kopp kaffe.


God morgon..

Det blev inge inlägg igår kväll.. La mig i soffan igår, och kollade på tv.. Sen kom pappas kompis till oss.. Då typ somnade jag i soffan.. Sen vaknade jag vid 2 inatt, då gick jag och la mig i sängen.. Sen vid kanske halv elva imorse vaknade jag.. Så jag har sovit ganska länge.. Det var iaf väldigt skönt..
Men jag hade tydligen snackat i sömnen igår när jag hade somnat.. haha, kul att pappas polare fick höra de.. Yeah! ^^
Idag är det iaf fint väder.. eller iaf finare än igår.. Igår var det svin kallt och blåste ute.. Idag är det ca 6 grader ute..
Så nu ska jag byta tillbaka till min vårjacka igen.. Hade min vinterjacka igår, för det var så superkallt..
Kanske man ska ta en skön promenad sen också, om mamma vill följa med.. Men det brukar hon vilja.. 


Helt jävla slut...

Har nyss ätit middag.. Det blev en apelsin.. Är helt trött i hela kroppen, orkade inte äns äta..
Var ju i stan idag med klassen.. Vi hade faktist loppis.. Nu tänker väl de flesta "Gu va tröntigt och tråkigt" osv.. Men de va faktist jätte roligt.. Visst var det super kallt.. Men det vara bra stå hoppa eller värma varandra, men en massa kramar..
Vi sålde faktist rätt så mycket.. Om jag inte minns helt fel så fick vi in nästan 2800kr.. De var faktist ganska bra gjort utav oss.. Killarna sprang även runt och sålade kramar.. De fick vi in nästan 100 kr på..

Men nu ska jag gå lägga mig i soffan, under ett täcke.. Är fortfarande kall i kroppen.. Efter ha stått ute i kyla och blåst i 7 timmar.. Jag kom vid 10 och gick där ifrån vid 5.. Skulle entligen bara dit och lämna lite grejer, men sen var det så trevligt. Så jag stannade tills vi plockade undan bord och så.. De flesta hade redan åkt då.. 



        

låt mig sova

klockan är lite över 8, och jag är vaken, dessutom är det Lördag.. Jag är hur trött sm helst.. vill helst utav allt bara ligga kvar i sängen.. men nej nej, det har jag inte tid med..
Ska fixa mig lite, sen dricka en stooor kopp kaffe! Sen gå mot tåget, för att vdare till slussen.. Jag antar att de flesta ligger i sin säng och sover, någon som vill byta med mig!?

Ha en bra Lördag allesammans!

Hej Tess, hej då Tess..

Åkte till brandbergen förrut, hem till Tess.. Har inte träffat henne så super länge... Det är säkert ett halv år sedan..
Sista jag träffade henne, bodde hon i Kärrtorp.. nu bor hon i Brandbergen.. Men det var både roligt och trevligt att träffa henne.. Visserligen gjorde vi inte så mycket.. Kunde heller inte stanna så länge.. Ska ju upp tidigt imorgon, för att åka till Slussen.. Så var bara hos henne en liten snabbis.. Eller lite längre än så var jag ju där.. haha..  Och hon skulle ändå till Hanna, sen skulle de på fest.. Visst kunde jag följt med dit.. Men hade nog ändå bara stannat i kanske en halv timme.. så det var ingen ideé.. Hade även bara mjukisar på mig och så.. Yeeah, super snyggt!
Men som sagt, det kommer fler dagar..

Men nu ska jag kolla när jag ska åka imorgon, så jag vet när jag ska gå upp.. Sen ska jag krypa ner i min gosiga säng.. pusshej!

bara för att jag är en riktig cooling..

Har fortfarade super ont i huvudet.. Har tagit ipren, men det verkar inte hjälpa.. Har iof migrän, men nu har jag bara vanlig huvudvärk, som gör ont..
Vet inte vad jag ska göra heller.. Sitter jag här, vid datorn alltså, så blir blir det ju inte bättre.. sitter jag vid tv´n är det ju samma sak, det blir ju inte bättre i huvudet då heller.. Men jag funderar på om jag ska lägga mig i ett bad... Det skulle säkert vara skönt.. Men pga av min huvudvärk, så orkar jag inte göra de, så illa är det..
Ska ta bort mitt smink, sen lägga mig och vila.. Ska inte göra något speciellt idag ändå..
ska upp lagom tid imorgon, för att åka till stan, där några av mina kära klasskamrater står.. Så ska inte gå lägga mig försent heller..

Idag när jag kom hem efter skolan, så har mamma tagit hem godis från jobbet.. De hon tog hem finns inte i affären än, eftersom det här bara var prover.. (Hon jobbar på godisfabrik) Men det var gelehallon, fast i nya smaker.. Sen sockrade hjärtan, fast platta.. De va sådär goda, också nya smaker. Hon borde jobba med något med frukt ist, för det är mycket godare och mycket nyttigare.. Jag kommer ihåg när pappa jobbade på coca cola, då fick man också dricka de nya drickorna innan de kom ut i affärerna.. Men nu jobbar han ju på kontor istället..
Men nu ska jag gå ta mig en apelsin, sen lägga mig i sängen och vila , och kanske kolla lite på tv..

Parfymen tar nästan livet av mig..

nästan iaf.

Idag på bion satte det sig två tanter brevid mig.. De luktade så mycket perfym, det var helt sjukt.. Eller jag vet inte, det kanske inte luktade så mycket.. Men det tyckte jag.. Eftersom jag är känslig mot parfymer, iaf starka som luktar för mycket.. så kan min näsa och ögon börja rinna, och jag får en truktansvärd huvudvärk.. Så var tvungen att be de flytta på sig.. Eller det var inte jag som sa till de, för jag vågade inte.. ^^ De fick Ida göra, men sen sa jag lite till de också.. Men de flyttade på sig så snällt, utan att gnälla eller så.. Snälla tanter helt enkelt.. Men jag har fortfarade super ont i huvudet, det gör så sjukt ont!

Man lär sig något nytt varje dag..

..Och idag har jag lärt mig Afrikanska.

Var ju på bio idag med klassen. Och alla bad oss att vara tysta hela tiden, störde vi så mycket!?
när vi kommer in i biosalongen säger våran lärare "Texten är på Engelska, bara så nu vet" Men bra att hon säger det då.. Jag som inte äns kan så mycket engelska.. Men varför har man text på en engelska om filmen är engelsk ? Då säger hon att filmen inte är på engelska.. Nej Nej, det är typ på Afrikanska eller ngt.. Whaat!? Hur fasiken ska jag kunna förså en film som är på Afrikanska och med engelsk text!?

Men man förstod lite om vad filmen handlade om ändå, fast den va på afrikanska och engelska..
Kommer inte äns ihåg vad filmen hette.. Filmen var inte speciellt bra heller.

Hej då.

image303Nu ska jag strax gå mot tåget.. Nu lyser iaf solen, så förhoppningsvis är det inte så jätte kallt ute. Imorse när jag vaknade var det minus 6.. Men nu är det plus 1... Så hoppas solen värmer på lite till, så slipper det vara superkallt.. Och hoppas att snön smälter bort..
Men idag blir det bara mjukisar.. Det är ju ändå fredag, då är det extra mysigt och skönt med mjukisar.. Sen har vi ändå bara en lektion, sen bio, så mjukisar blir perfekt idag..
Ska gå borsta mina perfekta och supersnygga tänder nu.. så det blir änu mer perfeka och snygga! ^^



Ha en bra fredag allesammans!




Mjukisar - Puma
Tröja - Gina

image304

Godmorgon..

Idag är jag uppe tidigt, klockan är bara åtta.. Och jag ska gå hemifrån halv 10... Vaknade vid halv åtta och var pigg.. härligt härligt....
Det betyder att jag har över en timme på mig att sminka mig, kläa på mig, fixa håret och så.. Annars brukar jag bara ha ca en halv timme på mig..
Men nu ska jag gå dricka mitt morgonkaffe, sen börja fixa mig..
Hörs nog om en stund igen..


Godnatt.

Nu blir det sängen.. Börjar 10:50 imorgon, så det blir lite sovmorgon, det är iaf skönt.. Ska även på bio med klassen imorgon under dagen... Hoppas det är någon bra film..
Ska gå borsta tänderna nu.. Sen lägga mig i min sköna och extremt mysiga säng..
Godnatt och sov gott!

Vilken hårfärg!?

Jag har ett problem.. Jag har ingeaning om vilken hårfärg jag vill ha.. Ska jag fortsätta med det mörka ? eller ska jag färga det ljusbrunt.. Eller kanske tillbaka till blond!? eller låta min naturliga hårfärg växa ut!? Har inte haft min naturliga hårfärg på flera år, det är säkert 5 år sedan.
Just nu har jag världens utväxt.. Inte snyggt någonstans, jag vet.. Men jag ska faktist låta min naturliga hårfärg växa ut. Mitt hår mår inte så bra av att färga det hela tiden, och jag vet inte om jag vill fortsätta ha så här mörkt!? Eller om jag ska göra det ljusare, isf måste jag bleka de, sen färga det..
Vad tycker ni?!

image301


Hej då våren..!

var tvungen att springa ut och ta ett kort på snön.. Okej, där ljög jag, jag gick ut, inte sprang.
Tog endast en bild.. tog ingen jacka, och det blåste ute, så det blev så fruktansvärt kallt.. Så därför är inte bilden speciellt bra..

Tänk om sommaren ändå kunde varit här.. Eller våren hade räckt.. Då man kan gå ut i endast tjocktröja och tunna skor.. Slippa mössa och vantar.. Slippa frysa hela tiden.. Jag vill bara ta en skön vårpromenad i stan.. Så fort det blir en varm vår, ska jag och mamma ta en skööön vårpromenad i stan.. Åka till djurgårn, ta en varv där i värmen.. Eller när sommaren kommer, då man endast går i linne och shorts.. Tänk om man kunde vakna upp imorgon, och solen skiner..

åhhh, Ge mig sommar, nu!

image300

snöstrom!?

Satt och kollade lite på tv.. Men när det blev reklam gick jag till köket.. Och vad ser jag när jag kommer in i köket.. Joo, det är snö ute.. Marken är helt vit och snö faller ner, och det blåser massor..
Men va hände med den sköna våren som var på väg hit !? Det var liksom 13 rader i solen igår och jätte fint väder.. Och idag snö!? nää, något stämmer verkligen inte.. Måste jag alltså byta tillbaka till min vinterjacka igen!? nej nej, det vill jag inte.. Men har för mig att det skulle bli fint väder i helgen, så det får man ju hoppas på!
Nu ska jag gå kolla på tv igen..
pusshej!


Glömsk!?

Hur glömsk kan man vara!? Sandra bad mig skriva en mening.. Men när jag ska skriva den, hade jag glömt vad jag skulle skriva.. haha.. Jag suddade innan jag skulle skriva, så då hade jag sudda i huvudet ist, och så försvann meningen i huvudet.. Men hur kan man glömma så fort vad man ska skriva.. Minne som en guldfisk!?
Okej, det kanske inte va så roligt, men L filmade det samtidigt, så då kan jag ju lika gärna lägga upp klippen..
bara för att...



Alla hjärtans dag!

hm, ja det är idag ja... Men jag ska iaf inte göra något speciellt idag.. Tycker inte alla hjärtans dag är något speciellt att fira.. Men det är bara vad jag tycker.. Eller vad tycker ni? Man ska väl ändå visa sin kärlek till de man tycker om varje dag ? inte bara en gång om året... Visst kan man väl kanske köpa en ros eller något, om man känner för de.. Men fira det med något speciellt inser inte jag att det behövs..
Så på alla hjärtans dag, idag, ska jag göra som alla andra dagar.. sitta här?! haha..
Men ska gå spela sims nu.. såklart!
Men ha en bra alla hjärtansdag ni som firar det!

Dagens.

är redan klar för att gå..  Men ska gå om ca 20 min.. Så hinner tillochmed slänga upp en dagens.. Men ska gå borsta tänderna nu iaf, sen sitta här en stund till, tills jag ska gå mot tåget..
image299
Kofta - Zara
Tee - Monki
Vitt linne -
(syns ej) H&M
Jeans - Lee


Godmorgon..

Idag är jag faktist ganska pigg.. Gick upp när klockan ringde, utan att ligga kvar i typ en halv timme.. Det känns faktist ganska skönt.. Men jag har egentligen inte tid att sitta här, måste ju fixa mig..
pusshej!

Puss och godnatt!

Ska gå sova nu,  eftersom jag måste gå upp tidigt imorgon.. Börjar desstuom bli lite trött..
Ska bara borsta tänderna och fixa naglarna.. som jag inte gjort än, för jag fastnade i spelet.. Illa! haha .

God natt, sov så gott!

Onsdag..

Ska snart gå sova tror jag.. Börjar tidigt imorgon, halv 9.. så behöver gå upp vid 6- halv sju..
Nu sitter jag är med ansiktsmask, som jag måste gå skölja bort nu.. Sen fixa naglarna.. Och om datorn i hallen är ledig, ska jag sätta mig och spela sims.. Såklart! haha
pusshej!

Sims noerd!

Har suttit vid datorn ute i hallen ungefär hela dagen.. Kanske haft vägarna förbi min dator lite då och då och så..Men annars har jag varit klistrad framför spelet.. Illa! Men man blir faktist beroende av det spelet.. Vet inte om det är något bra på tv idag, annars blir det väl sims hela kvällen tills jag ska sova. haha.. Men någongång måste jag iaf tröttna.. Brukar ha mina spel perioder.. Så det går nog över snart..
image298


Vilket väder!

Kolla vad som stod på min termometer förrut.. Om bara denna värme kunde stanna kvar nu, så att det kan bli sommar snart.. Det är jätte fint väder ute idag..
image297

Heja mig!

Idag är jag hemma.. För jag vill inte åka skidor, eller spela fotboll eller volleyboll typ.. Nej tack, inga bollar här inte! Jag hatar bollsporter, bollar är läskiga.. Man kunde även gå promenad.. Hmm, det gör jag ju ändå varje dag med mamma.. Vet inte äns vart vi skulle mötas isf, eller vilken tid.. haha, bra där.
Men ska gå äta frukost nu.. Sen spela sims.. Gah, har fastat för det igen..
Men erkänn nu allehoppa. The sims ÄR kul!
Jag har alltid fuskat med pengar och så på spelet.. För annars går det inte för mig.. Men för engångs skull så fuskar jag inte.. Och det går rätt bra för mig ändå! Yeeah!! haha

Ha en bra Tisdag allesammans!

En runda på coop.

image295Jag och mamma tog en promenad till coop förrut.. Vi skulle bara köpa smör och bebiskattmat.. Vi kunde lika gärna gått upp till centrum.. Men nej nej, vi tog en promenad till coop.. Mycket skönare och bättre.. Det tar dessutom inte lång tid till coop från mig.. kanske 10-15min eller så..
när vi kommer fram till kassan, så får jag syn på glass.. mums! Så köpte mig en daimstrut, fast det är typ vinter.. haha, men jag blev sugen.. Men det blev kallt sen på hemvägen.. Men jag överlevde..
Men ska sätta mig vid en annan dator nu och spela sims.. Sen dricka lite kaffe..
Ha en bra tisdagskväll allesammans!

skura toan, mitt favorit jobb.

Jo, har precis städat min toalett.. Eftersom det är mina toa, så måste jag ju städa den också.  haha, låter som jag ägen en tolett bara.. Men det är ju ingen badrum dirket, för jag har ju ingen dusch eller badkat där... Bara en toa och handfat och så.. Så jag har varit duktig och städat därinne.. Visst är det jätte äckligt med toaletter, men det är ändå bara jag som använder den.. tur att det inte var en allmän toa, det hade varit jävligt äckligt.. Såklart var det äckligt nu med, alla toaletter är äckliga.. Tänk så mycket bakterier det finns där liksom.. så fort man kissat lite, så blir det typ bakterier !? Eller jag vet inte.. Men äckligt är det iaf..
Idag har skolan varit tråkig, som vanligt.. ne, men det hände inge speciellt.. Och imorgon är det frilufsdag.. De flesta i klassen ska typ åka skidor.. Men inte jag, eftersom jag inte kan.. Eller jag vet ju hur man gör, men ja.. De som känner mig vet ju varför jag inte kan åka skidor.. Desstuom är det tråkigt.. Tror jag stannar hemma imorgon faktist.. Alla behöver vi en sovautdag någon gång, så min blir imorgon!
Men ska sätta mig vid datorn i hallen nu och spela sims, tills maten är klar.. Tror mamma skulle göra egen pizza, men korv typ.. USCH!
pusshej!


Mot tåget!

image294Har precis fixat mig.. Ska snart gå till tåget.. Börjar elva idag, det är iaf skönt, att man får lite sovmorgon ibland..
Men jag var super trött imorse, jag ville bara ligga kvar i sängen heela dagen och sova.. men nej, det fick jag inte tyckte katten.. haha..
Orkar inte byta jacka.. Har precis bytt till min nya vårjacka.. och idag är det minus 2 grader ute.. jaha, ska vinter komma nu eller !? nej tack! Men jag tänker ha min vår jacka ändå. Man är ju inte direkt ute så ofta heller i skolan.. Men får hoppas att det blir varmare mot dagen..  Men det är bara på med mössa vantar och halsduk..
Men nu har jag inte tid längre att sitta här, måste klä på mig sen gå till tåget.
Ha en bra dag allesammans, för det tänker jag ha!

Vi släger upp en snabb dagens innan!
tjocktröja H&M.
Jeans, Diesel


godnatt.

Nu ska jag gå sova.. Är egentligen inte äns trött, men klockan än snart halv 12.. Måste orka upp imorgon också, visst börjar jag sent.. börjar 11 imorgon, det är alltid skönt med sovmorgon på tisdagar..
Ska bara bortsta mina söta små tänder, sen ner och mysa i min sköna varma säng..
Brevid mitt skrivbord, under alla kläder, min väska och massor med kattleksaker är min säng.. Den ser väldigt lockade ut.. Och appropå ingenting, så vill jag har sommaren här nu...  slippa alla tjocka tröjor, halsduk och vantar.. Tänk att bara kunna sätta på sig ett par sommarskor och gå ut.. Utan att äns tänka på att inte glömma vantarna..
godnatt alla pussisar!

bild; Öland, sommaren -06.

image293

Kaffe och cocosboll.

Har precis druckit mig en kopp kaffe.. Mamma gjorde även Choklad/neger/cocosbollar.. Vet inte vad det heter, eftersom det står olika på alla recpt.. men men.. Du fattar.. Tror även min katt vill lära sig att baka!? haha ne, men hon låg på kokboken.. kanske vill hon lära sig!? Töntiga mig! haha
Men ska gå ut på en promenad nu med mamma.. Som vi ska göra varje dag!.. Det är så skönt, fast det är kallt ute nu.. Bara för att jag köpte en vårjacka, blir det minus grader! jaja, det är iaf lagom varmt på dagen.. Det är bra!
Tror vi tar den lite längre promenaden idag, som tar en timme.. skööönt!
pusshej!



Sjuk?!

Det var en slapp dag i skolan idag.. Psykologin, som är ganska tråkig.. vi sitter där och gör absolut ingenting.. Sen rast, sen fritidiskunskap.. vi gick till en skola idag och skulle intervjua barn.. Usch, det var en mördarbacke upp till skolan.. haha, det var super jobbig att gå i..
Jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller så.. Fryser jätte mycket och har huvudvärk, har typ feber också.. Men det har jag ju inte tid med heller!
Men ska sätta mig och bygga ett hus på sims, får se om jag kanske spelar lite också.. Måste även plugga, vi har tydligen prov imorgon!


tvångsinlägg!

Hade tänk att gå sova.. Skulle bara gå ta bort min ansiktsmask och borsta tänderna.. Har ansiktsmask varje onsdag och söndag.. haha.. Anväder nivea, djuprengörande, även ibland uppfriskande och fuktighetsgivade med Vitamin E tror jag.
Kostar endast 20 kr, och innehåller två st.. Perfekt, Då vet man att hyn blir glad och mår bättre. Men Men...
Men så skriver Sofia på msn, "skriv ett blogginlägg" Hm, jag har ingenting att skriva om.. Men hon ville ha något att läsa.. så varsegod Sofia.. haha.
Men ska måla naglarna nu, som jag hade tänkt göra tidigare idag som jag inte gjort än.. Vet bara inte vilken färg.. hm!? Sen sova.. Har sovmorgon imorgon. En halvtimme! wohoo.. ^^ Istället för att börja halv 9, börjar jag 9.

Godnatt!

en härlig kvällspromenad.

Kom nyss hem.. eller inte nyss, för kanske 10 minuter sedan. Var ute  på en promenad med mamma i en halvtimme.. Super skönt var det. Det var inte kallt ute heller, utan det var som en vårkväll.. Luften känns ren och det är inte för kallt.. Vi bestämde att vi ska ta en promenad på kvällarna i en halvtimme.. Jag tyckte det lät jätte bra.. Man får både motion och frisk luft.. Dessutom är mamma alltid rolig att prata med.. Idag pratade vi om min 18 år dag.. Vad jag ska göra då.. Om jag ska ha middag eller fest med kompisar här hemme, om släkten ska komma.. Ja, alltihop vill jag göra.. Men men, får se.. Med släkten blir det bara fika och så på dagen.. Sen på kvällen blir det väl födelsedagsfest.. Inget röjparty, men ett par vänner.. Dricka lite och ha det trevligt helt enkelt.. Det blir perfekt tycker jag! Men det är ett tag kvar också tills jag fyller år, men det går fort..
men nu ska jag gå borsta tänderna och så, sen krypa ner i sängen..
pusshej!

Fram med symaskinen.

Ja, den åkte fram förrut. Jag har ett par jeans som jag gillar jätte mycket, men de är så långa.. Brukar få vika in de med toffs.. Men nej, jag orkar inte göra det varje dag.. Okej, det är inte jobbigt.. Men jag vill att mina jeans ska vara i normal längd.. Så sydde upp de.. Eller inte jag, jag har ingenaning om hur en symaskin fungerar.. Så det fick mamma göra.. Medans hon ändå höll på rotade jag egenom garderoben.. hittade två par till som var långa.. som jag nog aldrig använt tror jag, för det varit så långa.. De har väl helt enkelt varit billiga.. Så nu är de också uppsydda.. pang, och så hade jag två nya jeans som jag kan använda.. så det tackar vi mamma för!
Tack Mamma!

Världens minsta kritor!?

Satt och pillade med symaskinen, och hittade pytte små kritor.. De fungerade även att rita med, provade faktist.. Fast det fattar några, det är inte alla färger. Kommer ihåg de sen jag var liten, det är egentligen pappas.. (Varför han nu har kritor?). Jag och Marcus fick aldrig röra dem, för de kunde gå sönder.. haha.. Men de är ganska söta faktist.
image290

Längst ner i källarhålan.

Det var jätte skönt väder ute. Men vi tog inte så lång promenad, för jag hade mina nya skor.. Och jag får alltid image289skavsår av nya skor. Alla skor jag haft har jag fått skavsår utav. Så kunde inte gå med de så jätte länge.. Men när vi kom hem gick vi till källaren. då fick mamma ha mina skor, så hon kan mjuka upp de lite. haha. Tror inte jag varit nere i källaren förrut. eller kanske någon gång när vi precis flyttat dit. Jag trodde det var hänglås och typ hönsnät, som det brukar vara. Men nej, det var värsta grejen.. Det var två lås, ett uppe och ett nere. Ja, Det blir ju mindre inbrott då iaf. Förstår inte varför man har vanligt hönsnäs i källaren!?
Men nu ska jag gå fixa min naglar..pusshej!


Kaffe och glass!

Har precis druckit mig en kopp kaffe och ätit lite glass.. Solen tittade fram förrut bakom lite moln.. Men tror den försvann lika fort igen. Men ska iaf gå och klä på mig nu, sen ta en promenad i det sköna vädret med mamma..
haha, dessutom lägger jag upp en bild på mitt goda kaffe och min goda glass.. ^^



Har fantasin tagit slut?

Jag trodde alla koder var olika!? Men ibland tar visst fantasin slut helt enkelt, det händer allt och alla.. haha

image284


Godmorgon.

Det är inte super fint väder idag.. Visst, det regnar inte eller så.. Men det är grått ute och solen syns inte till.. Men image283undra om man kanske ska gå ut på en promenad sen. Men jag vet inte hur kallt det är ute, graderna säger 4,5. Men om man kollade ut så gick folk med vinterjackan, mössa, halsduk och vantar.. Är det verkligen så kallt ute!?
Inatt har jag inte sovit spec bra.. Min katt har velat gosat hela natten, så hon har sprungit och strykit sig mot mig hela natten och så.. kan hon inte göra de på dagarna ist.. Hon har även klättrat på mitt skrivbord och rivit ner saker. hon vässar klorna på min stereo högtalare, så nu har de gått sönder lite.. suck!
Men ska fråga mor min om hon kanske vill ta en promenad sen, eller kanske ta en runda i Haninge Centrum, inte för att jag har något jag behöver köpa.. Men bor så nära ändå, så kan gå dit, så kanske jag hittar något som följer med hem.

Bild; En lite äldre bild, har längre hår nu.. ^^

Nu blev de glada.

Har precis gjort rent i akvariumet.. Det behövdes lite.. Stackars fiskar som får simma runt i sitt eget bajs och så.. Men nu är det borttaget, och det är rent.. Nu blev de glada tror jag.. Fast de har nog redan glömt bort att jag gjort rent för de.. haha.
Har inte ätit middag än, ingen i familjen är hungrig.. Inte jag heller.. Så vill jag ha mat får jag göra den själv.. Vi har nudlar hemma tror jag, det får bli min middag om jag blir hungrig..

Bild; privat!

image282

En runda i stan.

image278Har precis druckit mig en kopp kaffe, de va gott..  Var ju i stan idag med mamma, skulle köpa en ny jacka... Hittade en jacka förrut när jag var i stan. Provade den, men den satt ingen snyggt alls, det va så kort.. Så hittade vi en liknande, som var lite längre.. Perfekt! Nu har jag iallafall en vårjacka..  Kom även hem med ett par nya skor.. Halva priser på rean, så de kostade endast 175kr.. Kom även hem med en ny bh. Också även där halva reapriset, så den kostade 49kr.
  Tack mamma!


Mot stan!

Godmorgon
Ska alldeles strax gå mot tåget med mamma, för att åka till stan..  Var super trött imorse, för hade en katt i min säng inatt, som jämt håller mig vaken.. puttar jag bort henne, kommer hon tillbaka.. Och jag vägrar sova med stängd dörr, som jag skrev i ett tidigare inlägg.  Men efter en kopp kaffe, kände jag mig piggare..
Så mot stan nu för att köpa mig en vår jacka!
pusshej!

underhåll mig.

Jag har super

tråkigt!


image277

Super tråkigt..

Sen jag kom hem efter skolan/stan har jag inte gjort någonting.. Suttit vid datorn, snackat med folk på msn.. Det är det ända jag gjort.. Jag och sofia skickade en massa bilder till varandra.. De flesta var väl på oss själva.. Så som jätte gamla till fula och pinsamma.. haha..
Men nu ska jag gå dricka kaffe med mor och far.. Sen får vi se vad som händer.. Kanske går och sover!? haha illa isf.. Men imorgon ska jag iaf till stan med mor. =)
pusshej!


Kan katter ändra färg?

Kan katter få annan färg när de blir större?
Kanske låter som en oseriös och töntig fråga.. Men jag undrar faktist..
Min katt är.. hm, hur ska man förklara färgen.. Hennes täckning är som ett lodjur, fast hon är mer Orange. Hon har stora öron med toffsar på.. Hennes morrhår är vita.. hon är 6 månader bara, så hon är fortfarade en kattunge.. Hon har växt jätte mycket sen vi fick henne, hon börjar helt enkelt bli stor.. Men på senaste tiden när hon har vuxit har hennes morrhår blivit mer och mer svarta.. Det började med att den var bara lite längst in på ett morr hår.. Men nu har tre stycken morrhår blivit svarta.. Någon som vet varför ? haha..
De två första bilderna är lite äldre, då alla hennes morrhår var vita.. Den sista bilden tog jag nyss.. Man ser två små svarta morrhår lite.. Där ser ni skillnade.. Det är lite konsigt..


Himlans skön dag!

Vaknade imorse och var super trött.. Ville bara ligga kvar i sängen och soova. Men pallade mig upp, åt frukost med pappa.. In i duschen för att bli pigg.. Men inte hjälpte det så mycket heller.. Så tog mig en kopp kaffe för att bli pigg.. Jag antar att det funkade, för har varit rätt så pigg idag. Men man blev ju även så glad när man kollade ut.. Kom in i köket, och hela köket lös upp, för solens strålar låg mot köket.. åh, då blev man glad.. Kollade på termometern, den stod på 3 grader. Så trodde ändå det skulle vara lite kallt, så tog halsduk, men skippade mössan. Men så kommer ja ut, och upptäcker vårens värme. Ner med halsduken i väskan. Gå mot tåget och njuta av solen.
kom till skolan, skulle ha redovisning.. Jag hoppas det gick bra, ett G är det nog iaf, förhoppningsvis.. haha. image273
Slutade 12 idag.. jaha, jag ville ju inte åka hem, nu när det är så skönt väder ute.. så jag fick med mig sofia, Emelie och Sandra till stan.. vi var där en stund, sen åkte vi hem.. Då jag upptäcker att det är tid för att stoppa undan vinterjackan, och fram med vårjackan.. Men visst, jätte skönt tänkte jag.. Men kom på sen att jag har ingen vårjacka.. suck. vill ju inte gå i vinterjacka i detta sköna väder.. Ringde mamma när jag satt på tåget.. Så imorgon åker hon och jag till stan och köper en ny jacka till mig.. Då kan jag även kolla på skor..

Bild; Jag menar, är man inte snygg eller ? ^^ I sommras.

...

Jag orkar inte, jag vill sova!

inse skillnaden, snälla!

Jag har skrivit det hör förrut och skriver det igen, men vissa verkar fortfarade inte förstå!?!?
Ja, jag och Pontus är vänner.. Vi går i samma klass, vi kan inte direkt undvika varandra. Han bor lite åt samma håll som mig. Vi åker tvärbanan tillsammans hem, och ibland händer det att vi åker tåg tillsammans hemåt någon station.. Det gör ju att vi kommer varandra närmare och därför blir bra kompisar. Vi kan prata med varandra om mycket, och även skämta med varandra om mycket.  Vi umgås inte på fritiden eller så.. Vi har ätit på donken en gång efter skolan och det var idag..Och han har lånat ett spel av mig förrut en gång. Det är de ända gångerna jag har gjort något med honom, eller träffat han utanför skolan.  Att gå runt och tro en massa grejer om oss är bara onödigt. Man kan faktist vara kompisar även om man är en kille och en tjej, även bra kompisar.. Vi är endast bara vänner. Skulle Aldrig kunna bli tillsammans med honom.. Han är inte min typ av kille äns.. Inget illa menat Pontus!!  Förstår inte att det ska bli så stort av det hela.. 
Vi gillar inte varandra på det sättet, oroa dig/er inte att vi är kära och kommer bli tillsammans, det kommer inte hända!
Folk måste inse skillnad på bra vänskap och kärlek!

Gokväll..

Har super tråkigt.. Har precis druckit mig en kopp kaffe.. Mums, kaffe är gott..
Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Kan inte direkt blogga heller, för har ingenting nyttigt att skriva.. Får väl helt enkelt sätta mig och plugga inför imorgon.. Har redovisning då, istället för i tisdags.. Men plugga orkar jag inte.. Det får gå som det går imorgon..
Kollade igenom lite bilder på datorn.. Hittade bilder på mig och Linda.. När folk hela tiden frågade om vi var syskon.. Det kunde vara allt från gamla tanter på gatan, till folk i våran ålder.. På fester ibland kunde det komma fram folk och fråga typ "Är ni två syskon?" "Festar du med sin syster?" "Ni måste vara tvillningar/syskon" men neeej, jag och Linda är inte syskon.. Dessutom är vi inte ett dugg lika varandra.. Vi var bara blonda båda två..! haha.



pusshej!


Torsdag.

Ska snart äta middag. spagetti och köttfärssås.. Hm, inte alls en favorit mat.. men men, får äta ändå..
är inte så jätte hungrig.. Åt pomes efter skolan på McDonalds med Pontus. Han var hungrig och ville ha mat, så vi gick dit.. Jag hade inge pengar, så han bjöd mig på en pomes och en dipp.. Mums! Tack Pontus!
Idag kl 7 kommer "mördare" hit som jag kallar honom.. haha, orkar inte förklara vem "mördaren" är.. Men mördare är han, enligt mig.. 
Men nu ska jag gå ge djuren mat.. Sen ska jag även själv äta middag..
pusshej! 
Bild; Pontus på Donken.. ^^

image262


Tråkigt

Sitter i skolan nu. Vi skulle göra vårt arbete, åka och intervjua barn. Men så kom aldrig bussen. Så nu sitter jag här och tråkar. Börjar ett igen, och då ska vi lyssna på treornas projekt arbete. Ne nu ska vi tydligen göra något annat som har med vårat arbete att göra tycker läraren. Åh jag orkar inte. Haha. Pusshej!

Hejdå min sköna säng..,

Och hej skolan..!
Ska precis gå till tåget.. Jag är faktist inte så jätte trött idag som jag brukar vara på morgorna.. Men jag är fortfarade lite trött.. Börjar 10 idag.. Skön skönt med lite sovmorgon.. Men nu ska jag gå till tåget.. Ska klä på mig först bara.. Jacka, skor, mössa, halsduk och vantar.. haha, annars fryser jag.. Mitt tåg går 13 över, så kan gå i lugn och ro..
pusshej!

Jag gillar kakor, men inte spöken!

Har precis tagit bort mitt smink och tvättat ansiktet.. Ska nu smeta in mig i lite ansiktsmask.. Så blir både jag och min hud glad.. haha..
Kollade på det okända förrut, det fanns inget annat att kolla på.. Men det är faktist lite läksigt med massa spöken överallt.. Jag tycker det är lite läskigt att vara ensam hemma på kvällen. För jag hör röster och grejer ibland. Men det är nog bara inbillningar från mitt förra hus.. För där bodde riktiga Laban! Man hörde hur folk gick i trappan, ibland stängdes och öppnades dörrarna.. Och man kunde se skuggor och grejer.. En gång blev jag så rädd att jag började skrika och fick typ panik... Det var ett par år sedan det hände.. Men jag skulle iaf gå sova.. La mig med huvudet mot väggen och rummet var helt mörkt typ.. Så känner jag hur det är någon som sätter sig i min säng, och bara sitter där.. Man kunde känna "personens" närvaro.. Jag skrek som en dåre på mamma och pappa.. Det var riktigt läskigt..
image261Nu för tiden sover jag aldrig med helt släkt rum, eller med dörren stängd om jag sover själv.. Måste även ha radion på så att jag inte hör massa annat.. Det kanske låter skit töntigt, men det var faktisit det läskigaste jag varit med om.. jaja, det var inte det här jag skulle skriva egentligen, men fingarna bara gled över tangerna och skrev de..
haha.. Satt iaf och kollade på det okända och åt kakor..
Jag tycker om kakor.. Var och handlade idag med mamma och pappa, så då köper jag kakor! mumsens!
Det blev dessa kakor, för de är goda!

Mando diao - Ochrasy.

Har fått låten på huvudet... Visst tycker jag låten är bra, men det är jobbigt att ha en låt på huvudet hela tiden.
Men snart är konserten också! =D 6/3 - 08.. Jag längtar!


Avskedsbrev.

GÖR-DET-SJÄLV-AVSKEDSBREVET

Fick ett avskedsbrev av Sofia.

"Käre - Veronica.
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men du är ett pervo . Jag tror att jag förstod det när jag åt sesamfrön under bussen
och jag såg dig stöta på Carl Bildt
Jag är säker på att du är påtänd nog att förstå att dina finnar är i sista stadiet
Jag skickar tillbaka din ring  men jag behåller din fjärilssamling som ett minne.
Du ska veta att jag aldrig öppet hånat ett passionerat intresse för möss.
stick nu - Sofia -"


Nyvaken.

Tråkigt dag i skolan idag.. Först samhälle, där vi inte gjorde någinting typ.. Sen hade vi ingen gympa, för vi skulle kolla typ mingla och kolla på treornas projekt arbeten.. Ganska tråkigt.. Sen hade vi Svenska, som var frivillig. Men blev iaf klar med frågorna i svenskan.. Så har ingen svenska imorgon, vilket betyder att jag får sovmorgon.. Skönt Skönt!
På tåget hem höll jag på somna.. jag var så förbaskat trött.. Sen när jag kom hem kunde jag inte hålla mig vaken.. La mig i sängen och somnade på en gång.. Vaknade nyss, men är fortfarade lika trött.. Ändå gick jag och la mig tidigt igår.. Skumt.
Börjar 10 imorgon, kanske inte världes sovmorgon.. men börjar egentligen 9.. Det kommer nog inte vara så mycket folk imorgon heller i klassen.. För de flesta ska ut och intervjua barn till arbetet.. Men inte min grupp, för vi är typ sämst..
Men ska nog gå sova igen, eller iaf lägga mig i sängen och vila lite..
pusshej!


Trodde julen var över förlänge sen!?

"paulina sjunger julsånger" haha.. Visste inte att man klädde ut sig till tomte i februari och sjöng julsånger.. ^^


image260


grymt irriterande!

När jag kommer till tåget imorse, så står det inte att tåget kommer.. Alltså den där svarta grejen som hänger det, som det står vart den åker och när den kommer.. Den mot västerhaninge stod det på, men inte den mot stan.. Fem minuter efter att tåget egentligen skulle ha gått är det fortfarade svart.. Men det stod inte på den lilla skärmen att det var försenat eller inställt. Men efter ett tag står det att tåget är 10 min försent.. men jätte bra, jag hade ju redovisning halv 2.  Dessutom får jag vänta på tvärbanan i 10 minuter.. Sofia var också försenad pga av att hennes buss inte stannade när hon skulle gå på.. Hon och jag kommer springade.. haha nej men vi gickimage259 fort.. Resten av gruppen sitter inne och har redovisning.. Men vi får inte komma in! KULKUL! Kom till skolan för att sen ändå inte få redovisa.. Vi kom 5 min sent, de hade ju knappt börjat redovisa.. Jävla fittlärare! Vi fick även inte redovisa idag..
"Ni får göra det på fredag innan ni börjar". Men skämtar hon eller.. Jag tänker inte komma tidigare på fredag för att mitt tåg var försenat.. Gah, blir så förbannad på alla fucking lärare i skolan!
Så det var bara att åka hem igen.. en timme till skolan.. kommer till skolan, får ändå inte redovisa.. En timma hem..

Bild; på väg hem efter skolan från tåget.. Ser ni den svarta pilen.. Ungefär där bor jag, man ser ett vitt hus nedanför pilen.. I huset brevid bor jag.  Så fick gå hela den vägen fram och tillbaka i total onödan!

skolan nästa..

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv.. Då jag ska gå till tåget.. Har egentligen ingenting att skriva.. Men sitter vid datorn och gör ingenting.. Har gjort det ett tag nu.. ;men skriver jag lite, har jag iaf något att göra. Då går tiden fortare.. Men går nog lite tidigare.. Så kan jag gå i lugn och ro, i min egna takt.
Men nu är det 10 minuter kvar.. Så ska gå klä på mig jacka och skor nu (mössa,halsduk och vantar), sen gå till tåget.
pusshej!


Vaknar tidigt, börjar sent.,

Godmorgon!
Börjar halv 2 idag och jag är redan vaken.. Ska egentligen gå upp om en timme.. Men jag vaknade vid halv 10 - 10.. Då hade jag sovit klart.. Så nu har jag typ två timmar på mig att fixa mig.. Kan göra allt i slowmotion (rättstavat!?). Så ska hoppa in i duschen nu och göra mig klart.. Sen ska jag läsa lite i boken inför redovisningen idag.. Lycka till Veronica! Kommer nog inte gå så bra idag tror jag.. För det fastar inte i huvudet någonting.. Men får göra mitt bästa iallafall.. 
pusshej!



Det fastar inte i huvudet!

Har precis hängt upp tvätten.. Jag tror min katt gillar att vara i tvättstugan.. För jämt när man hänger upp tvätt, springer hon in och luktar på allt.. Gärna in i torkskåpet och sätta sig där.. eller lägga sig i duschen.. haha
Idag tuggade hon på en tvål som förmodligen kom från duschen.. Men Gott! Det kan ju inte smaka så härligt med tvål i munnen.
Har läst massor i boken.. okej, kanske inte massor.. men ganska mycket.. Det fastnar fortfarade inte i huvudet.. Dessutom blandar jag ihop alla metoder jag ska kunna.. Kommer nog inte gå så bra imorgon på redovisningen..
Men ska ta bort mitt smink ochså, göra mig färdig för natten.  Sen lägga mig i sängen och läsa.. Måste lära mig alla metoder någongång. Ska gå lägga mig i vanlig tid, så jag får sova längre.  Börjar halv två, så går halv ett hemifrån.. så får gå upp vid halv 12.. Visst är det skönt med sovmorgon.. Men hade hellre börjat tidigt, för då har man hela dagen på sig sen att göra ngt..
godnatt pusshej!
Bild; min katt!
image258

Inga skor till mig inte!

Kom hem för en stund sedan.. Var vid farfars grav och tände ett ljus.. Tror det var idag, det var 12 år sedan han dog.. =(
Innan var jag och mamma i centrum och kollade på skor.. Vi kollade i alla affärer, men ingen affär hade skor som jag ville ha.. Alla skor i affäerna har klackar, ibland är det lite irriterade.. Men ska åka till skopunkten någon dag med mamma också, där måste de ha skor som jag vill ha! Annars blir jag arg.. Varför måste alla skor ha klack!? Får se om jag och mamma kan åka någon dag i veckan..
Stoppade in en tvätt nyss.. Behövde tvätta lite kläder.. Dessutom tänkte jag ha mjukisar imorgon.. Och de låg i tvätten..   Börjar halv 2, och slutar 2.. Men måste gå, eftersom jag har redovisning med min grupp inför läraren. Så ska sätta och läsa lite inför redovisningen imorgon..
pusshej!


Måndag.

Första dagen på denna vecka..
Det var även en tråkig dag.. Första lektionen, Psykologi A kollade vi på film. (A clockwork Orange) Filmen är ju speciellt bra, dessutom fattar man ju inte det så mycket.. Sen hade vi fritidskunskap, som jag inte fattar så mycket om vad vi ska göra.. Ganska tråkigt!
Juste, jag skar mig idag i fingret på mitt block, på framsidan som är utav plast.. Det sved som attans. Blödde gjorde det ocskå, i massor!

Nya skor till mig!?image257
Kom på en sak på vägen hem.. Jag behöver nya skor.. Visst har jag skor. Men jag kom på att jag inte har några svarta skor.. Och svart är ju nästan ändå det vanligaste färgen på skor, för det passar till allt.  Har bara min mörkblå/gröna skor som är utan klack. (som även är sönder) Sen har jag ett par vita tygskor.. Och två/tre par vinterskor.. De andra skorna jag har, är det klack på... Så måste köpa ett par skor, utan klack! Vill ha ett par svarta, lite högre.. Helst utan klack, men om det är liten så gör det inte så mycket. Så jag slängde mig på telefononen och ringde mamma och berättade min panik historia (haha !). Så efter maten ska jag och mamma upp till centrum och kolla på skor åt mig

Bild; mig i morse, innan jag åkte till skolan..

Mot bussen!

Idag gick det ovanligt fort att sminka mig och fixa håret.. Så hinner tillochmed slänga upp dagens.. Men bilden blir inte så bra, eftersom jag inte allt världens tid att ta bild.. så tog endast en bild, och det fick duga..
Men nu måste jag gå tull bussen..

En grå tröja - bikbok
Svarta jeans - Levis
Det syns inte, men har även raggsocker på mig..
För det är kallt ute nu, så vill inte frysa
om min fötter..
image255


Jag vill bara sova..

Godmorgon!
usch, jag är jätte trött.. Vill bara lägga mig i sängen igen och sova.. Måste man börja så tidigt på måndagar, halv 9.. Har Psykologi A första letionen, i två och en halv timme.. Sen rast i 2 timmar..  Idag tar jag bussen till skolan och möter sofia i gullmars.. Det är mycket skönare att åka bussen, än att åka tåget..
men måste fixa mig nu, så jag slipper stressa eller komma försent..
pusshej!

Med färg i huvudet!

sitter här med färg i huvudet.. Håller på färgar håret.. Jag valde att färga till min naturliga hårfärg. Eller iaf försöka.. Ska låta mitt hår växa ut.. Eftersom hår inte mår bra att färgning.. Men jag vill ju inte ha någon extrem utväxt. som man får när man har färgat håret mörkbrun, när man egentligen är ljushårig. Jag har inte haft min naturliga hårfärg på flera år.. så nu ska jag låta det växa ut. Bara det inte ser för hemsk ut när det är klart. Jag har ingen bild på mig heller där jag har min naturliga hårfärg tror jag.. Jag är ju mer rödblond egentligen.. Får se hur det blir sen, om man kan vistas ute eller inte.. ^^
pusshej!



Uppdatering...

Kom precis på en sak.. Jag är inte alls rödblond.. När jag var liten var jag blond.. Men nu är jag mer ljusbrunröd..
Ska ta skölja ur håret om 5 minuter.. Hoppas bara inte det blir jättefult.. För då vägrar jag gå till skolan imorgon!
Känns ärligt lite läskigt att jag ska bli en helt annan färg.. Vad kommer folk säga imorgon!? =O


Farmors goda semlor.

Kom hem nyss från farmor. Eller jag och mamma tog en runda i centrum innan vi åkte hem.. Köpte hårfärg idag ändå. Så får se om jag färgar sen efter maten. Hoppas det blir bra bara.. Annars får jag väl stanna hemma imorgon.. Köpte även strumpor. Men de hade bara svarta och gråa typ.. jag vill ju ha bruna.. jaja, det fick blir svart/gråa.
Det var iaf trevligt hos farmor.. Hon hade gjort egna semlor... Som är såå mycket godare än de man köper.. De man köper är grädden så jävla äcklig! Man mår illa av köpa semlor och grädden.. usch och fy! Men det var iaf kul hos henne.. Jag har även bestämt att vi ska hem till farmor någon dag och äta fiskpudding! Hennes fiskpudding är bäst!
Men nu ska jag se hur det går för mamma i köket. Hon ska tydligen göra plättar idag..
pusshej!

Bild;
farmors lilla stuga, mitt i skogen! ^^

image254


ännu mer snö!?

Gick aldrig till centrum.. Skulle köpa hårfärg.. men ska färga imorgon, så då kan jag lika gärna köpa det i morgon.. Måste även köpa nya strumpor. haha.. Men det betalar mamma.. ^^
Ska snart åka till farmor, vi ska vara där vid ett..  Det tar ju typ en halv timme att åka också. 
Kollade nyss ut.. Det snöar!? Det snöade ju igår med.. Den här snön skulle kommit för över en månad sen.. Inte nu! Det är ju alldels vitt ute nu.. Inte vill jag ha snö nu.. Jag vill ha vår! Tänk så skönt när våren kommer.. Då man slipper ha tjocka vinter kläder på sig.. man känner hur solen värmer, det börjar komma knoppar på träd och buskar. Ge mig vår!
Ne, för nu är det bara på med vinterskorna igen. mössan och halsduken får nog nästan åka på nu igen... usch och fy!
Men nu måste jag klä på mig.. För nu ska vi fara till farmor !
pusshej!

Godmorgon.

Alla sover, utom jag och min katt.. kulkul!
Var uppe hos mamma och pappa förrut, men de låg och sov.. Väckte mamma som sa "men du kan ju gå göra frukost åt mig och pappa, eftersom du ändå är vaken."
nej nej, det orkar jag inte . Gick och la mig i sängen igen.. men där ligger en galen katt och leker. Som attackerar mig och tror jag är någon jätte stor leksak.. puttade jag ner henne, hoppar hon ändå bara upp igen.. Så där gick det inte att ligga..
men ska gå väcka mamma nu. Så vi kan äta frukost, och sen gå upp till centrum.. Helst innan vi åker till farmor, annars har ju affärerna stängt när vi kommer hem igen.
pusshej!

Godnatt och sovgott!

Ska faktist gå sova nu, är super trött! Ska även upp i lagom tid imorgon. Ska till centrum med mamma vid kanske elva tiden. Ska köpa hårfärg, sen även kolla på H&M om de har den tröja jag vill ha. Men tror faktist inte de har den..  Vi ska även köpa någon grej till farmor och hennes gubbe. Kommer inte ihåg vad det va för grej bara.. haha

godnatt pusshej!

storm!?

sitter och äter glass nu, gottgott.. Päron,vanilj och jordgubbsglass.. Men föredrar vanlig vaniljglass, eller gräddglass. Har verkligen ingenting att göra. Satt och kollade lite på hm.com.. Hittade en fin t-shirt jag vill ha. Men eftersom det är en T-shirt mot aids, så kommer förmodligen alla ha en sån. Det jag vill ha, är även den tuffaste.. haha Men men. får se om jag köper den eller inte.

Det är jätte läskigt väder ute.. Det började när jag och Linda var i stan.. Det snöade/regnade lite, och blåste..
Men nu är det storm! Eller det blåser inte lika mycket som förrut, men man skulle kunna tro att mitt hus kommer blåsa iväg. Men rikigt så mycket blåser det inte..

Nyinköpt.

Tänkte visa upp de jag köpte. Har ändå ingenting annat för mig..
Hade först tänkt att bara visa tröjorna, men medans jag ändå håller på, kan jag visa upp allt.

image250image251
Tjocktröja - Bikbok
T-shirt - Monki


Behövande saker
Vanlig tygväska - H&M



Trött i fötterna.

Har precis ätit middag. Mamma orkade inte göra mat typ. Så åt macka och drack varmschoklad. Mums! Perfekt i detta hemska väder.
Åkte till stan vid halv 12 imorse med Linda. kom  hem för ett tag sedan. Varit i stan hela dagen. Kom hem med lite nytt.  (Mascara, foundation, hårspray, tjocktröja, t-shirt, läppglans, nagellackborttagningsmedel, ansiktsmask, Väska)
Får se om jag lägger upp några bilder. Tror inte jag orkar, men kanske kan lägga upp på tröjorna jag köpte.
Men nu ska jag byta gardiner i mitt rum..
pusshej!

Fredag.

Sitter och väntar på maten. Ska äta fetaost och broccoli paj! Det är såå gott..
Har inte gjort någonting i skolan idag typ. På första lektionen kunde vi inte göra så mycket min grupp. Orkar inte ta upp de.. ^^
Sen andra/sista lektionen var det en snubbe som pratade om droger och egna erfarenheter utav de. Det vart lite långtråkigt efter ett tag. Men han var bra på föreläsa...
Ska gå se om maten börjar bli klar snart, är hungrig..


godmorgon.

ska gå till tåget om en kvart..
Idag fungerade ingenting för mig.. Min foundation är slut, min mascara är typ slut och mitt hårspray är slut. Mitt puder är även snart slut.

Tur att jag ska till stan med Linda (och kanske mamma) på lördag. För då kan jag handla det jag behöver. Ska även köpa en ny väska, så får se till att hitta en billig..
Dessutom fungerade ingenting imorse.. Allt som kunde gå fel, gick fel!
Det gick inte äns att sminka sig.
men nu måste jag gå borsta tänderna. Sen knalla ner mot tåget.
pusshej!

RSS 2.0